NIEUWSBRIEF
Jaargang 15 - Nummer 8 - Oktober 2017
 

 
NAZOMEREN IN SPANJE

Hoewel de herfst inmiddels alweer de tweede maand in gaat, is dat qua temperatuur niet te merken. Na een warme zomer lijkt het erop, dat ook de Spaanse herfst dit jaar records gaat breken. Met temperaturen van 24 to 28 graden is het heerlijk aangenaam. Een beetje regen zou overigens wel van harte welkom zijn, want vanwege de lange droogte zijn de reservoirs en de stuwmeren aardig leeg aan het raken.

Als u in deze periode in Spanje bent op zoek naar een Spaanse woning bent u natuurlijk blij met dit mooie weer en slaat u twee vliegen in één klap: u ziet de gewenste woningen in een rustige periode, zodat u geen tijd verliest én u kunt genieten van een mooie nazomer. Wat wilt u nog meer...?!
 
De gewenste woning direct gratis in uw mailbox

Heeft u het ook al eens meegemaakt, dat u via een website een Spaanse woning ziet, maar dat deze net verkocht blijkt te zijn op het moment dat u om meer informatie heeft gevraagd? Heel frustrerend en erg vervelend als u op die manier dé voor u ideale woning misloopt...

Voorkom deze ergernis en schrijf u gratis in voor het actuele woningaanbod dat aan uw woonwensen voldoet. Op die manier ontvangt u direct een mail als er een nieuwe woning wordt aangemeld die aan uw specificaties voldoet of als er een wijziging is bij een woning die al eerder online stond.

De Spaanse woningmarkt is sterk in beweging, dus is het belangrijk om de verkoop van úw perfecte woning onder de Spaanse zon voor te zijn. Het kost u niets en bespaart u veel tijd, omdat u niet steeds zélf het aanbod moet nakijken.

Bekijk bovenstaande video en vul het inschrijfformulier in.
 
Moderne Sundalus Villa opgeleverd
 
Het zal u waarschijnlijk bekend zijn, dat NICLA ook de gehele begeleiding verzorgt bij de nieuwbouw van uw individuele en persoonlijk voor u ontworpen villa. Onder de algemene naam 'Sundalus Villas' wordt u daarbij aan de hand meegenomen om het gehele traject tot de realisatie van uw droomvilla te doorlopen.

Vanaf het uitzoeken en aankopen van het door u gewenste perceel, via de ontwerpfase van de door u gewenste villa, tijdens de bouw waarbij u volledig betrokken blijft tot en met de oplevering. Het hele proces wordt vakkundig uitgevoerd, waarbij NICLA uw aanspreekpunt is en blijft zodat u in uw eigen taal kunt communiceren.

Tijdens de bouw wordt u op de hoogte gehouden van de vorderingen middels foto's, video's en live beeldgesprekken, zodat u altijd volledig up-to-date bent van de vorderingen.

Bekijk het bouwproces van bovenstaande moderne villa, die vorige week is opgeleverd, via de Facebook-pagina van de Sundalus Villas. U treft daar zowel de foto's als de video's.

 
Live Bezichtigingen via Facebook
 
Wekelijks kunt u via de Facebook-pagina Spaanse Woning meekijken tijdens de bezichtiging van een Spaanse woning. Wellicht heeft u er één gemist of wilt u een bepaalde woning nóg een keer bekijken. Hieronder een aantal Live Bezichtigingen (klik om te bekijken):
 


 


 
 
LET OP...!
IN VERBAND MET DE WINTERTIJD ZIJN DE
LIVE BEZICHTIGINGEN
VANAF VOLGENDE WEEK OP DINSDAG OM 16.00 uur
 
Blijf in contact met NICLA via Social Media

Om de ontwikkelingen op de Spaanse woningmarkt zo snel mogelijk bekend te maken, gebruikt NICLA allerlei media-kanalen. Periodieke updates verschijnen uiteraard in de Nieuwsbrief en in de Aanbod-selectie.
 
Actuele informatie wordt echter direct (live) door NICLA verspreid via Social Media. Meld u dus aan op (een van) de vele platformen en volg NICLA, zodat u niets mist! (klik op onderstaande logo's)
 
      

      
NICLA Property Consultancy, S.L.

Ronda de las Buganvillas 22 - 04621 Vera (Almería) - Spanje
Tel. (+34) 950 133 508 - Mob. (+34) 628 585 538
info@nicla-casas.com - www.nicla-casas.com

Deze Nieuwsbrief   én voorgaande uitgaven kunt u tevens terugvinden op de website van NICLA Property Consultancy, S.L.