NYHET! Hafstens Höghöjdsbana

Nu är vi riktigt stolta över att kunna meddela en fantastisk nyhet till våra gäster! Under slutet av november kommer vår nya Höghöjdsbana stå klar. Detta kommer att bli en av Sveriges största med en stor mängd hinder och flera olika svårighetsgrader samt en alldeles egen bana för barnen. 
Om du vill ha mer information om när den är klar, priser och hur man bokar så klicka på knappen nedan och fyll i din emailadress lägst ned på nästa sida så kommer du att få information om Hafstens nya Höghöjdsbana direkt i din inkorg.
Vi på Hafsten är förstås mycket taggade över detta nya äventyr och vi hoppas att du också är det!
Trubadurkvällar och Musik Quiz

Vi fortstätter med våra populära trubadurkvällar under lördagarna! Nu på lördagen blir det Jörgen Rhodin som kommer att hålla i en rolig Musik Quiz. Nästa lördag får vi återbesök av Henke Strömberg som bland annat är känd för att ha uppträtt på Melodifestivalen, Bingolotta och XL-Galan!
Vi börjar som vanligt kl. 19, ingen förbokning krävs, entrén är helt fri och det går bra att beställa mat under kvällen. Du kan även boka bord på Restaurang Corallen innan trubadurkvällen.
Hösthelg
Fre 16 okt - 18 okt
Under den här hösthelgen bjuder vi på fri entré till Havsbastun under lördagen. Vi arrangerar en pysselstund för barnen, bjuder på fri entré till Vattenrutschbanan och kommer att höja temperaturen i poolerna till härliga 30 grader. Missa inte heller lördagens Musik Quiz med Jörgen Rhodén i Poolbaren!
Glöm heller inte att besöka oss i Restaurang Corallen på lördagen då vi bjuder på en kopp kaffe och saft mellan kl. 12-15.
Hösthelg
Fre 23 okt - Sön 25 okt

Denna helg kommer vi att bjuda på fri entré till Havsbastun. Poolområdet är öppet som vanligt med härliga 30 grader i vattnet och fri entré till Vattenrutschbanan samt entrén till Gym & Wellness kommer också att vara helt fri under lördagen. 
Halloween Camp
Ons 28 okt - Sön 1 nov
Nu är det inte många campingtomter och stugor kvar, så passa på att boka ditt Halloweenpaket redan idag.
Under Halloween blir det många skojiga och spökiga aktiviteter för hela familjen. Spökbad, Spökvandring, Pumpakarvning och Musik Quiz är några av de spännande aktiviteter vi bjuder på under Halloweenhelgen.
Brasiliansk Buffé
Vi kommer dessutom att servera en corona-anpassad Brasiliansk Buffé med kockar från Brasilien, traditionellt brasilianska rätter och stämningsfull musik. Välkommen att boka ditt bord på 0522 64 41 17 eller på info@hafsten.se
395 kr /person och 195 kr /barn under 10 år
Poolområdet har öppet under hela helgen så passa på att ta ett dopp i den 28 grader varma vattnet. Kom med husbilen, husvagnen eller bo i en av våra mysiga stugor i 4 nätter och var med på alla aktiviteter som är garanterat roliga för både stora och små. Även Restaurangen har öppet under hela helgen.
Elcykelpaket
Upptäck den Bohuslänska naturen på två hjul! Att cykla är en stimulerande och hälsosam aktivitet och med våra elcyklar blir ingen terräng onåbar. Hafsten som utgångspunkt erbjuder ett antal fina cykelleder som du kan utforska.  
I paketet ingår lunchpaket som ni kan ta med på cykelturen, cykelkartor, vandringskartor, middag på kvällen och frukostkorg. Du får även entré till vårt Gym, 3 olika sorters bastur och kallbadtunna för en riktig avkoppling efter cykelturen.  Vi har även vandringspaket för dig som älskar att vandra i härlig natur. Klicka här för att komma till vårt vandringspaket.
Pris från:
 2 123 kr för 2 pesoner
Vid frågor och bokningar är du alltid välkommen att höra av dig till oss på

info@hafsten.se eller på 0522 64 41 17