Mar Menor ¨The Residences¨

Mar Menor ¨The Residences¨

Mar Menor ¨The Residences¨

Mar Menor ¨The Residences¨

Mar Menor ¨The Residences¨

Verbeter uw spel tijdens uw golfvakantie op

Mar Menor ¨The Residences¨
 
Spanje - Costa Calida
 
Analyseren, corrigeren, optimaliseren. Gerichte, intensieve clinic voor gevorderde golfers die hun techniek in korte tijd significant willen verbeteren.
 
Vijf dagen lang twee uur les en uw spel zal met sprongen vooruitgaan. Het geheim van deze clinic zit 'm in de persoonlijke, gerichte benadering, want elke golfer heeft zo z'n eigen verbeterpunten. Van die typische dingen die altijd een paar extra slagen kosten. Tijdens deze clinic wordt u in korte tijd 'rechtgezet'.
  
De appartementen bevinden zich langs brede boulevards grenzend aan een eigen golfbaan van Resort Mar Menor Golf Village.

De appartementen passen perfect in de natuurlijke omgeving en reflecteren het architectonische karakter van zuid oost Spanje - fris en comfortabel. Het resort biedt privacy en rust. Op het resort met een prachtige par 72 golfbaan. bevinden zich brede boulevards die de bezoeker dwars door tal van groenstroken leiden,

Ontspan in luxe
Deze luxe appartementen zijn geschikt tot maximaal 6 personen. Voor een kind is er eventueel een extra slaapplaats (sofabed) beschikbaar. U kunt kiezen uit één, twee of drie slaapkamers met één of twee badkamers.

Alles wat u zich kunt wensen en nog veel meer
Het resort heeft veel meer te bieden dan alleen golf. Naast een zwembad, tennis, aerobics en fitness, is er ook een verscheidenheid aan uitstekende restaurants, een luxe spa & welness centrum en een supermarkt. Het is slechts vijf kilometer van Mar Menor de "kleine zee", waaraan het resort zijn naam dankt.

Houdt u van verkennen?
Zelfs als u alle 5 schitterende golfbanen die tot de fameuze Jack Nicklaus Trail behoren heeft gespeeld, zult u zich niet vervelen. Het resort ligt op slechts een uur rijden van Murcia, de hoofdstad van deze provincie en een half uur van de historische havenstad Cartagena.

4 Belangrijkste redenen om te kiezen voor Mar Menor Golf Resort – The Residences:
1. Keuze uit vijf schitterende Jack Nicklaus Design golfbanen
2. Een geweldige keuze aan gastronomische mogelijkheden
3. Ivar Hauksson, top professional, garant voor een top clinic
4. Na deze clinic gaat uw spel met sprongen vooruit
  • 7 nachten o.b.v. logies + ontbijt
  • clinic: verbeter uw spel (ca. 10 uur les)
  • gratis wifi
  • gratis parkeren

Nu v.a. € 389,- p.p. (bij boeking van 4 deeln.)

Nu v.a. € 489,- p.p. (bij boeking van 2 deeln.)

Gratis WiFi en géén administratie of boekingskosten

 

Golf clinic impression

Bijzondere golfclinic

Bijzondere clinic in een fraaie en relaxte omgeving

 
Analyseren, corrigeren, optimaliseren
Tijdens een intake geeft u aan op welke punten u uw spel wilt verbeteren en slaat u onder het oog van de pro een paar ballen op de driving range. Op basis van uw input en zijn eigen observaties stelt de pro een individueel programma voor u samen. Vervolgens werkt u samen intensief aan de specifieke punten waarop u uw spel kunt verbeteren.

Kies voor een kwaliteits clinic van Costa Golf !!
  • Les van een zeer deskundige, ervaren golfprofessional
  • Persoonlijke aandacht: maximaal 4/5 deelnemers per groep
  • Doelgerichte aanpak: focus op het significant verbeteren van uw spel
  • Relaxte setting, prachtige omgeving

Gecombineerd met een greenfeepakket?
's Ochtends een paar uurtjes werken aan uw techniek. En dan 's middags de baan in om het geleerde in de praktijk te brengen. We kunnen het u van harte aanraden

Tip - wat dacht u van een privé clinic?

