NIEUWSBRIEF
Jaargang 15 - Nummer 7 - September 2017
 

 
HERFST...?!

Vandaag begint de herfst, tenmiste volgens de kalender want aan het weer is het in elk geval niet te merken. Aan de het einde van het hoogseizoen, dat dit jaar doorliep tot 4 september, is er wat regen gevallen waardoor de temperatuur een klein beetje is gezakt. Letterlijk een klein beetje, want met een strakblauwe lucht en 27 a 28 graden lijkt het nog steeds volop zomer.

Nu de grote drukte van vakantiegangers voorbij is, is de tijd weer aangebroken om rustig in uw eigen tempo de gewenste woningen te komen bezichtigen. Heeft u plannen om naar Spanje te komen, dan is het zeker aan te raden om de data tijdig door te geven, zodat uw bezoek optimaal voorbereid kan worden.
 
NIEUW - Live Bezichtigingen via Facebook

Geld besparen via Facebook…wie wil dat nu niet?! We hebben iets nieuws bedacht waarmee u tijd, moeite en een beetje geld kunt besparen door alleen maar even een Live-video op Facebook te bekijken.

Middels Live Bezichtigingen kijkt u mee, terwijl NICLA u via het scherm van uw pc, laptop, tablet of smartphone de diverse Spaanse woningen laat zien. Het mooie hiervan is bovendien, dat u de eerdere video’s gewoon kunt terugkijken wanneer het u uitkomt en zelfs vragen kunt blijven stellen óók als u een keer geen tijd heeft om ‘live aanwezig’ te zijn.

Lees verder en kijk mee...!! >>
 

 
Sagrada Familia meest gefotografeerd
 
Tijdens de vakantie zijn er uiteraard weer ontelbare foto's gemaakt met de mobiele telefoon. Uit onderzoek is gebleken, dat op Instagram de meeste foto's uit Spanje gemaakt werden in Barcelona en binnen Barcelona werd de Sagrada Familia heeft meest gepost.

Bekijk de volledige top 20 >>
 
GRATIS Woningaanbod via WhatsApp
 
U herkent het vast wel: eindelijk ontdekt u de gewenste Spaanse woning, maar bij navraag is deze reeds onder bod of verkocht in afwachting van de aanbetaling of de ondertekening van de koopovereenkomst. Als dit u al eens is overkomen, weet u dat het zeer frustrerend is dat u niet eerder op de hoogte was van het actuele woningaanbod. Dat gaat vanaf NU veranderen…!

NICLA introduceert een nieuwe service, waarbij u geheel GRATIS en vrijblijvend op de hoogte gehouden wordt van het actuele aanbod van Spaanse woningen via WhatsApp.

In 3 stappen op de hoogte
Klik op onderstaande link voor meer informatie en een korte uitleg hoe u in 3 simpele stappen heel eenvoudig gebruik kunt maken van deze gratis service.
Lees verder >>
  
 
Record aantal Nederlanders lopen de Caminito del Rey
 
De beheerder van de Caminito del Rey heeft de voorlopige balans opgemaakt van het aantal bezoekers waarbij ook gekeken is naar de nationaliteiten waar de wandelaars vandaan komen. De grootste groep wandelaars komt uit Spanje, maar de Nederlanders staan op een tweede plaats.
 
 
 
Top 5 van meest bezochte woningen
 
Deze Top 5 is samengesteld aan de hand van het aantal bezoekers op de NICLA-website alsmede de bezichtigingen ter plaatse.

Klik op de foto’s voor meer informatie. U kunt dan alle overige gegevens van de betreffende woning bekijken. Ontdek zélf waarom deze panden de afgelopen maand zo populair waren.
 

 

 
 
Blijf in contact met NICLA via Social Media

Om de ontwikkelingen op de Spaanse woningmarkt zo snel mogelijk bekend te maken, gebruikt NICLA allerlei media-kanalen. Periodieke updates verschijnen uiteraard in de Nieuwsbrief en in de Aanbod-selectie.
 
Actuele informatie wordt echter direct (live) door NICLA verspreid via Social Media. Meld u dus aan op (een van) de vele platformen en volg NICLA, zodat u niets mist! (klik op onderstaande logo's)
 
      

      
NICLA Property Consultancy, S.L.

Ronda de las Buganvillas 22 - 04621 Vera (Almería) - Spanje
Tel. (+34) 950 133 508 - Mob. (+34) 628 585 538
info@nicla-casas.com - www.nicla-casas.com

Deze Nieuwsbrief   én voorgaande uitgaven kunt u tevens terugvinden op de website van NICLA Property Consultancy, S.L.