NIEUWSBRIEF
Jaargang 15 - Nummer 9 - November 2017
 

 
Eindsprint naar de feestdagen

Het einde van het jaar nadert snel en winkels, restaurants en hotels zijn al druk in voorbereiding op de feestdagen. Ook NICLA zal gedurende het einde van december en het begin van januari haar deuren sluiten.

Om u de gelegenheid te bieden om tóch nog voor het einde van dit jaar de gewenste woning(en) te komen bekijken, hierbij alvast de sluitingsdata. De laatste bezichtigingen van dit jaar zullen plaatsvinden op donderdag 21 december. Vanaf 22 december is het kantoor gesloten. Tussen 2 en 5 januari is het NICLA-kantoor beperkt geopend, maar kunnen er eventueel wél afspraken gepland worden.

Vanaf 8 januari 2018 is NICLA weer volledig operationeel.
Uiteraard kunt u gewoon blijven mailen en worden ook de diverse Social Media-kanalen bijgehouden.
 

Verkocht na Live Bezichtiging


De mens is van nature nieuwsgierig en wellicht is dat ook de reden dat programma’s over huizen, klussen en verbouwen zo populair zijn. Want, zeg nu zelf, er is toch niets leukers dan even bij anderen binnen te kijken om te zien hoe zij wonen, hoe ze het hebben ingericht en zodoende inspiratie op te doen voor uw eigen woning? Ook de video's bij het woningaabod worden zeer goed bekeken en de Live Bezichtigingen, waar NICLA pas na afgelopen zomer mee begonnen is, scoren helemaal goed. Zo goed zelfs, dat de eerste verkoop door een Live Bezichtiging gerealiseerd is…

Lees verder >>
 
 

De Spaanse Costa's aan de Middellandse Zee
 
Een onderwerp waar veel onduidelijkheid over bestaat, is de ligging van de diverse Costa’s. De meeste mensen weten wel naar welke Costa men gaat, maar waar ze deze exact op de kaart kunnen vinden, blijft de vraag. Voor anderen bestaan er maar 3 Costa’s, te weten: Costa Brava, Costa Blanca en Costa del Sol. Om alle twijfels weg te nemen, een overzicht van de Costa’s van noord naar zuid met een korte beschrijving per regio.

Lees verder >>
 
 
Live Bezichtigingen via Facebook
 
Wekelijks kunt u via de Facebook-pagina Spaanse Woning meekijken tijdens de bezichtiging van een Spaanse woning. Wellicht heeft u er één gemist of wilt u een bepaalde woning nóg een keer bekijken. Hieronder een aantal Live Bezichtigingen (klik om te bekijken):
 


 
 

 
 
Blijf in contact met NICLA via Social Media

Om de ontwikkelingen op de Spaanse woningmarkt zo snel mogelijk bekend te maken, gebruikt NICLA allerlei media-kanalen. Periodieke updates verschijnen uiteraard in de Nieuwsbrief en in de Aanbod-selectie.
 
Actuele informatie wordt echter direct (live) door NICLA verspreid via Social Media. Meld u dus aan op (een van) de vele platformen en volg NICLA, zodat u niets mist! (klik op onderstaande logo's)
 
      

      
NICLA Property Consultancy, S.L.

Ronda de las Buganvillas 22 - 04621 Vera (Almería) - Spanje
Tel. (+34) 950 133 508 - Mob. (+34) 628 585 538
info@nicla-casas.com - www.nicla-casas.com

Deze Nieuwsbrief   én voorgaande uitgaven kunt u tevens terugvinden op de website van NICLA Property Consultancy, S.L.