Persbericht
 
Huub Hangop maakt single voor Dierenopvangcentrum Breda 
Het nieuwe Dierenopvangcentrum in Breda 
Op verzoek van Dierenopvangcentrum Breda e.o. heeft Huub Hangop een lied geschreven en opgenomen om de activiteiten van het dierenopvangcentrum onder de aandacht te brengen. De opbrengst van de singleverkoop gaat naar het nieuwe dierenopvangcentrum, dat vrijdag 14 november 2014 officieel haar deuren opent. Dierenopvangcentrum Breda e.o. vangt in opdracht van negen gemeenten zwerf- en afstandsdieren op. Met de opvang van ruim 750 honden, 1.350 katten en 2.600 overige dieren per jaar is het één van de grotere dierenopvangcentra in Nederland. 
 
Huub heeft het liedje “Een Dier Is Geen Ding” genoemd en hij zingt het als “Giel Van Het Dierenasiel”. Uiteraard is er ook een videoclip bij gemaakt.
Huub trekt zich het leed van dieren altijd erg aan. Zelf heeft hij overigens slechts een goudvis en een hobbelpaard, maar hij steunt het ideële werk dat de beroepskrachten en vele vrijwilligers bij het dierenopvangcentrum verrichten van harte. Het contact tussen het dierenopvangcentrum en Huub kwam tot stand via de Stichting Betrokken Ondernemers, Samen voor Breda.  
 
De single is belangeloos geproduceerd door Sonic Solutions, hét producersduo uit Zegge. De videoclip is gemaakt door Niels Joseph, samen met de vrijwilligers van het dierenopvangcentrum Ankie van Gastel en Martijn Korremans.
 
Te koop of te downloaden
De cd-single is te koop aan de balie van het dierenopvangcentrum aan de Oude Baan 60 te Breda. De cd-single kost € 4,00 inclusief een karaoke-versie om hem lekker zelf te kunnen te zingen.
De single is te downloaden op o.a. iTunes, Zazell e.v.a.
Uitgebracht door Berk Music
 
 
De opbrengst is voor het dierenopvangcentrum Breda! 
 

Voor meer informatie over Dierenopvangcentrum Breda e.o.: www.docbreda.nl 
 
Meer informatie over dit project:
Hangop Entertainment
Telefoon +31(0)6 2897 1600
 
En hier vindt u meer informatie over: