ZIB Zwemcentrum Best

Telefoon : (0499) 37 39 41 
 
 
Nieuwsbrief Oktober 2014
Ouder-Baby-Peuterzwemmen
herfstvakantie met hele gezin
 
Tijdens de komende herfstvakantie (20 t/m 24 oktober) mogen alle gezinsleden deelnemen aan de ouder-baby-peuterlessen. Het is een aangepaste les waarin veel tijd ingeroosterd wordt voor vrijspelen.
 
I.p.v. vader of moeder mag ook opa of oma deelnemen. Overige familieleden, vriendjes en vriendinnetjes krijgen GEEN toegang. Ook niet tegen betaling.
Onbeperkt abonnement
AquaJoggen en AquaSwimFit
Deelnemers van onze doelgroepen AquaJoggen en AquaSwimFit kunnen voortaan hun abonnement upgraden naar een ONBEPERKT abonnement. Je kunt dan zo vaak als je wil komen trainen en daarnaast ook nog onbeperkt vrijzwemmen.
Zwemvereniging DBD
Zwemmen voor dames
Zwemvereniging DBD verzorgt op maandag- en woensdagmorgen zwemtrainingen voor dames (en heren). Gezellig samen sporten maar ook naar eigen kunnen meedoen. Je bent overigens niet verplicht om mee te doen aan de geboden training. Je mag ook gewoon op eigen gelegenheid zwemmen.
 
 
 
 
Datums discozwemmen 2014/2015
 
De datums voor het discozwemmen voor het seizoen 2014/2015 zijn bekend:
-zaterdag 11 oktober 2014
-zaterdag 15 november 2014
-zaterdag 27 december 2014
-zaterdag 24 januari 2015
-zaterdag 28 februari 2015
 
Je kunt ook een eigen discozwemfeest organiseren.
 
Kijklessen
In alle Zwem-ABC groepen
Van maandag 3 t/m zaterdag 8 november zijn er weer kijklessen tijdens alle Zwem-ABC groepen (behalve instructie 8). Tijdens deze les zijn de ouders welkom in de zwemzaal om de vorderingen van hun kind te zien en eventueel kort te bespreken met de instructeur/trice.
 
De zwemzaal mag alleen betreden worden met de blauwe hoesjes over de schoenen. Deze blauwe hoesjes vindt u bij de toegangsdeur van de zwemzaal.
 
De doelstelling van deze kijkles is om de ouders een beter inzicht te geven omtrent de vorderingen van hun kind. Eventuele tekortkomingen worden besproken en of en hoe u daar zelf met uw kind aan kunt oefenen.
 
Indien alle vragen beantwoord zijn zal de instructeur/trice u verzoeken weer plaats te nemen in de zitruimte zodat de les hervat kan worden.
Herfstvakantie normaal geopend
Ook alle lessen gaan door
Tijdens de herfstvakantie zijn wij normaal geopend en gaan alle
(zwem)lessen en trainingen gewoon door.
ZIB Zwemcentrum Best
Sportpark Naastenbest - Jacob van Wassenaerstraat 70
 
Postbus 206 - 5680 AE - Best 
 
Telefoon : (0499) 37 39 41