DenL Nieuws Support april 2016
www.denl-business-support.nl
Vacatureteksten vaak te onduidelijk
Werkzoekenden vinden het moeilijk om op basis van een vacaturetekst te beoordelen of de functie wel passend is. En arbeidsvoorwaarden zorgen voor de hoogste aantrekkelijkheid voor een werkzoekende om ergens te solliciteren, blijkt uit onderzoek.

Lees verder -->
 
Nieuwe loonbelastingtabellen wijken weer af
De nieuwe tabellen voor de loonbelasting- en premieheffing die per 1 april 2016 gelden, zijn opnieuw niet precies in lijn met de tarieven voor 2016. Maar voor deze afwijking is bewust gekozen.
 
 
Waardeer werknemers eens anders
De productiviteit van werknemers stijgt als ze waardering krijgen voor hun werk. Waardering vinden ze tot op zekere hoogte zelfs belangrijker dan salaris. Maar hoe zorg je ervoor dat werknemers zich gewaardeerd voelen? Niet alleen voor de productiviteit van werknemers is waardering belangrijk. Werknemers zitten beter in hun vel en voelen zich gelukkig waardoor ze minder snel van baan veranderen. Daarmee kun je veel geld besparen op dure werving- en selectieprocedures.

    
   Technologische verandering
   Steeds meer Millennials betreden de arbeidsmarkt. Deze werknemers zijn net volwassen en beïnvloeden elk facet van de werkcultuur. Veel van hun collega’s zijn gelukkig positief over deze veranderende werktrends, blijkt uit onderzoek. Werknemers zijn wereldwijd over het algemeen positief over werktrends. Trends die als negatief worden ervaren, zijn vooral ontwikkelingen die de persoonlijke stabiliteit van werknemers kunnen bedreigen. We hebben het dan over bijvoorbeeld het verdwijnen van banen door automatisering. Werknemers gaven dan ook aan dat ze verwachten dat de snel veranderende technologie en de globalisering de meeste invloed op hun werkzaamheden zullen hebben.

      
     Premiekorting in 2016: hoe scoort u die?
     De kortingen op premies voor oudere, gehandicapte of jongere werknemers zijn dit jaar gewijzigd. Wat zijn de grootste verschillen, hoe verkrijgt u de premiekorting en wat moet u eigenlijk met een doelgroepverklaring? Een update.
      
        
        
       U kunt ons nu ook volgen via facebook en twitter. 
        
              
        
        
       DenL Business Support B.V. - Jan van der Heydenstraat 45 - 1223 BG Hilversum
       T +31 (0)35 68 34 663 - contact@DenL-Business-Support.nl
        
       Vragen opmerkingen of suggesties? Mail contact@DenL-Business-Support.nl.
       Afmelden: Om uw emailadres af te melden voor de DenLNieuwsbrief! Klik hier !