Klik hier als u problemen hebt om de nieuwsbrief te lezen.
Oxfam Peacewalker
zaterdag 19 mei 2018, de Westhoek
Do It For Oxfam

Hallo ,

In precies 44 dagen is het de start! Jij bent samen met 107 andere teams ingeschreven voor Oxfam Peacewalker en dit aantal neemt voortdurend toe, heel erg bedankt! Hier nog wat informatie om het evenement goed te laten verlopen.

Waar kan je slapen tijdens Oxfam Peacewalker 2018?
 
Peace Village is helaas al vol geboekt!
U hebt de mogelijkheid om uw tent gratis te installeren op een groot grasveld naast het Peace Village. Sanitaire voorzieningen zijn tot uw beschikking. Om je plaats op de camping te reserveren, schrijf je dan hier in.
Er zijn ook andere accommodatiemogelijkheden in de Westhoek, waaronder een ruime keuze aan vakantiehuizen en bed & breakfasts.
Ga voor meer informatie naar deze site.
 
Tegen honger en dorst
 
De dag ervoor, op vrijdagavond, wordt het feest met hamburgers (vlees of vegetarisch), en alles dat erbij hoort! Supporters en wandelaars kunnen elkaar ontmoeten om samen van deze maaltijd te genieten tegen de prijs van 7,5 euro per persoon. Om hiervan mee te profiteren, is het verplicht om hier te registreren.
 
De supporters ontmoeten bij CPs en WP
 
Tijdens Oxfam Peacewalker kun je je team ondersteunen bij 2 Checkpoints (CP) en 1 Waterpoint (WP). Let op: toegang tot WP3 De Lork (Kemmel) is verboden voor auto's.
We raden aan om een fiets of de Oxfam-shuttle te nemen (de shuttle is gratis, een fiets huren kost 15€/dag).
Bedankt voor het reserveren van uw fietsen.
De wielersupporters ontvangen 2 consumptietickets (een totale waarde van € 3), kunnen genieten van snacks en drankjes op de CP en WP en deelnemen aan de loterij. Prijs: een weekend voor 4 op Peacevillage.
Om de fans te bedanken die de shuttle gebruiken, bieden we ze 2 consumptiebonnen aan (een totale waarde van € 3).
 
Wandelen met je fans
 
Ja, het is mogelijk! Jullie supporters, familie of vrienden kunnen jullie vergezellen van 3WP De Lork naar Finish (9,6 km). Een goed plan: ga naar Kemmel per shuttle en kom terug te voet!

Feest op de Markt van Mesen (Finish)

Vergezel ons op de Markt, aan de finishlijn van Oxfam Peacewalker, voor gratis entertainment en een democratisch geprijsde bar gedurende de namiddag.
Op het programma voor gezinnen en supporters van wandelaars:een toneelstuk:    "Soupalapatate" om 13u30 in FR, "Aardappelsoep" om 15u30 in NL
Twee concerten:een verrassingsconcert om 15u30 en 16u30 + een concert om 17u en 18u met Radio Barbã Orkestra

Gezocht: Vrijwilligers!
Om dit evenement goed te organiseren, zijn we nog steeds op zoek naar dynamische vrijwilligers. Aarzel niet om het woord te verspreiden! En schrijf je in via deze link.

 

Facebook Twitter Flickr Linkedin
Hong Kong Office Peacevillage West Vlaanderen
Uitschrijven | Privacy Oxfam-Solidariteit