Nieuwsbrief Stichting Energy4All
 
Nieuwsbrief  05 - 2023
Klik hier om deze email in uw browser te lezen
 
In memoriam Geert Vogelzang 
  
Op 20 oktober 2023 is na een kort ziekbed, maar toch geheel onverwacht, ons dierbare lid van de Raad van Toezicht Geert Vogelzang overleden. Geert is helaas niet ouder geworden dan 69 jaar.
 
Nadat Geert vervroegd met pensioen kon gaan bij ING heeft hij heel veel tijd gemaakt voor Energy4All. Natuurlijk deed hij dat voor zijn dochter Paulien. Maar hij deed dat ook voor alle andere jonge en oude lotgenoten, die aan een energiestofwisselingsziekte lijden, en hun ouders. Zijn inzet was bijna grenzeloos. Hij was naast lid van de Raad van Toezicht immers ook intensief betrokken bij veel activiteiten, die Energy4All organiseert. Zo was hij altijd in Bormio te vinden, met Margreet en Paulien, bij Forza4Energy4All. Hij reed dan de auto van waaruit opnames werden gemaakt van dit grootse evenement. Maar hij was ook vaak aanwezig bij andere activiteiten, zoals de Mito estafette. Daardoor kon hij in de Raad van Toezicht altijd het lijntje naar alle vrijwilligers van Energy4All heel kort houden.
 
Energy4All is Geert veel dank verschuldigd. Hij heeft mede aan de basis gestaan van het omvormen van Energy4All naar een organisatie, die vooral gedragen wordt door vrijwilligers in plaats van duur betaalde krachten. En hij staat aan de basis van de koersaanpassing met meer nadruk op awareness waartoe de Raad van Toezicht samen met Paul dit jaar heeft besloten. Het is erg jammer, dat Geert niet langer een bijdrage kan leveren aan het verder uitwerken van die koersaanpassing.
 
In de Raad van Toezicht zullen we zijn inbreng gaan missen. En daarom zullen we ons regelmatig blijven afvragen wat Geert over een bepaald onderwerp zou hebben gedacht. Zo zal hij altijd onderdeel blijven van de Raad van Toezicht.
 
Wij wensen Margreet, Paulien, Rianne en Jos en de kleinkinderen heel veel sterkte toe om dit verdrietige verlies een plek te geven.
 
Namens de Raad van Toezicht en directeur van Energy4All,
 
Eric Oomen, voorzitter.
 
Doneren ter nagedachtenis aan Geert kan hier:
 

 
Energy4All Loterij 
Prachtig prijzenpakket!
  
Wat dacht u van een gezellige overnachting in een B&B, een Nespresso machine of mooie picknicktafel? U kunt deze mooie prijzen winnen als u een lot koopt voor de Energy4All Loterij.
Met een lot van de Energy4All Loterij win je eigenlijk altijd. Met je lot(en) draag je namelijk bij aan het medicijnonderzoek om energiestofwisselingsziekten te stoppen. Dat is van levensbelang voor alle patiënten, waaronder veel kinderen, met deze ziekte waar nu nog geen medicijn voor is.
Hoe werkt het: De loten kosten € 5,- per stuk. U koopt uw lot via de website en krijgt deze direct via de mail toe gestuurd. Betaling vindt plaats via Ideal, PayPal, creditcard of Bancontact. Na de trekking op 9 december 2023 krijgen alle prijswinnaars persoonlijk bericht en worden de prijs winnaars bekend gemaakt hier op de website.
Kijk op de website voor alle prijzen  en koop uw lot(en). 
Wilt u nog een mooie prijs beschikbaar stellen, dan stellen we dat zeer op prijs, mail naar info@energy4all.nl !!
 

 
 
Finish 4e editie van de MITO Estafette
 
MITO Estafette 2023 -Finish in Nijmegen
Een verbindingstocht in estafettevorm langs 55 families die geraakt zijn door energiestofwisselingsziekten. Prachtig!!
En wat maakt dit zo speciaal?
💚 Positieve energie doorgeven
💚 Verbondenheid en saamhorigheid
💚 Aandacht, luisteren, begrip en respect 
💚 Emoties, een lach en een traan 
Daarom organiseren Stichting Energy4All en Stichting Join4Energy samen de MITO Estafette. 
Op zaterdag 23 september was de finish bij restaurant Meneer Vos in Nijmegen. Een prachtige locatie in het groen en een zeer gastvrij restaurant. 
Wat was het mooi, wat waren er veel lotgenoten en betrokkenen en wat was het weer hartverwarmend om dit samen mee te maken.
 
