NIEUWSBRIEF
Jaargang 15 - Nummer 5 - Mei 2017
 

 
Gratis Spaanse lessen

De Spaanse Taal Club is een initiatief om mensen te helpen Spaans te leren vanaf nul. Er is een YouTube-kanaal “De Spaanse Taal Club” en een eigen website. Op de site kunnen bezoekers naast de filmpjes ook veel oefeningen en tests vinden. Elke woensdag wordt er een nieuwe video geplaatst op het YouTube kanaal en de eigen website. Neem eens een kijkje, zodat u de basis van de Spaanse taal onder de knie krijgt...altijd handig!
 
GRATIS Woningaanbod via WhatsApp
 
U herkent het vast wel: eindelijk ontdekt u de gewenste Spaanse woning, maar bij navraag is deze reeds onder bod of verkocht in afwachting van de aanbetaling of de ondertekening van de koopovereenkomst. Als dit u al eens is overkomen, weet u dat het zeer frustrerend is dat u niet eerder op de hoogte was van het actuele woningaanbod. Dat gaat vanaf NU veranderen…!

NICLA introduceert een nieuwe service, waarbij u geheel GRATIS en vrijblijvend op de hoogte gehouden wordt van het actuele aanbod van Spaanse woningen via WhatsApp.

In 3 stappen op de hoogte
Klik op onderstaande link voor meer informatie en een korte uitleg hoe u in 3 simpele stappen heel eenvoudig gebruik kunt maken van deze gratis service.
Lees verder >>
  
 
Top 5 van meest bezochte woningen
 
Deze Top 5 is samengesteld aan de hand van het aantal bezoekers op de NICLA-website alsmede de bezichtigingen ter plaatse.

Klik op de foto’s voor meer informatie. U kunt dan alle overige gegevens van de betreffende woning bekijken. Ontdek zélf waarom deze panden de afgelopen maand zo populair waren.
 

 

 
 
Blijf in contact met NICLA via Social Media

Om de ontwikkelingen op de Spaanse woningmarkt zo snel mogelijk bekend te maken, gebruikt NICLA allerlei media-kanalen. Periodieke updates verschijnen uiteraard in de Nieuwsbrief en in de Aanbod-selectie.
 
Actuele informatie wordt echter direct (live) door NICLA verspreid via Social Media. Meld u dus aan op (een van) de vele platformen en volg NICLA, zodat u niets mist! (klik op onderstaande logo's)
 
      

      
NICLA Property Consultancy, S.L.

Ronda de las Buganvillas 22 - 04621 Vera (Almería) - Spanje
Tel. (+34) 950 133 508 - Mob. (+34) 628 585 538
info@nicla-casas.com - www.nicla-casas.com

Deze Nieuwsbrief   én voorgaande uitgaven kunt u tevens terugvinden op de website van NICLA Property Consultancy, S.L.