NIEUWSBRIEF
Jaargang 15 - Nummer 6 - Zomer 2017
 

 
SORRY...

Deze Nieuwsbrief begint met excuses voor het niet verschijnen van de Nieuwsbrief van juni 2017. In de 15 jaar dat de NICLA Nieuwsbrief elke maand wordt verzonden, is het nog nooit voorgekomen dat er geen tijd was om deze op te stellen, maar...eens moet de eerste keer zijn.

Vanwege enorme drukte met veel bezichtigingen, nieuwe klanten, nieuwe projecten, etc. lag het gewoonweg aan de tijdgebrek. Hierbij is dan ook direct de zomer-editie waardoor de eerstvolgende Nieuwsbrief pas weer in september zal worden uitgegeven.

In de tussentijd kunt u NICLA uiteraard gewoon blijven volgen via de website of op de diverse sociale media-kanalen.
 
 
 
 
 
Hitte-record in Spanje
 
Bijna heel Spanje zweet tijdens de tweede officiële hittegolf deze zomer. Vooral de regio’s langs de Middellandse Zee zoals Catalonië, Comunidad Valenciana, Murcia, Andalusië en ook de Balearen hebben te maken met recordbrekende temperaturen. Afgelopen donderdag werd zelfs het all-time record van heel Spanje verbroken met 47,3 graden, slechts een tiende graad meer dan het oude record van 1994.
 

Wist u dat er heel veel regels en gedragsregels gelden voor het verblijf op een Spaans strand? Veel van deze regels zijn niet landelijk maar regionaal of lokaal geregeld waardoor het af en toe lastig is om precies te weten wat wel en wat niet mag op uw favoriete strand.

In principe staat er altijd een groot bord bij de stranden met regels waar men zich aan dient te houden. Doet een strandganger dat niet dan kan deze boetes krijgen die kunnen oplopen tot wel € 3.000 in sommige gemeenten.

De regels lopen uiteen van het niet plassen in zee tot geen balspelen op het strand.
Lees HIER met welke regels u zoal te maken kunt krijgen als u naar het strand gaat.
 
GRATIS Woningaanbod via WhatsApp
 
U herkent het vast wel: eindelijk ontdekt u de gewenste Spaanse woning, maar bij navraag is deze reeds onder bod of verkocht in afwachting van de aanbetaling of de ondertekening van de koopovereenkomst. Als dit u al eens is overkomen, weet u dat het zeer frustrerend is dat u niet eerder op de hoogte was van het actuele woningaanbod. Dat gaat vanaf NU veranderen…!

NICLA introduceert een nieuwe service, waarbij u geheel GRATIS en vrijblijvend op de hoogte gehouden wordt van het actuele aanbod van Spaanse woningen via WhatsApp.

In 3 stappen op de hoogte
Klik op onderstaande link voor meer informatie en een korte uitleg hoe u in 3 simpele stappen heel eenvoudig gebruik kunt maken van deze gratis service.
Lees verder >>
  
 
NICLA op vakantie

Deze zomer is het NICLA-kantoor wegens vakantie gesloten tussen 12 en 27 augustus.
Uiteraard worden e-mails wél beantwoord en staat ook de mobiele telefoon op standby.

 
Top 5 van meest bezochte woningen
 
Deze Top 5 is samengesteld aan de hand van het aantal bezoekers op de NICLA-website alsmede de bezichtigingen ter plaatse.

Klik op de foto’s voor meer informatie. U kunt dan alle overige gegevens van de betreffende woning bekijken. Ontdek zélf waarom deze panden de afgelopen maand zo populair waren.
 

 

 
 
Blijf in contact met NICLA via Social Media

Om de ontwikkelingen op de Spaanse woningmarkt zo snel mogelijk bekend te maken, gebruikt NICLA allerlei media-kanalen. Periodieke updates verschijnen uiteraard in de Nieuwsbrief en in de Aanbod-selectie.
 
Actuele informatie wordt echter direct (live) door NICLA verspreid via Social Media. Meld u dus aan op (een van) de vele platformen en volg NICLA, zodat u niets mist! (klik op onderstaande logo's)
 
      

      
NICLA Property Consultancy, S.L.

Ronda de las Buganvillas 22 - 04621 Vera (Almería) - Spanje
Tel. (+34) 950 133 508 - Mob. (+34) 628 585 538
info@nicla-casas.com - www.nicla-casas.com

Deze Nieuwsbrief   én voorgaande uitgaven kunt u tevens terugvinden op de website van NICLA Property Consultancy, S.L.