Nieuwsbrief De Pas,
mei 2021
 
Binnenkort...

krijgt De Pas een nieuwe website. Geheel belangeloos gemaakt door enkele Heesche ondernemers. Hierover later meer.
Tussentijds staat er een tijdelijke website online, klik hier om deze te bekijken.
Zaal huren?
De Pas heeft grote zalen, maar ook meerdere kleinere vergader- of oefenruimtes te huur. Bijvoorbeeld voor een avond of een dag(deel). De Pas hanteert twee tarieven: een tarief voor zakelijk gebruik en een tarief voor organisaties met een maatschappelijke functie. Dorette Ploegmakers vertelt je graag over de mogelijkheden. Stuur een mail naar dorette@de-pas.nl of bel 0412-451634.
Aangenaam Heesch heeft onlangs een online veiling georganiseerd met als doel lokale, door corona getroffen, ondernemers te ondersteunen. Ook De Pas heeft enkele kavels ingebracht. Er is een totaalbedrag van maar liefst ruim tienduizend euro aan biedingen gerealiseerd.
Aangenaam Heesch
Top georganiseerd door Aangenaam Heesch!
FacebookInstagramTwitter 2
Opening terras
 
Terras van de De Pas
 
We hebben er lang naar uitgekeken!
Sinds woensdag 28 april is ons vernieuwde terras weer open. We vinden het fijn dat we onze gasten weer kunnen verwelkomen. Kom jij binnenkort ook gezellig langs voor een kopje koffie, een lekkere lunch of een borrel met vrienden?
Ons terras is elke dag open van 12.00 tot 18.00 uur, ook in het weekend. Uiteraard houden wij ons aan de richtlijnen van het RIVM; reserveren kan vooraf telefonisch maar ook ter plekke als het terras nog niet vol zit. Tot snel!
 
Vrijwilliger worden?
Vrijwilligers gezochtWat is De Pas zonder vrijwilligers!? Onze activiteiten vallen of staan hiermee.
Omdat wij komende jaren heel veel leuke activiteiten voor alle Heeschenaren willen organiseren, zijn wij OP ZOEK NAAR JOU! Heb jij belangstelling om leuke en gezellige dingen bij en voor De Pas te doen? Wij verwelkomen je graag in onze groep enthousiaste vrijwilligers. Klik op de afbeelding om naar de aanmeldpagina te gaan.
 

Bestuurswisseling
Sinds januari dit jaar is er een nieuw bestuur van start gegaan. Met het gemeenteraadsbesluit in de binnenzak gaat zij, samen met de nieuwe beheerder Hans Alferink, bekijken wat er nu mogelijk is en waar er in de toekomst naar toegewerkt kan worden.
Het bestuur en de portefeuilleverdeling:
  • Gerard van Dijk, voorzitter
  • Rob Haakmeester, vice-voorzitter en juridische zaken
  • Frank van den Broek, secretaris
  • Adri van der Heijden, penningmeester
  • Peter Sleegers, bedrijfsvoering en personele zaken
  • Audrey Alards, vrijwilligers, technische zaken en maatschappelijke gebruikers
  • Petra van Teeffelen, pr & communicatie, sponsoring en zakelijke gebruikers
Graag binnenkort tot ziens bij De Pas!
 
Cultureel Centrum De Pas, De Misse 4 5384 BZ HEESCH

0412 - 451634      info@de-pas.nl