Tijdens deze mitoweek was er ook weer veel aandacht voor energiestofwisselingsziekten en is er een onvoorstelbaar prachtig bedrag ingezameld voor het medicijnonderzoek van maar liefst
€ 28.728,50
Dank dank dank aan alle donateurs en alle MITO Hart Punten die hebben meegedaan om dit allemaal mogelijk te maken 🙏
Alle hartjes zijn weer bij elkaar en ter afsluiting met z’n allen onder de boog voor een groepsfoto 💚💚💚💚
 
Kijk op de MITO Estafette Facebookpagina voor alle filmpjes.  
 
 

 
Terugblik Forza4Energy4All 2023
 
Op 6, 7 en 8 september 2023 was het dan zover. Met in totaal 116 "Forzanen" reisden we af naar Italië. Elk jaar kijken we er weer naar uit en elk jaar neemt de spanning richting september weer toe, hoe zal het dit jaar gaan. We weten uit ervaring dat er diverse factoren van invloed kunnen zijn op het evenement. Het weer, ziekte en blessures, de wegen, afzeggingen, vervoer, accommodaties, zaken die we niet in eigen hand hebben.
 
Twee weken voor de start hielden we onze adem even in, het noodweer barstte los in de Italiaanse Alpen. Modder stromen, hevige regenval en aardverschuivingen zagen wij op het nieuws voorbij komen. In 2019 had dit tot gevolg dat we de Gavia en Stelvio niet konden beklimmen. Maar, gelukkig viel het dit jaar mee, alleen de Umbrail Pass was afgesloten, dus de optie om de Stelvio van drie kanten te beklimmen, kon helaas niet door gaan.
 
EN TOEN .........!
Lees het volledige verslag met linken naar de foto's en filmpjes op onze website.
 
 
Ook zin gekregen om dit avontuur aan te gaan, van 4-6 september 2024 zal onze laatste editie in Italië plaatsvinden. De inschrijving is inmiddels gestart, kijk voor alle informatie en inschrijvingen op de website van Forza4Energy4All.
 

 
AGENDA 

Gelukkig mogen er weer volop acties worden georganiseerd. Wij zijn trots en dankbaar dat zoveel mensen zich inzetten voor Stichting Energy4All om daarmee het medicijnonderzoek te steunen. Dit vanuit directe betrokkenheid, omdat zij familie hebben die met de ziekte te maken hebben. Als ook de steun van vele mensen, bedrijven en evenementen die geraakt zijn door het verhaal van de patiënten. Dat is geweldig!
Wil je op hoogte blijven van de actuele acties, kijk dan op de agenda wat er de komende periode allemaal weer wordt georganiseerd.
Hier een greep uit de komende evenementen:
Kijk op onze website voor het complete overzicht. Organiseert u ook een actie of evenement, laat het ons weten via info@energy4all.nl 
  AGENDA  
 

 
BESTEL ONLINE - SPONSOR GRATIS MET SPONSORKLIKS
Als je via bovenstaande link iets koopt dan ontvangt Energy4All een commissie. In de link is namelijk ons ID opgenomen, zodat SponsorKliks weet aan wie ze geld moeten overmaken. Je betaalt dezelfde prijs als je direct naar de webwinkel zou gaan, vandaar dat het gratis sponsoren wordt genoemd. Meer dan 600 winkels, diensten en bedrijven zijn aangesloten bij Sponsorkliks. Bestel online jouw product via deze link en je steunt daarmee ook nog Stichting Energy4All
 
Stichting Energy4All
Postbus 197 | 6640 AD Beuningen
   024 - 324 92 72
ING NL96INGB0000004403
RABO NL12RABO0117041203
Volg ons op sociale media
DONEER HIER!