Klik hier als u problemen hebt om de nieuwsbrief te lezen.
Oxfam Trailwalker
25 & 26 aug 2018, Hoge Venen
Do It For Oxfam

Dag ,

Je bent ingeschreven voor de elfde Oxfam Trailwalker en over minder dan 30 dagen zult je stappen voor meer gelijkheid op de wereld.

Het programma?

Zaterdagmorgen, tussen 7 uur en 11 uur op de start in Kettenis (Eupen):
•  Het ontbijt: de eerste bediening is gratis voor de stappers en betalend voor de supporters (3€ - 2 tickets). Ieder supplement kost € 1,50 (1 ticket). De ontbijtformule geeft recht op 2 koeken en onbeperkte drank (koffie, thee, sappen).
•  De brunch: de eerste bediening is gratis voor de stappers en betalend voor de supporters (6€ - 4 tickets). Ieder supplement kost € 1,50 (1 ticket). De brunchformule geeft recht op 2 koeken, brood, toespijs, kaas, eieren, een stuk quiche, fruit en onbeperkte drank (koffie, thee, sappen).
Alle producten zijn lokaal, bio en fairtrade!
Schrijf je via het online formulier in.

Zondag vanaf 11 uur op de finish in Worriken:
Een broodje met een heerlijk worstje (vlees of vegetarisch), gegrilld op de barbecue, samen met een salade, voor de prijs van € 4,50 (3 tickets). Alle dranken, zoals frisdranken, bier en schuimwijn aan democratische prijzen.
Schrijf je via het online formulier in.

Er is geen waarborg te betalen voor de bekers – enkel voor de glazen “Leopold7”: € 3 (2 tickets)..

Een verantwoorde mobiliteit!

Aan de start in Kettenis (Eupen):
• Een “drop & ride” (aankomen, afzetten, wegrijden) is ter beschikking op de kleine parking voor de sporthall, Aachener Strasse 236, in Kettenis. Na je team te hebben afgezet moet jij meteen met je wagen vertrekken naar één van de aangeduide parkings. Deze parkings zijn strikt voorbehouden voor de wagens die via het online formulier werden ingeschreven. Een specifieke parkeerplaats voor de mobilhomes en camionettes is voorzien. De politie zal er op toezien dat de verkeersregels strikt worden nageleefd.  
Schrijf je via het online formulier in.

• Elk team ontvangt bij de inschrijving slechts 1 toegangskaart tot de parkings nabij de
controlepunten
, evenwel zonder enige garantie op een parkeerplaats.

• Door te weinig parkeerplaats en uitrusting, zijn 2 rustpunten strikt verboden voor wagens: 2WP Drossart en 4 WP Küchelscheid.

•    Om de supporters toe te laten toch hun team te kunnen ontmoeten tijdens de nacht, hebben we een pendeldienst voorzien: een bus tussen Worriken (Bütgenbach) en Küchelscheid. Die rijdt om het uur heen en terug en kost € 5/persoon.
Schrijf je via het online formulier in.


Kilometers, nummers, wegbewijzering (pijlen)!

Het wandelparcours is regelmatig bepijld en in de nacht zijn deze pijlen zelf-reflecterend. Maar pas op, de nummers op de pijlen duiden niet de al afgelegde of de nog te stappen kilometers aan. Het is een nummering die als doel heeft om je te lokaliseren in geval van nood. In dit geval, ga naar de dichtstbijzijnde pijl en communiceer aan de noodcentrale het nummer dat u op de pijl leest. Noodnummer : + 32 473 701 959
Dit nummer staat ook op het polsbandje dat je bij de inschrijving zult krijgen.

Pauze - tijd voor wat reclame ...

•    We zijn nog dringend op zoek naar vrijwilligers!
Geef deze boodschap door aan je familie en vrienden of nodig hen eventueel uit om een kleine “filmvoorstelling” te bekijken 😊 en om deze
video te bekijken.
•    En het is nog niet gedaan. We zoeken ook nog een stagiaire in communicatie om Oxfam Trailwalker voor te bereiden en mee te beleven. Voltijds, halftijds of voor enkele dagen. Meer inlichtingen nodig of belangstelling, stuur een e-mail naar Markus.Neumann@oxfam.org of telefoneer naar + 32 2 501 67 64 of +32 470 470 793


Tot binnenkort!
Het Oxfam Trailwalker Team

Wat doet Oxfam in België?

Om op de vele vragen van stappers, supporters en schenkers te antwoorden, hebben we een klein overzicht gemaakt van de acties van Oxfam Solidariteit in België.

Toon uw fierheid!
Indien je actief bent via Facebook, aarzel dan niet om je profielfoto nog mooier te maken met het Oxfam Trailwalker-kader. Dit doet je als volgt: klik op je profielfoto,"voeg een achtergrond toe”. In het zoekvak, type “Oxfam Trailwalker”, klik op uw kader en dan “gebruik deze profielfoto”.
Zo, je bent nu een echte “Oxfam Trailwalker”!

Twitter Flickr Linkedin
 
Ostbelgien logo Eupen Hong Kong Office
Uitschrijven | Privacy Oxfam-Solidariteit