NIEUWSBRIEF
Jaargang 15 - Nummer 10 - December 2017
 

 
Tijdens de feestdagen zit Spanje 'op slot'

Het jaar is alweer bijna voorbij. 2017 was een heel goed jaar met een aantrekkende woningmarkt en daardoor een regelmatige prijsstijging van de Spaanse woningen. Uiteraard zal het nog heel lang duren, áls het al zover komt, dat de achterstand, na de prijsdaling vanwege de crisis, is ingelopen. Dit betekent, dat u ook in 2018 nog uitstekende deals kunt sluiten en dat uw investering uiteindelijk naar alle waarschijnlijkheid alleen maar kan groeien.
 
Over een dag of drie gaat Spanje 'op slot' voor de feestdagen. De meeste bedrijven sluiten hun deuren vanaf vrijdag 22 december om ze na Drie Koningen op maandag 8 januari weer te openen. De openingstijden van NICLA vindt u verderop in deze Nieuwsbrief evenals het jaaroverzicht van de diverse onderwerpen in 2017.
 

In 10 Stappen naar uw Spaanse woning


U heeft vast wel eens gehoord over problemen bij de aankoop van een Spaanse woning waarbij kopers zich bekocht voelden omdat hun verwachtingen niet uit zijn gekomen of, erger, dat ze geld hebben verloren vanwege een ‘niet geheel legale’ transactie, om het maar zacht uit te drukken.
 
Uiteraard wilt ú al deze problemen voorkomen en daarom heeft NICLA een compleet overzicht opgesteld waarin u in 10 stappen kunt zien hoe u het aankoopproces van uw Spaanse woning succesvol kunt doorlopen. Download dit gratis mini E-bookje, zodat u volledig op de hoogte bent.

Lees verder >>
 
 

2 Generaties makelaar...
 
“Vroeger was alles beter…” Een gevleugelde uitspraak, maar is het ook écht zo?!
Aan de hand van 7 stellingen werden allerlei zaken rondom de makelaardij in zowel Nederland als Spanje besproken. De ontwikkelingen zijn de laatste 25 jaar ontzettend snel gegaan, maar of alles wel écht in het voordeel is veranderd...?! Bekijk de uitzending en oordeel zelf!

Lees verder >>
 
 

De zoektocht naar uw Spaanse woning begint op de bank...
 
De mens is van nature nieuwsgierig en wellicht is dat ook de reden dat programma’s over huizen, klussen en verbouwen zo populair zijn. Want, zeg nu zelf, er is toch niets leukers dan even bij anderen binnen te kijken om te zien hoe zij wonen, hoe ze het hebben ingericht en zodoende inspiratie op te doen voor uw eigen woning?

NICLA heeft iets nieuws bedacht waarmee u tijd, moeite en een beetje geld kunt besparen door alleen maar even een Live-video op Facebook te bekijken. Indien u niet in de gelegenheid was om de bezichtiging van een bepaalde woning Live te bekijken, dan heeft u nu de kans om de eerdere uitzendingen alsnóg te bekijken. Wellicht een mooie afwisseling tussen het Kerstdiner en het vuurwerk?!

Lees verder >>
 
 

Openingstijden NICLA tijdens de feestdagen

Vanaf 22 december is het kantoor gesloten. Tussen 2 en 5 januari is het NICLA-kantoor beperkt geopend, maar kunnen er eventueel wél afspraken gepland worden.

Vanaf 8 januari 2018 is NICLA weer volledig operationeel.
Uiteraard kunt u gewoon blijven mailen en worden ook de diverse Social Media-kanalen bijgehouden.
 
Live Bezichtigingen via Facebook
 
Wekelijks kunt u via de Facebook-pagina Spaanse Woning meekijken tijdens de bezichtiging van een Spaanse woning. Wellicht heeft u er één gemist of wilt u een bepaalde woning nóg een keer bekijken. Hieronder een aantal Live Bezichtigingen (klik om te bekijken):
 


 
 

 
 
Overzicht Nieuwsbrieven 2017

Zoals elk jaar krijgt u in de Nieuwsbrief van December altijd een overzicht van de Nieuwsbrieven die in het afgelopen jaar zijn gepubliceerd. Op deze manier kunt u de voor u meest interessante onderwerpen/artikelen eenvoudig terugvinden om ze, indien gewenst, nog eens te lezen. Klik hiervoor op de rode links.
Nieuwsbrief Januari 2017
- Spaanse woningen
- Wat is de Cláusula Suelo?
- Makelaar in Spanje
- 1.000 km op blote voeten
- Bezichtigingen in Spanje
- Antwoorden op vragen in NICLA TV
 
- Het aankoopproces van een Spaanse woning
- De bouw in Spanje
- Kosten bij aankoop van een Spaanse woning
- Antwoorden op vragen
- De financiering van een Spaanse woning
 
- Het carnaval in Águilas
- Terugvordering Plusvalía Municipal
- 7,8% meer huisverkopen in Andalucía
 
- Spanje is goedkoper
- Vernieuwde NICLA-site
- Volg 'Live' de bouw van een Spaanse villa
 
 
- Gratis Spaanse lessen
- Gratis woningaanbod via WhatsApp
 
- Hitte-record in Spanje
- Regels op de Spaanse stranden
 
- Live Bezichtigingen via Facebook
- Sagrada Família meest gefotografeerd
- Record aantal Nederlanders Caminito del Rey
 
- De gewenste woning direct in uw mailbox
- Moderne Sundalus Villa opgeleverd
 
- Verkocht na Live Bezichtiging
- De Spaanse Costa's aan de Middellandse Zee
 
 
Blijf in contact met NICLA via Social Media

Om de ontwikkelingen op de Spaanse woningmarkt zo snel mogelijk bekend te maken, gebruikt NICLA allerlei media-kanalen. Periodieke updates verschijnen uiteraard in de Nieuwsbrief en in de Aanbod-selectie.
 
Actuele informatie wordt echter direct (live) door NICLA verspreid via Social Media. Meld u dus aan op (een van) de vele platformen en volg NICLA, zodat u niets mist! (klik op onderstaande logo's)
 
      

      
NICLA Property Consultancy, S.L.

Ronda de las Buganvillas 22 - 04621 Vera (Almería) - Spanje
Tel. (+34) 950 133 508 - Mob. (+34) 628 585 538
info@nicla-casas.com - www.nicla-casas.com

Deze Nieuwsbrief   én voorgaande uitgaven kunt u tevens terugvinden op de website van NICLA Property Consultancy, S.L.