NIEUWSBRIEF
Jaargang 15 - Nummer 4 - April 2017
 

 

Spanje is goedkoper

Regelmatig stellen mensen de vraag wat het ‘dagelijkse leven’ in Spanje kost en hoeveel voordeliger dat is in vergelijking met Nederland en België. Dat is natuurlijk een zeer persoonlijk item, want hoe leeft iemand, wat is luxe en wat is normaal ‘standaard’? Moeilijk te bepalen voor een ander dus, maar uiteraard is dit wel voor iedereen individueel te onderzoeken.

Zelf onderzoeken

De Engelstalige website Numbeo heeft een uitgebreide database opgebouwd om allerlei zaken te vergelijken. Dit vergelijk kan uitgevoerd worden tussen landen, maar ook tussen steden, zodat het heel specifiek bekeken en onderzocht kan worden.

Lees verder en onderzoek zélf >>
 
Vernieuwde NICLA-site met verbeterde inschrijving
 
Zoals u gewend bent, streeft NICLA ernaar om altijd up-to-date te zijn met de nieuwste ontwikkelingen en de mogelijkheden van zowel de website als de sociale media platformen. Dat is ook de reden geweest om de website van NICLA geheel te vernieuwen. Het is nu een beveiligde website (https) en daarvoor moest alles helemaal opnieuw gemaakt worden. Inmiddels is alles weer geheel operationeel en zult u er op het eerste gezicht niet veel van merken.

Inschrijving
Het inschrijfsysteem, waarbij u uw woonwensen kunt opgeven en vervolgens automatisch de informatie van de woningen in uw mailbox ontvangt, is eveneens verbeterd en derhalve zeker de moeite waard om eens uit te testen.

Vul het inschrijfformulier in, zodat u de gewenste Spaanse woning niet mist...!
  
 
Volg 'LIVE' de bouw van
een Spaanse villa


Veel mensen zijn op zoek naar hun ideale Spaanse villa, maar vaak sluiten hun woonwensen net niet aan bij wat er zoal aangeboden wordt. Kleine verbouwingen zijn dan uiteraard geen probleem, maar wat nu als het allemaal ‘net-niet’ is en er bij elke woning wel iets is wat u anders zou willen zien. Dan zit er eigenlijk niet veel anders op dan uw eigen Spaanse woning te laten bouwen.
 

Volg de bouw op Facebook

Foto's en video's
Op dit moment bouwt NICLA, in opdracht van een klant, een vrijstaande villa in La Cabuzana, Vera (Almería). Hoe de constructie van zo’n nieuwe villa verloopt, kunt u (bijna) live volgen via de Facebook-pagina van de Sundalus Villas. Neem eens een kijkje, zodat u ziet hoe een Spaanse villa gebouwd wordt.

Lees verder >>
 
Blijf in contact met NICLA via Social Media

Om de ontwikkelingen op de Spaanse woningmarkt zo snel mogelijk bekend te maken, gebruikt NICLA allerlei media-kanalen. Periodieke updates verschijnen uiteraard in de Nieuwsbrief en in de Aanbod-selectie.
 
Actuele informatie wordt echter direct (live) door NICLA verspreid via Social Media. Meld u dus aan op (een van) de vele platformen en volg NICLA, zodat u niets mist! (klik op onderstaande logo's)
 
      

      
NICLA Property Consultancy, S.L.

Ronda de las Buganvillas 22 - 04621 Vera (Almería) - Spanje
Tel. (+34) 950 133 508 - Mob. (+34) 628 585 538
info@nicla-casas.com - www.nicla-casas.com

Deze Nieuwsbrief   én voorgaande uitgaven kunt u tevens terugvinden op de website van NICLA Property Consultancy, S.L.