Innehåll
 
- När det regnar
- Medverkande i pod
- ab + ab
- Snickersbollar 

Om Personbästa AB
 

Personbästa AB startades 2009 och drivs av Jan Tern. Målet är att utveckla företag, lag och individer, genom föreläsningar, böcker, utbildningar och fystester. 
 
Jan är rankad som en av de fem bästa föreläsarna inom hälsa/stress av tidningen Konferensvärlden.

 
Klicka på bilderna för att se några roliga videoklipp
 
 
Gruppträning i andra delar av världen.
 
 
Mind your own business
 
Citat 
 
 
Sometimes you win sometimes you learn.

John C. Maxwell
 
 

Vad gör du när det regnar ute?
 
 
Om du ska ut och det regnar ute, är det vanligt att du förbereder dig för att regnet inte ska göra dig genomblöt. Kanske tar du på dig regnkläder eller tar fram ett paraply.
 
Delvis på grund av Arbetslivsverkets föreskrifter som kom förra året (ofta kallad afs:en), håller jag många föreläsningar i stresshantering. På precis samma sätt du kan förbereda dig för regn kan du behöva förbereda dig för att klara stressens belastningar. Du kan inte påverka allt däremot kan du påverka ditt utgångsläge och därmed hur mycket stressen kommer att påverka dig. Genom att ta hand om sömn, träning och vänner/familj kommer du inte att bli lika påverkad av stress som en annan person som inte tar hand om dessa delar. Så att investera i dig själv är väldigt smart. 
 
Jag håller på att utveckla en ny föreläsning/workshop för att hjälpa chefer att bli mer proaktiva och agera innan medarbetare hamnar i sjukskrivning och/eller utmattningssyndrom. Den kommer att presenteras i nästa månads nyhetsbrev. Är det intressant för er redan nu är det bara att kontakta mig på 0768-147080 alt skicka mail till jan.tern@personbasta.se
 
Intervjuad i poden inspirerande ledarskap
 
 
I somras fick jag förfrågan från företaget Think, Do & Grow att medverka i deras pod om ledarskap. Jag tackade ja och nyligen blev det inspelade avsnittet tillgängligt för alla. Du kan lyssna på avsnittet via följande länk - http://thinkdoandgrow.libsyn.com/rss
 
 
Ab + ab
 
 
En övning som både kan träna dina muskler som för benåt åt sidan och roterar det utåt (abductors) och dina magmuskler (abdominals). Klicka på bilden för att starta igång videon.
 

Snickers premiumbollar
 
 
Om du tycker om Snickers, kommer du älska dessa bollar som är både goda och mycket nyttigare än vanliga Snickers.
 
1 dl jordnötter
6-7 st dadlar
 
Blanda allt med hjälp av en mixer och ta sen och pressa ihop det till lagom stora bollar. Jag testade att byta ut en del av jordnötterna mot sötmandel och då krävdes det någon extra dadel för att få dem att hålla ihop hjälpligt.
 
Skapa en bra dag,
 
Jan Tern
 
Vi hörs om en månad i nästa månads nyhetsbrev.
 
Vill du kontakta mig når du mig på något av följande: Tel:0768-147080 eller
Personbästa Förlag & Event AB 
www.personbasta.se