ZIB Zwemcentrum Best

Telefoon : (0499) 37 39 41 
 
 
Nieuwsbrief December 2014
Aangepast rooster
tijdens de kerstvakantie
1e en 2e Kerstdag en Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten. Woensdag 24 december en 31 december is er een aangepast rooster. Klik hier voor het aangepaste rooster rondom de feestdagen. 
 
Tussen kerst en nieuw (van zaterdag 27 december tot en met woensdag 31 december) is er voor de kinderen die bij ons zwemles volgen in plaats van zwemles, vrijzwemmen voor het hele gezin. Klik hier voor meer informatie.
Zwemdiploma A voor
Pieter van den Hoogenband?
 
Afgelopen A-examen zijn weer 47 kinderen geslaagd voor het diploma A. Super trots zijn niet alleen de kinderen en de ouders met het behalen van deze mijlpaal maar ook voor de instructeurs blijft het altijd een bijzonder moment. Helemaal omdat tijdens dit examen ook de door ons opgeleide zoon van drievoudig Olympisch kampioen Pieter van den Hoogenband afzwom. Papa was zo trots dat hij direct de volgende foto twitterde. Uiteindelijk werd het via De Telegraaf landelijk nieuws.

De meeste kinderen gaan vlot door de opleiding en sommige kinderen hebben er heel hard voor moeten oefenen. Uiteindelijk moet iedereen afzwemmen voor een groot publiek. Het eerste echte examen van je leven. Heel spannend en bijzonder allemaal.  
 
Allemaal van harte gefeliciteerd namens het hele ZIB-Team en nu op naar diploma B!
Wij hebben 2
leuke vacatures
Voor versterking van ons team zijn wij op zoek naar 2 nieuwe collega's. 
 
Vacature (fulltime of parttime)
 
Vacature (leuke bijbaan naast je studie, minimaal 15 jaar)
Discozwemmen aanstaande zaterdag
de 27e
is UITVERKOCHT
 
De volgende discozwemavonden zijn op:
-zaterdag 25 januari 2015
-zaterdag 28 februari 2015
 
Je kunt ook een eigen discozwemfeest organiseren.
Wij hebben een
NIEUWE website
 
Sinds kort hebben wij een nieuwe website die beter leesbaar is op een desktop, tablet en smartphone. U vindt eenvoudig uitgebreide informatie over al onze lessen, trainingen en activiteiten. Ook het afmelden van gemiste lessen is nog eenvoudiger gemaakt. Wij zijn benieuwd wat u van onze nieuwe website vindt.
 
Nieuw pincode kluisjes
voor uw waardevolle spullen
Onze vaste bezoekers hebben al gezien dat we nieuwe pincode kluisjes hebben om uw waardevolle spullen in op te bergen. U dient 2 maal dezelfde zelf verzonnen 4-cijferige pincode in te toetsen en het kluisje gaat op slot. Om te openen hoeft u maar 1 maal uw pincode in te toetsen. Het gebruik van de kluisjes is voortaan GRATIS voor onze klanten.
Wij wensen u gezellige feestdagen
en een spetterend nieuw jaar!
 
Rest ons nog u hele gezellige feestdagen toe te wensen en een spetterend nieuw jaar.
 
TEAM ZIB Zwemcentrum Best
 
ZIB Zwemcentrum Best
Sportpark Naastenbest - Jacob van Wassenaerstraat 70
 
Postbus 206 - 5680 AE - Best 
 
Telefoon : (0499) 37 39 41