ZIB Zwemcentrum Best

Telefoon : (0499) 37 39 41 
 
 
Nieuwsbrief December 2017
Vrijzwemmen i.p.v. zwemles
tussen kerst en nieuw
Tussen kerst en nieuw (van woensdag 27 december tot en met zaterdag 30 december) is er voor de kinderen die bij ons zwemles volgen in plaats van zwemles, gratis vrijzwemmen* voor het hele gezin (klik hier voor de tijden). Niet gezinsleden krijgen geen entree, ook niet tegen betaling. Beide zwembaden zijn dan geopend en voorzien van het nodige spelmateriaal. U dient vooraf te kiezen in welk bad u gaat zwemmen. U kunt tussendoor niet overlopen. Kinderen zonder zwemdiploma en die nog niet in het wedstrijdbad les hebben mogen alleen in het instructiebad. Alle kinderen moeten begeleid worden in het zwembad door een volwassene.
 
*LEVER HIERVOOR DE TIJDENS ZWEMLES ONTVANGEN FLYER
IN AAN DE RECEPTIE
 
Alle AquaRangers zijn welkom om woensdagochtend 27 december van 10.00 tot 11.45 uur voor een leuk spel-/vrijzwemprogramma.
 
Ook tijdens het Ouder-Baby-Peuterzwemmen is er i.p.v. les, vrijzwemmen voor het hele gezin, klik hier voor de tijden.
NIEUW NATIONAAL
ZWEMDIPLOMA ABC
Zoals u wellicht heeft meegekregen in de media worden volgend jaar de exameneisen van het A, B en C-diploma aangepast. Helaas hebben diverse media onjuiste informatie gepubliceerd omtrent wat er gaat veranderen en het zelfs veel 'spannender' gemaakt dan het is (bijvoorbeeld het foute bericht dat er voortaan met een winterjas door het gat gezwommen moet worden).
 
De nieuwe exameneisen zijn onlangs op 7 december (tijdens een landelijk evenement) aan de zwemscholen bekend gemaakt. Het gaat om kleine aanpassingen en/of een andere volgorde van onderdelen tijdens het examen. Aan de basis verandert dus niets, ook niet aan het toetsniveau. De uitvoering van de schoolslag, rugslag, borstcrawl, rugcrawl en het onder water zwemmen blijven gelijk. Begin volgend jaar informeren wij u uitgebreid over het hoe, wat en wanneer e.e.a. ingaat en wij volgens de aangepaste exameneisen gaan afzwemmen. Wij zorgen voor een vloeiende overgang en uw kind hoeft in ieder geval geen compleet nieuwe vaardigheden te leren.
 
De exameneisen worden om de zoveel jaar geëvalueerd en op kleine punten aangepast aan de nieuwe inzichten. 
Ghyslaine en Anette
komen weer terug
Anette is inmiddels vrijwel volledig hersteld van haar gebroken been en is haar eigen lessen al weer over aan het nemen van juf Ria die haar heeft vervangen. Ghyslaine (bevallen in november van zoon Revi) neemt vanaf begin januari haar eigen lessen weer over van juf Mieke die voor haar de afgelopen maanden heeft waargenomen.   
Discozwemmen
reserveer/koop op tijd kaarten
 
De volgende discozwemavonden zijn op:
-zaterdag 23 december 2017 (UITVERKOCHT)
-zaterdag 27 januari 2017
-zaterdag 24 februari 2017
 
Je kunt ook een eigen discozwemfeest organiseren.
Wij wensen u gezellige feestdagen
en een spetterend nieuw jaar!
 
Rest ons nog u hele gezellige feestdagen toe te wensen en een spetterend nieuw jaar.
 
TEAM ZIB Zwemcentrum Best
 
ZIB Zwemcentrum Best
Sportpark Naastenbest - Jacob van Wassenaerstraat 70
 
Postbus 206 - 5680 AE - Best 
 
Telefoon : (0499) 37 39 41