Privé-clinics starten op elke gewenste dag, Dat kan behoorlijk schelen in de vluchtkosten. Maximale aandacht van de Pro voor een optimaal resultaat.

Toeslag privé clinic voor 2 deeln. € 98,- euro p.p.

Toeslag privé clinic voor 3 deeln. € 69,- euro p.p.

Geen toeslag bij minimaal 4 deelnemers.

 


Bijzondere golfbaan

Zei iemand Golf?
Mar Menor Golf ligt op slechts een paar kilometer afstand van de 'kleine zee' waaraan de golfbaan z'n naam ontleent, een prachtige binnenzee aan de Costa Calida. Maar ook op de baan zelf speelt water een belangrijke rol. De strategisch geplaatste waterhindernissen vergen de nodige beheersing en in sommige gevallen een flinke dosis lef van de golfer.

Dankzij het ingenieuze ontwerp komen zowel beginnende als geoefende golfers op Mar Menor volop aan hun trekken. De golfbaan heeft 18 holes naar het ontwerp van golflegende Jack Nicklaus.

De golfbaan is gelegen op het Mar Menor Golf Resort, waarop zich ook een vijfsterren InterContinental hotel met fantastische spa & wellness bevindt. Over het niveau van de (horeca)voorzieningen hoeft u zich dus ook geen zorgen te maken.
 
Toeslag voor greenfee pakket: 3x18 holes met keuze uit 3 golfbanen van de fameuze Jack Nicklaus Trail v.a. € 117,- p.p.
 
Natuurlijk kunt u ook uw eigen greenfee pakket samenstellen. In de directe omgeving vindt u nog meer schitterende golfbanen om af te wisselen.
 
Wat dacht u van;
La Manga Golf, Roda Golf, Lo Romero, Las Colinas, Las Ramblas, Real club de Campoamor, Villamartin Golf, La Finca Golf of Hacienda del Alamo? Starttijden worden door Costa Golf perfect afgestemd op uw clinictijden.

Costa Calida impression

Costa Calida impression

Ontdek de Spaanse Costa Calida (warme kust)

In de zuidoost hoek van Spanje ligt de Spaanse kustprovincie Murcia. Met meer dan 300 dagen zon, is het geen wonder dat de 156 kilometer lange kust Costa Calida heet, wat warme kust betekent.

Het klimaat van Costa Calida
Hier kunt u genieten van een typisch subtropisch mediterraan klimaat, met een koele zeebries in de zomer en bescherming door de omliggende bergen tegen de koude noordenwind in de winter. De Costa Calida heeft een gemiddelde van bijna 3000 zonuren per jaar, 325 dagen met een gemiddelde temperatuur van meer dan 20 graden. Niet te warm in de zomer of te koud in de winter, waardoor het een ideale bestemming is, het hele jaar door.

De gastronomie van Costa Calida
Het belangrijkste gebruikte ingrediënt in de keuken van Murcia is de groente. Groenten zijn in bijna elk gerecht te vinden. De zeer beroemde en unieke "Chuletas de Cordero al Ajo Cabañil" zijn malse lamskoteletjes geserveerd met een dressing die uit gehakte knoflook, azijn en laurierblad bestaat.

Golf aan de Costa Calida
U vindt een grote selectie golfbanen aan de Costa Calida. Ze bieden ongekende mogelijkheden voor golfliefhebbers en gezin. De zonovergoten Costa Calida is een van de meest populaire golfbestemmingen in Spanje. Door de uitstekende golf resorts en enorme variatie aan fantastische golfvakanties is het duidelijk waarom. Met zo veel geweldige golf resorts aan de Costa Calida, is het een luxe te kunnen kiezen uit een grote verscheidenheid aan banen
.

 


Spanish Tapas

Voorwaarden, prijzen en direct boeken

Boek nu
Mar Menor
 ¨The Residences¨
7 nachten o.b.v. logies + ontbijt
clinic: verbeter uw spel
 
v.a. € 389,- p.p.
  

Gratis WiFi en géén administratie of boekingskosten.