ZIB Zwemcentrum Best

Telefoon : (0499) 37 39 41 
 
 
Nieuwsbrief September 2014
Vacature
Allround Zwemonderwijzer (m/v)
ZIB Zwemcentrum Best is een particulier zwemcentrum met een multifunctioneel instructiebad, een wedstrijdbad en een gezellige kantine met bar en terras. Wij zijn al 30 jaar gespecialiseerd in “Zwemles & AquaSporten”. Voor versterking van ons team zijn wij op zoek naar een Allround Zwemonderwijzer (m/v).
 
Functie
Als zwemonderwijzer(es) geef je zwemlessen aan kinderen en verschillende groepslessen zoals onder andere AquaJoggen, AquaSwimFit, AquaTherapie en AquaVitaal. Ook het toezicht houden tijdens het vrijzwemmen behoort tot de functie en je verricht schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden. Daarnaast ben je inzetbaar in onze kantine waar je je ook bezig houdt met de lesadministratie, bar- en receptiewerkzaamheden. Kortom: je bent multifunctioneel inzetbaar wat deze functie enorm afwisselend maakt.
 
In beginsel zoeken we iemand voor ongeveer 10 uur per week met vaste werktijden op de zaterdag en zondagochtend. Daarbij ben je flexibel inzetbaar op andere dagen van de week ter vervanging van je collega’s. Binnen een jaar bestaat er de mogelijkheid om door te groeien naar meer vaste uren en eventueel zelfs een fulltime dienstverband.
 
Profiel
Je beschikt over de juiste opleiding (bijv. NBZ, CIOS of ALO) en ervaring voor het uitvoeren van de omschreven werkzaamheden. Je hebt een pro-actieve en flexibele instelling. Je bent representatief, klantvriendelijk en collegiaal, maar ook stressbestendig en resultaatgericht. Je bent goed in mondelinge communicatie en je beschikt over verantwoordelijkheidsgevoel. Daarbij kun je zelfstandig en goed gedifferentieerd lesgeven aan de genoemde doelgroepen.
 
Wij bieden
Een leuke afwisselende vaste baan binnen een gemotiveerd hecht team. Goede arbeidsvoorwaarden en een salaris conform de CAO Recreatie.
 
Interesse
Ben je enthousiast geworden naar aanleiding van deze vacature stuur dan je gemotiveerde sollicitatiebrief met CV naar info@zibzwemcentrumbest.nl of ons postadres t.a.v. Roel van den Oetelaar. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Roel via telefoonnummer (0499) 37 39 41.

Postadres: ZIB Zwemcentrum Best – Postbus 206 – 5680 AE – Best
 
Kent u iemand die aan het profiel voldoet en interesse zou hebben in deze functie? Stuur deze vacature dan naar hem of haar door. Mocht deze persoon het worden dan belonen wij u met een 12-Badenkaart!
 
 
Datums Discozwemmen 2014/2015
  
De datums voor het discozwemmen voor het seizoen 2014/2015 zijn bekend:
-zaterdag 11 oktober 2014
-zaterdag 15 november 2014
-zaterdag 20 december 2014
-zaterdag 24 januari 2015
-zaterdag 28 februari 2015
-zaterdag 28 maart 2015
 
Je kunt ook een eigen kinderfeest of discozwemfeest organiseren.
 
ZIB Zwemcentrum Best
Sportpark Naastenbest - Jacob van Wassenaerstraat 70
 
Postbus 206 - 5680 AE - Best 
 
Telefoon : (0499) 37 39 41