ZIB Zwemcentrum Best

Telefoon : (0499) 37 39 41 
 
 
Nieuwsbrief Juni 2013
 
Zomerrooster 2013
 
Van MAANDAG 1 juli t/m ZONDAG 4 augustus liggen alle lessen en activiteiten stil. Beide zwembaden zijn gedurende deze periode WEL GEOPEND volgens het zomerrooster voor VRIJZWEMMEN met spelmateriaal in het recreatiebad en BANENZWEMMEN in het wedstrijdbad. Vanaf maandag 5 augustus starten alle lessen en activiteiten weer volgens het normale programma.
 
 
Zwemdiploma A voor
Pieter van den Hoogenband?
Afgelopen A-examen zijn er weer 56 kinderen geslaagd voor het diploma A. Super trots zijn niet alleen de kinderen en de ouders met het behalen van deze mijlpaal maar ook voor de instructeurs blijft het altijd een bijzonder moment. Helemaal omdat tijdens dit examen ook de door ons opgeleide dochter van drievoudig Olympisch kampioen Pieter van den Hoogenband afzwom. Papa was zo trots dat hij direct de volgende foto de wereld in twitterde. Allemaal van harte gefeliciteerd namens het hele ZIB-Team!  
Vrijdag 7 juni GEEN banenzwemmen
in het wedstrijdbad
In verband met de schoololympiade is er vrijdag 7 juni geen banenzwemmen van 9.00 tot 13.30 uur in het wedstrijdbad. Het instructiebad is wel gewoon geopend voor vrijzwemmen en banenzwemmen van 12.00 tot 13.00 uur.
 
 
Privézwemlessen tijdens de zomerperiode
 
Ook dit jaar kunt u weer privézwemlessen bespreken tijdens de zomervakantie. Niet alleen voor kinderen die bij ons op zwemles zitten maar ook voor nieuwe klanten. U kunt 1 op 1 lessen bespreken of voor een paar kinderen samen. De lessen worden geheel afgestemd op uw kind(eren). Daardoor kunnen we heel snel resultaat boeken. Privézwemlessen zijn geschikt voor starters en gevorderde kinderen die snel hun diploma willen halen en/of moeite hebben met bepaalde onderdelen.
 
 
Overplaatsings- en examenagenda
binnenkort online
De instructeurs zijn bezig met de laatste aanpassingen aan het nieuwe lesschema. Binnenkort wordt dit op onze "nieuws & agenda" pagina gepubliceerd. In het nieuwe lesschema wordt in ieder geval tijdens de B en C lessen meer aandacht besteed aan de borstcrawl. Het met kledingpakket aan zwemmen tijdens de B en C lessen is na de zomervakantie voortaan maar eens per 3 weken en wel in alle weken met weeknummers die door drie te delen zijn. Dus week 36, 39, 42, 45, 48, 51, 3, 6 enz.
 
Laatste zwemles voor de zomervakantie
is met ouders
 
In de laatste lesweek voor de zomervakantie gaan de ouders altijd met hun kind mee het water in om samen deel te nemen aan de laatste zwemles. Ieder jaar weer een leuke ervaring voor ouder en kind! Het is een aangepaste les waarin door de instructeur/trice wordt uitgelegd wat belangrijk is om tijdens de zomervakantie zelf te oefenen en wat u vooral niet moet doen. Hierdoor zal uw kind na de vakantie sterker terug komen en zichzelf geen verkeerde zwemslagen of vaardigheden aangeleerd hebben. Ter afsluiting bestaat het laatste gedeelte van de les uit een leuk spelelement voor de kinderen en de ouders. Deze speciale lesweek is van maandag 24 t/m zaterdag 29 juni. De komende lessen ontvangen alle kinderen hierover nog een briefje mee naar huis. Om tijdens de vakantie goed te kunnen oefenen is het verstandig om aan onze receptie een leskurkje aan te schaffen. Zo bent u ervan verzekerd dat uw kind veilig en goed kan oefenen in de vakantie. Ook verkopen wij babyseats, zwemvleugels, chloorbrilletjes, lesplankjes, oordoppen en dergelijke.
 
 
ZomerFIT - Doe mee...
Speciaal voor de thuisblijvers gaan wij dit jaar door met een groep AquaJoggen op woensdagavond om 19.30 uur. Niet alleen bestaande klanten kunnen hier een ZomerFIT kaart voor kopen maar ook nieuwe klanten. Een kaart kost € 20,- waarmee je 5 keer kunt komen AquaJoggen. Dus ook leuk voor een vriendin om het eens uit te proberen. Ook onze AquaTherapie en AquaVitaal klanten bieden we een zomerprogramma aan om in beweging te blijven. Meer info via onze receptie.   
ZIB Zwemcentrum Best
Sportpark Naastenbest - Jacob van Wassenaerstraat 70
 
Postbus 206 - 5680 AE - Best 
 
Telefoon : (0499) 37 39 41