Wordt deze nieuwsbrief niet juist weergegven, klik dan hier

In deze nieuwsbrief

 
Bij de hand Gastouderdag 2018
Zaterdag 26 mei 2018 zal de derde editie van de Bij de hand Gastouderdag plaatsvinden in Epe. De uitnodigingen zijn verzonden aan onze gastouders. Mocht je deze niet hebben ontvangen kijk dan op https://www.bijdehand.nu/gastouderdag/

Opgave uiterlijk 25 april 2018. Wij hopen op een grote opkomst. Hiermee kunnen we zorgen dat we het evenement jaarlijks kunnen laten terugkeren. Maak je het samen met ons tot een succes?
 
Bij de hand in beweging dit voorjaar
Binnen Bij de hand gaan meerdere mensen andere werkzaamheden uitvoeren. Daarnaast is het team uitgebreid met een nieuwe relatiebeheerder: Romi Laponder.
  • Romi Laponder is in dienst gekomen per 1 april. De afgelopen weken heeft zij met verschillende collega’s meegelopen. Zij zal vanaf nu langzaam aan haar eigen ouders en gastouders gaan begeleiden.
  • Daniëlle Kronmöller breidt haar werkzaamheden als uitvaartverzorger uit en gaat per 1 mei 2 dagen per week werken, dit is nu nog 3,5 dag. Zij blijft nieuwe bemiddelingen verzorgen zoals we dat gewend zijn.
  • Judith Derks gaat 2 dagen per week nieuwe bemiddelingen verzorgen en houdt 1 dag per week de begeleiding van gastouders in de omgeving Deventer.
  • Roelie Prins gaat de administratie versterken en blijft daarnaast nog een klein groepje gastouders begeleiden.
De ouders en gastouders die een nieuwe contactpersoon krijgen zullen op korte termijn worden geïnformeerd of zijn al geïnformeerd.
 
Personenregister kinderopvang
Iedereen die gastouder is en geregistreerd is in het Landelijk Register Kinderopvang gekoppeld aan Bij de hand, moet op korte termijn aangemeld zijn in het Personenregister. Wij missen nog zeker 50% van onze gastouders en huisgenoten/structureel aanwezigen gelinkt aan ons in het Personenregister! We roepen jullie op, als je dat nog niet gedaan hebt, om je per direct in te schrijven via DUO (personenregisterkinderopvang.duo.nl). Je kunt inloggen met je DigiD code. Vang je in je eigen huis op dan geldt deze actie ook voor volwassen huisgenoten en structureel aanwezigen. (Dit zijn mensen die meer dan een half uur per 3 maanden aanwezig zijn tijdens de opvang.) Zij moeten zichzelf aanmelden met hun eigen DigiD code.

Voor alle gastouders geldt: check in "Mijn Bij de hand" (je eigen portaal) of al je huisgenoten en structureel aanwezigen hier vermeld staan. Mist hier iemand, voeg deze dan toe. Op deze wijze weten wij, als er een uitnodiging komt van het Personenregister, bij wie de persoon hoort.

In "Mijn Bij de hand" kan ook iemand staan die al niet meer op je huisadres is ingeschreven en ook niet een structureel aanwezige is. Laat dit dan aan ons weten. Wij zullen deze persoon dan verwijderen.

Als je iedereen hebt doorgegeven en weet dat alle personen de actie hebben gedaan om zichzelf te koppelen in het Personenregister én deze personen ook een bevestiging hebben gehad vanuit DUO dat wij ze gekoppeld hebben, dan hoef je niets meer te doen. Door in te loggen in het Personenregister kun je dit controleren. Er staat onderaan de pagina in DUO aan welke organisatie(s) je verbonden bent in het Personenregister.
 
Je gastouder op vakantie en vervangende opvang nodig?
Weet dat wij een ruim bestand aan gastouders hebben en graag helpen de tijdelijke opvangvraag op te lossen. Mail de periode, exacte dagen en tijden en wij gaan aan de slag om een geschikte gastouder te vinden.
 
 Korte Veenteweg 4     Postbus 45     8160 AA Epe     0578 - 611 555     www.bijdehand.nu