DenL Nieuws Support juni 2016
www.denl-business-support.nl
Bedrijfspand brandveilig
Brand is één van de meest vernietigende dingen die jouw bedrijf en personeel kan overkomen. Maak je bedrijfspand zo veilig mogelijk en sta bewust stil bij de risico's. Doe dat niet één keer; blijf vluchtwegen met enige regelmaat controleren. Zorg dat je pand zo brandveilig mogelijk is.
 
Heb ik een gebruiksvergunning nodig?
Niet ieder bouwwerk heeft een gebruiksvergunning nodig. Indien jouw pand aan één van de volgende eisen voldoet, heb je wél een gebruiksvergunning nodig.
 
 
Ontwikkelingen in de bouw
100.000 banen, veel werk is in de bouw als sneeuw voor de zon verdwenen.
Sinds 2008 zijn bijna 200.000 mensen uitgestroomd. Waar zijn al die bouwvakkers gebleven? Wie werken er tegenwoordig eigenlijk wél in de bouw?
 
 
Maak horecagelegenheid veilig
Er kleven veel veiligheidsrisico’s aan ondernemen in de horeca. Er is regelmatig sprake van geweld in de kroeg of een overval. Heb jij je zaken goed geregeld en ben je goed voorbereid op eventuele noodsituaties?

    
   Bezuinigingen huurtoeslag geschrapt
   Geplande bezuiniging van € 400 miljoen op de huurtoeslag, die nog in de lucht hing, is van de baan. Het schrappen van de bezuiniging is mogelijk geworden doordat regeringspartijen VVD en PvdA het maandag 13 juni eens zijn geworden over de hoofdlijnen voor de begroting van 2017.

      
     Veilig werken in de bouw
     Veel MKB’ers en ZZP’ers die in de bouwsector werken, treffen niet de juiste veiligheidsmaatregelen. Het besef moet er zijn dat veilig werken heel belangrijk is. Je brengt je eigen leven en dat van anderen in gevaar als je het niet doet. Om te zorgen dat de producten op een goede manier gebruikt worden, geven diverse instanties trainingen over het gebruik van bijvoorbeeld valbeveiliging.
      
        
        
       U kunt ons nu ook volgen via facebook en twitter. 
        
              
        
        
       DenL Business Support B.V. - Jan van der Heydenstraat 45 - 1223 BG Hilversum
       T +31 (0)35 68 34 663 - contact@DenL-Business-Support.nl
        
       Vragen opmerkingen of suggesties? Mail contact@DenL-Business-Support.nl.
       Afmelden: Om uw emailadres af te melden voor de DenLNieuwsbrief! Klik hier !