Wordt deze nieuwsbrief niet goed weergegeven? Klik hier voor de webversie
SV Zevenhoven

SV Zevenhoven Business Club
Nieuwsbrief #4


Beste Business Club leden,

Het nieuwe voetbalseizoen is weer begonnen. Voor de vereniging is het een bijzonder jaar aangezien de leeftijd van Abraham zal worden bereikt. Van 2 t/m 4 juli zal dit uitgebreid gevierd gaan worden. In een later stadium zal daar meer over bekend worden.
Aankomende weken staan er voor het eerste elftal prachtige affiches op het programma. Allereerst zal zaterdag 4 oktober een bezoek gebracht worden bij Argon uit Mijdrecht. Een club die in 2007 nog amateur landskampioen werd, maar sinds afgelopen jaar over is gegaan naar de zaterdag. Een week later komt TAVV uit Ter Aar op bezoek. Op voorhand ook een wedstrijd om naar uit te zien.

Samen met Business Club partners Sporthal de Vlijt en Taxi van der Laan organiseren wij op vrijdag 14 november een nieuw event. Vanaf 16:30 uur bent u van harte welkom in Sporthal de Vlijt. Onder het genot van een drankje en een hapje eten kunt u samen met de andere Business Club leden de werkweek op een gezellige manier afsluiten. Rond de klok van zes zal Taxi van der Laan ons naar de moedermaatschappij van één van de suppliers van Sporthal De Vlijt brengen: Heineken.

Als liefhebbers van het wereldberoemde goudgele gerstenat zullen we een bezoek brengen aan de Heineken Experience. Het bedrijf Heineken zal voor u geen onbekende zijn. Het Nederlandse bedrijf is over de hele wereld actief en produceert een biervolume van meer dan 200 miljoen hectoliter bier. Voldoende voor menig kater. Heineken heeft de voormalige Heineken-Brouwerij in Amsterdam omgetoverd tot een Heineken Experience. Geen museum, maar een interactieve (zelfstandige) tour door de wereld van Heineken. Natuurlijk mag tijdens de tour een Heineken biertje niet ontbreken.

Bij terugkomst bij Sporthal De Vlijt is er nog de tijd om onder het genot van een drankje de overige Business Club partners te spreken.
Kosten

De kosten voor het eerste persoon bedragen €35,00. Voor de overige personen zijn de kosten €45,00 per persoon.

Aan-/afmelden

We zouden het er leuk vinden als u mee gaan met het Business Club event. Graag vernemen wij van u of u al dan niet mee zou willen gaan met het event door een e-mail te sturen naar businessclub@svzevenhoven.nl.

Partners Business Club

Wij zijn verheugd u te kunnen melden dat wij momenteel 60 partners in de Business Club hebben. Voor een compleet overzicht van alle partners klik hier.

Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties? Neem dan contact op via businessclub@svzevenhoven.nl
04-10-'14, 14:30 uur
Argon 1 - SVZ 1

11-10-'14, 14:30 uur
SVZ 1 - TAVV 1

14-11-'14, 16:30 uur
Business Club event

02-07-'15 t/m 04-07-'15
50 Jarig Jubileum SVZ

SV Zevenhoven Business Club
- Informatie
- Partners
- Contact


© 2014 SV Zevenhoven Business Club
Heeft u vragen en/of suggesties?

Stuur ons dan een e-mail.
Deze digitale nieuwsbrief is automatisch aan u verzonden, omdat u lid bent van de SV Zevenhoven Business Club.
Wanneer u deze nieuwsbrief in de toekomst niet meer wenst te ontvangen klik dan hier om af te melden.