Innehåll
 
- Lyssna på kroppen
- Erbjudande Ordblond
- Jan Tern Förför
- Övning för bålstyrka
- Smakrika biffar/burgare 

Om Personbästa AB
 

Personbästa AB startades 2009 och drivs av Jan Tern. Målet är att utveckla företag, lag och individer, genom föreläsningar, böcker, utbildningar och fystester. 
 
Jan är rankad som en av de fem bästa föreläsarna inom hälsa/stress av tidningen Konferensvärlden.
 
Klicka på bilderna för att se några roliga videoklipp
 
 
Faran med snacks
 
 
Än är inte sommar slut, det finns fortfarande tid för lek och avslappning.
 
 
 
 
Citat 
 
 
Every day may not be good, but there is something good in every day.
Vad säger kroppen till dig?
 
 
En dag när jag var ute och gick med vår hund sprang en man förbi oss. Hans fotisättning lät bom, tshh, bom, tshh. Det sa till mig att han springer med obalans i kroppen. Hade jag fått filma honom tror jag att bom-ljudet kom av att han satte ner ena foten väldigt platt och det skrapde tshh-ljudet berodde förmodligen på att andra foten sattes ner med främre delen först och framför höftens förlängning (vilket skapar en liten bromseffekt).
 
Vad säger din kropp dig OCH lyssnar du på den? Ger du dig tid till både träning och återhämtning?  
 
Nu kommer Ordblond
 
 
Efter att ha skrivit sju fackböcker trodde jag att en roman inte skulle ta längre tid och vara svårare att skriva, HAHAHA, LOL, mm. Det var andra svårigheter och utmaningar, men var mycket lärorikt och nu är resultatet klart. Jag är grymt stolt över boken. Den är nu på tryckeriet och kan förbokas till 25 procents rabattat, läs vad den handlar om och beställ den gärna på  shop.whipmedia.se/produkt/ordblond/

 
Gilla Facebooksidan Jan Tern FörFör
 
 
Om du vill följa mig i min roll som föreläsare och författare får du gärna titta in och gilla min Facebooksida Jan Tern FörFör. Inom kort kommer bl.a. info om den spännande Uppskatta-natta och mycket annat.

 
 
 
Bålstyrka, balans och koordination
 
 
Denna övning tränar förutom musklerna i bål och rumpa också balans, koordination och även lite rörlighet. Klicka på bilden för att köra igång videon. 

Vegetariska biffar/burgare med unik smak
 
 
Jag var nyfiken på hur det skulle smaka om man gjorde biffar med fänkål. Fänkålen har ju en väldig karaktäriskt lakritssmak. Jag testade lite och kom fram till att denna blandning blev väldigt god (och även omtyckt bland andra).
 
4 dl hackad fänkål (en liten fänkål)
4 dl hackad rödbeta (en stor)
2 dl hackade soltorkade tomater
2 dl havremjöl (eller något annat som binder lite)
2 ägg
 
Skala och tvätta det som behövs och sedan hackar du de tre första ingredienserna fint (eller ta hjälp av en mixer). Blanda i mjöl och ägg och rör om, därefter saltar och pepprar du efter eget tycke.
 
Häll lite olja i en stekpanna och när den har blivit varm klickar du i smeten. För att biffarna inte ska gå sönder när du vänder dem är det bäst att göra dem ungefär åtta cm i diameter och knappt två cm på höjden (inte tunna och breda).
 
Ge dem lite färg på båda sidor och njut dem därefter som en hamburgare, eller biff till quinoa, bulgur eller liknande.
 
Skapa en bra dag, Vi hörs om en månad i nästa månads nyhetsbrev.
 
Jan Tern
 
Vill du kontakta mig når du mig på något av följande: Tel:0768-147080 eller
Personbästa Förlag & Event AB 
www.personbasta.se