Nieuwsbrief
Augustus 2014
 
 

 
Pfffff .....
  
Een korte nieuwsbrief van ons dit keer. We hebben de afgelopen maanden erg hard gewerkt en weinig tijd gehad voor andere dingen dan paardrijden.
 
De zomerdrukte zit er weer bijna op. Pfff. Het wordt tijd om weer even uit te rusten, zowel voor ons als voor de paarden. En dan weer snel verder, want de najaarsgasten staan ook alweer te trappelen om naar ons toe te komen.
 
De paarden zijn de zomer gelukkig zonder problemen doorgekomen. Onze twee nieuwe Criollo's Smarty en Brownie doen het erg goed. Ook met jonkie Zippo gaat het goed. Giulia hebben we aan het begin van de zomer verkocht. Voor haar hebben we een heel goed huisje in Duitsland gevonden .
 
Het was een drukke zomer, ondanks dat het weer niet altijd meewerkte. Tussendoor heeft Koen nog verder geklust aan de binnenplaats. Voor de komende maanden hebben we nog veel plannen.

 
 
 
 
Zomerse plaatjes ......
 
 
 
 
De nieuwe binnenplaats raakt steeds meer ingericht. We hebben van een oude gastank een terraskachel gemaakt en een vriend heeft van ons kachelhout een gave bank gemaakt.
 
Borretje is klaar voor de winter: één van onze gasten is zo lief geweest om een truitje voor hem te maken. En, hij is er blij mee! 
 
 
 

 
 
 
Paard van de maand: Lipstick
 
Lipstick is er vorig jaar bijgekomen in onze kudde. Hij is een 6-jarige ruin met een schofthoogte van ca.1m65. We hebben hem gekocht via een advertentie op internet. Eigenlijk houden we helemaal niet van paarden met rare vlekken, maar deze konden we niet weerstaan. Hij is van een jong meisje geweest, die hem als veulen gekregen had.
 
Het is een ongecompliceerd jong paard zonder grote gebruiksaanwijzing. We rijden hem regelmatig zelf voorop, wat hij erg goed doet.We hopen  nog heel wat jaren plezier van hem te hebben.
 
 
 
 
 
 
 
Wij willen graag meer mensen bereiken, dus ken je mensen die het misschien leuk vinden om ook een keer bij ons te komen rijden, stuur dan deze nieuwsbrief aan ze door.
  
Groeten,
Koen en Margreet

 
 

Western Trail Ranch
Commanster 33
6690 Vielsalm
België
 
telefoon: (0032)-(0)478-595058
email: info@ranch.be
 
Kijk ook zo nu en dan eens op onze Facebook-pagina.