Nieuwsbrief | jaargang 31 | no 300 | januari 2017
 
Planeet, Bianca Filius 2015
 
Kunstliefde wenst je een licht en liefdevol 2017
 
We blikken terug op een succesvol jaar met vele mooie tentoonstellingen, de Belofte 11, de Atelierroute Utrecht, de Kunstliefdeprijs, leuke podiumavonden met interessante gastsprekers, de prachtige tentoonstelling in de Domkerk en weer nieuwe leden. Ook werd Kunstliefde in de Cultuurnota 2017-2020 gehonoreerd door de Gemeente Utrecht met een verhoging van de structurele subsidie waar we erg blij mee zijn. Hierdoor kunnen we de komende vier jaar verder met het realiseren van mooie kunstprojecten zoals de 3e editie van UtrechtDownUnder en tentoonstellingen en projecten voor kunst en kunstenaars in Utrecht en daarbuiten.
 
Ook voor 2017 hebben we weer een mooi programma klaar staan en gaan we verder met het bieden van ruimte voor Utrechtse kunst en kunstenaars en tentoonstellingen van kunstenaarsleden.
We danken je hartelijk voor je bezoek, belangstelling, support, lidmaatschap of betrokkenheid. In januari zijn onze deuren gesloten vanwege een opknapbeurt van de muren, daarna openen we het nieuwe jaar met de tentoonstelling NACHT WACHT...
 
We verwelkomen je graag in Kunstliefde.
 
 
4 februari t/m 5 maart
NACHT WACHT

Verwacht niet de Nachtwacht...

In deze tentoonstelling zijn werken samengebracht waarin de nacht of het nachtelijk licht, de duisternis, een rol speelt. Over slapen, dromen, angsten en verlangens en weer wakker worden.

Met werk van o.a.; Purcell Saekan (HKU 2016), Eline Peek, Vivian Bremer, Bianca Filius (HKU 2015), Patricia van de Camp (afbeelding links), Mariska Kerpel, Floor Bras (HKU 2015) en Martijn van Mierlo
 
Opening: Zondag 5 februari 16.00 uur.
 
 
 
Word lid van Kunstliefde! als kunstenaar of kunstliefhebber.

Kunstliefde, Ruimte voor Beeldende Kunst, biedt een wisselend tentoonstellingsprogramma waarin de focus ligt op hedendaagse kunst, Utrechtse kunstenaars en jonge makers. Het Genootschap Kunstliefde, opgericht in 1807, is één van de oudste kunstenaarsverenigingen van Nederland. Kunstliefde is organisator van de Atelierroute Utrecht en UtrechtDownUnder, en initiatiefnemer van het platform Art Utrecht.
 
Als kunstenaar of kunstliefhebber kan je lid worden van Kunstliefde. Als lid ondersteun je de vereniging en steun je de (Utrechtse) kunst en kunstenaars. Kunstenaars kunnen een paar keer per jaar deelnemen aan tentoonstellingen en collega's ontmoeten / netwerken. Voor kunstliefhebbers zijn er diverse activiteiten en korting op aankoop van kunstwerken. Je ontvangt uitnodigingen voor openingen, podiumavonden en de maandelijkse nieuwsbrief.
 
Lidmaatschap staat open voor professioneel beeldend kunstenaars uit Utrecht maar ook van buiten de stad. Voor jonge kunstenaars is er een gereduceerd tarief. Voor kunstenaars is er een ballotage. Je kunt je aanmelden via mail@kunstliefde.nl.
Meer info en voorwaarden via lidmaatschap kunstenaars of kunstliefhebbers.
 
Welkom bij Kunstliefde!
 
Dit was 2016! Met dank aan alle leden, medewerkers, vrijwilligers, kunstenaars, bezoekers, fondsen en Gemeente Utrecht.
                              
 
 
Bezoek de website  | Trailer Kunstiefde  |  Volg Kunstliefde ook op facebook  en twitter
 
 

 
Kunstliefde | Nobelstraat 12A 3512 EN Utrecht | mail@kunstliefde.nl |(030) 231 42 18
Openingstijden: woensdag t/m zondag 13.00 tot 17.00 uur