Voorwoord
 
Beste ouder/verzorger, 
 
Wij willen u hartelijk bedanken voor uw interesse in het Minkema College en onze Open Week!
 
Uiteraard hadden wij u liever op school ontvangen, maar we denken dat we met ons online programma tóch een goed beeld kunnen geven van onze school.
 
Aan de hand van de speciale MindMap of simpelweg door onze website te bezoeken kan uw zoon of dochter op online ontdekkingsreis door onze school. Wij wensen uw kind en u veel plezier!
 
Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.
 
Tot ziens op het Minkema College!
 
Met vriendelijke groet,
Arjan van der Wart, directeur onderwijs
 
 
 
Open Week gemist? Geen probleem!
Is het afgelopen week nog niet gelukt om een kijkje te nemen op onze website? Of heeft u nog niet alles gezien? Geen probleem! Het voordeel van een Online Open Week is dat de deur nooit sluit.
 
Ook nu kan uw kind nog deelnemen aan alle speciale activiteiten die er te vinden zijn in de diverse werelden, zoals een proefje in het Bètalab of muziek componeren in de Kunstgalerij of een sportieve challenge in de Sporthal.
 
Kom dus nog gerust een kijkje nemen!
 
Brochure groep 7&8
In de brochure voor groep 7&8-leerlingen leggen wij ons onderwijs uit, vertellen we meer over de extra activiteiten die we aanbieden en vindt u alle praktische informatie omtrent aanmelden.
 
Er is een brochure gericht op onze havo/vwo-opleidingen en een gericht op het vmbo.
 
Veel leesplezier!
 
 
 
Bent u ook benieuwd naar (praktische) informatie over onze school? Bekijk dan eens de zeer uitgebreide Schoolgids 2020-2021.
 
 
 
Presentaties Meet & Greets
 
Vorige week waren er allerlei Meet & Greets waarin een online presentatie werd geven over diverse onderwerpen, zoals ons dyslexieprogramma, de keuzemogelijkheden of het mentoraat.
 
De presentaties van de Meet & Greets zijn terug te vinden op onze website.
 
 
 
Open Lesmiddag 10 februari (o.v.b.)
Als de maatregelen het toelaten, organiseren we op woensdag 10 februari 2021 een Open Lesmiddag. Tijdens deze middag kunnen leerlingen twee lessen volgen om zo een goed beeld te krijgen van onze school.
 
De persconferentie van vorige week heeft nog onvoldoende duidelijkheid gegeven of dit inderdaad mogelijk gaat zijn op school. Zodra er meer bekend is, laten we het weten. Hou dus a.u.b. onze website en socials goed in de gaten!
 
Minkema Talkshow
In de Minkema Talkshow, die wij in november organiseerden, gaven we een digitaal inkijkje in onze school.
 
Diverse tafelgasten, waaronder leerlingen en collega’s, vertellen in de Talkshow over ons onderwijs zoals het mentoraat, de begeleiding en natuurlijk de inrichting van ons onderwijs. Deze gesprekken worden afgewisseld met allerlei filmpjes van diverse schoolactiviteiten. 
 
 
 
 
VR-tour: kijk toch even binnen
 
Met onze VR-tour kunt u toch even binnen kijken in onze gebouwen. U 'wandelt' door onze lokalen & gangen en ontmoet onderweg leerlingen die u meer vertellen over onze school.
 
 
 
Vergelijk scholen in De VO-gids
In de VO Gids kunt u middelbare scholen naast elkaar leggen en vergelijken. Scan de QR-code of bekijk de link hieronder en kom alles te weten over onze vmbo, mavo/havo, havo-, atheneum- & gymnasiumopleidingen.
 
 
 
 
 
 
Agenda
10/02: Open Lesmiddag (o.v.b.)
04/03: Deadline aanmelden middelbare school

© Het Minkema College. Alle rechten voorbehouden.

Contact adres: Postbus 2120, 3440 DC Woerden.
Vragen? Neem contact met ons op.