ZIB Zwemcentrum Best

Telefoon : (0499) 37 39 41 
 
 
Nieuwsbrief Mei 2014
I.v.m. evenementen op 6 en 15 juni
is het wedstrijdbad 's ochtends gesloten
In verband met de schoololympiade is er vrijdag 6 juni geen banenzwemmen van 9.00 tot 13.30 uur in het wedstrijdbad. Het instructiebad is wel gewoon geopend voor vrijzwemmen en banenzwemmen van 12.00 tot 13.00 uur.
 
In verband met de 24u-marathon van zwemvereniging DBD is het wedstrijdbad op zondag 15 juni 's ochtends niet beschikbaar voor gezinszwemmen. Het instructiebad is dan wel gewoon geopend. 
Vacature baliemedewerker/ster
voor de zondagochtend
Op zondagochtend bieden wij gezinszwemmen en banenzwemmen. Voor de entreekaartenverkoop zijn wij op zoek naar een baliemedewerker/ster. Naast de vaste uren op zondagochtend zoeken wij iemand die ook op invalsbasis op andere dagen ons team kan versterken.
 
Zomerrooster basisschoolvakantie
maandagen en woensdagen geopend
Zomerrooster 2014  
Tijdens de 6 weken van de basisschoolvakantie (ma 14-7 t/m zo 24-8) liggen alle (zwem)lessen en activiteiten stil en zijn wij wegens groot onderhoud alleen op de maandagen en woensdagen volgens onderstaand zomerrooster geopend. Aan onze receptie en op onze website kunt u terecht voor meer informatie over de Small-Group-Zwemlessen, Privézwemlessen en de doelgroepen AquaTherapie, AquaVitaal, AquaSwimFit en AquaJoggen tijdens de vakantie.
Small-Group-Zwemlessen
en Privézwemlessen tijdens zomerrooster
Privézwemlessen  
Small-Group-Zwemlessen (1 op 4)
Tijdens de basisschoolvakantie kunt u voor uw kind Small-Group-Zwemlessen bespreken. De groepjes bestaan uit maximaal 4 kinderen op 1 instructeur en de lessen duren 1 uur. U dient minimaal 3 lessen af te nemen. De lessen zijn op maandag en woensdag van 9.00u tot 10.00u en van 13.00u tot 14.00u. Een les kost € 27,50.
 
Privézwemlessen
Ook bieden wij tijdens de basisschoolvakantie weer de mogelijkheid om privézwemlessen te bespreken op de maandag- en woensdagmiddag. U kunt 1 op 1 lessen bespreken of voor een paar kinderen samen. De lessen worden geheel afgestemd op uw kind(eren). Ook de prijs is dus maatwerk.
 
ZomerFIT 6 lessen kaart
Blijf fit tijdens de zomer
Op maandagavond en woensdagavond van 19.15u tot 20.00u bieden wij tijdens ons zomerrooster in de basisschoolvakantie de mogelijkheid om te blijven sporten. Koop hiervoor een speciale ZomerFIT kaart van 6 lessen. Eventueel niet gebruikte lessen kunt in of na de zomervakantie inhalen tijdens een doelgroep naar keuze of tijdens het vrijzwemmen. Een ZomerFIT kost € 25,- voor 6 lessen.
 
AquaJoggen
 
 AquaJoggen  = Total-Body-Workout op muziek. Calorieën verbranden en spieren versterken.
 
Tijdens het zomerrooster op maandag- en woensdagavond om 19.15u in het wedstrijdbad.
 

AquaSwimFit
 AquaSwimFit  = Zwemtechniek en conditie verbeteren. Iedere keer een afwisselende leuke zwemtraining.
 
Tijdens het zomerrooster op maandag- en woensdagavond om 19.15u in het wedstrijdbad.
 
AquaTherapie
 AquaTherapie  = Hydrotherapie voor alle leeftijden met of zonder medische indicatie. Blijf soepel en gezond.
 
Tijdens het zomerrooster op maandag- en woensdagavond om 19.15u in het warme instructiebad met hot-whirlpool.
 

AquaVitaal
 AquaVitaal  = Gezond bewegen in een gezellige groep met leeftijdsgenoten. De oefeningen en het warme water zijn een verademing voor uw spieren en gewrichten.
 
Tijdens het zomerrooster op maandag- en woensdagavond om 19.15u in het warme instructiebad met hot-whirlpool.
Nieuwe multicolor LED verlichting
in het instructiebad
Onlangs hebben wij in het instructiebad/recreatiebad nieuwe multicolor LED onderwaterverlichting laten installeren. We kunnen het water nu alle kleuren van de regenboog geven wat het discozwemmen en kinderfeestjes nog specialer maakt. Bijkomend voordeel voor ons is dat de LED lampen energiezuinig zijn en heel duurzaam. Het was namelijk altijd een hele klus om de oude onderwaterlampen te vervangen.   Onderwaterverlichting
Dauwzwemmen stopt
per eind juni 2014
 
We hebben het een paar jaar uitgeprobeerd maar er blijkt te weinig animo om het dauwzwemmen op de dinsdag- en donderdagochtend vanaf 7.00 uur te kunnen blijven aanbieden. Wij hopen dat onze enkele vaste vroege vogels er begrip voor hebben dat het dauwzwemmen dus per eind juni 2014 stopt.
 
ZIB Zwemcentrum Best
Sportpark Naastenbest - Jacob van Wassenaerstraat 70
 
Postbus 206 - 5680 AE - Best 
 
Telefoon : (0499) 37 39 41