Nieuwsbrief Stichting Energy4All
 
Nieuwsbrief  05 - 2022
 
Terugblik Forza4Energy4All 2022
! DREAM IT - BELIEVE IT - ACHIEVE IT !
 
We kijken terug op een geweldige editie van Forza4Energy4All in 2022, met een opbrengst van inmiddels meer dan € 190.000,- !
Met ruim 100 fietsers, hardlopers, wandelaars, vrijwilligers, staf en supporters hebben we weer een enerverende editie gehad. Alle weersomstandigheden hebben we meegemaakt, waardoor het programma aangepast moest worden.
De eerste dag bedwongen we zoals gepland de Gavia, wandelaars off-road, hardlopers en fietsers over de weg. De saamhorigheid was enorm. Fietsers die al boven waren gingen weer afdalen om anderen op te halen, aan te moedigen en te ondersteunen. Kleine dappere wandelaars gingen mee met hun ouders wandelen, wat een energie kwam daar los op de berg.
 
De Mortirolo stond voor de 2e dag op het programma, maar helaas werd er veel regen voorspeld. Met de ervaring van dit weer tijdens editie 2019, leek het de organisatie niet verantwoord om deze berg te beklimmen. Na een korte uitgestelde start werd de berg Bormio 2000 beklommen. Deze berg ligt praktisch in de achtertuin van het hotel. De fietsers deden nog een rondje extra door de omgeving, voordat zij aan de klim begonnen. De wandelaars, fietsers en wandelaars gingen deze dag allemaal over de weg. Elkaar aanmoedigen en samen boven komen, was erg gezellig, Op de top brak de zon door en werd er een goed feestje gevierd.
 
De Stelvio op dag 3, zou geen problemen opleveren wat het weer betreft, althans dat was de voorspelling. De eerste groep wandelaars vertrok al vroeg naar hun startpunt, maar… in de bergen weet je het nooit en het sneeuwde op de top! De gidsen vonden off-road wandelen naar de top niet verantwoord. Het zou nat en glad worden, dat risico konden we niet nemen. Dus improviseren, maar ook dat pakte weer prima uit. Er werd op diverse momenten gekeken, of dat er verder geklommen kon worden en dat lukte. Uiteindelijk stonden we op de top, en het feest hebben we ’s avonds goed gevierd in het hotel.
 
De 9e editie zit er weer op. En we kunnen zeggen dat elke editie van Forza4Energy4All weer anders is, dat maakt het zo mooi. Emotie, passie, verbondenheid, saamhorigheid, sportiviteit, gezelligheid, een lach, een traan, een knuffel, alles mag, alles kan, dat is Forza! Op naar de 10e Jubileum editie.
Lees het volledige verslag van Forza4Energy4All 2022, bekijk de flimpjes en foto's op de website van Forza4Energy4All.
 
 

 
INSCHRIJVING GESTART
FORZA4ENERGY4ALL 2023
SCHRIJF JE IN VOOR DE 10e EDITIE!
 
De inschrijving voor de 10e editie is inmiddels geopend. De Gavia, Mortirolo en Stelvio, de machtigste bergen in de Italiaanse Alpen zullen we weer gaan bedwingen op van 6 - 7 - 8 september 2023. Onze thuisbasis is Bormio, daar verblijven we in een heerlijk familiehotel. Het evenement is volledig verzorgd. Kleding, coaches, twee clinics, organisatie en volpension. We organiseren in maart en juni twee clinics, waarbij je ook alle informatie krijgt en we met elkaar kennismaken. Op de website staat alle informatie, zoals prijzen,  kledingmaten, meer over het hotel en wat er allemaal mogelijk is. Er zijn inmiddels al heel wat inschrijvingen binnen.
 
Ben jij een fietsers, hardloper of wandelaar? Of wil je een combinatie doen van verschillende disciplines, alles kan bij Forza4Energy4All. Het is geen wedstrijd, maar een prachtig evenement, waarbij ieder zijn eigen tempo en doel heeft, en daar willen wij je graag bij helpen.
Ons doel is zoveel mogelijk geld inzamelen voor het medicijnonderzoek om die genadeloze   energiestofwisselingsziekten te stoppen, daar kan jij ons bij helpen!
Ben je niet zo sportief, maar wil je graag een handje helpen als vrijwilliger met bijvoorbeeld het opbouwen van de finishlocatie, broodjes smeren voor de lunch, wandelaars en hardlopers met busjes naar hun startlocatie brengen op de berg, heb je gouden handjes om te masseren, meld je aan als vrijwilliger. Onze vrijwilligers zijn onmisbaar!
Tijdens en voorafgaand aan de 10e editie gaan we nog extra uitdagingen toevoegen aan het programma. Blijf ons volgen, we houden jullie op de hoogte!
 
 

 
TERUGBLIK KOALARIDE4ENERGY4ALL
FIETSTOCHT 25 SEPTEMBER 2022
 
Het zonnetje scheen, het weer was de 22 deelnemers van de KoalaRide4Energy4All zeer gunstig gezind. Afhankelijk van het tempo dat de fietsers hadden, vertrokken zij tussen 10.00 en 11.00 uur. Racefietsers die net de bergen in Frankrijk en Italië hadden bedwongen, maar ook toerrijders op de 'gewone' fiets hebben genoten van de prachtige tocht die was uitgezet.
Alle deelnemers waren zeer enthousiast over de mooie route, ze kwamen op plekjes waar ze nog nooit geweest waren. Laantjes en dorpjes werden aangedaan en natuurlijk de mooie heuvels rondom Nijmegen. Onderweg werd de inwendige mens ook goed verzorgd. Op de verzorgingspost stonden krentenbollen, reepjes, frisdrank en water klaar.
Het resultaat na 85 km fietsen was inderdaad heel mooi op strava te zien: de koalakop.
Net als het startpunt was de aankomst bij het Radboud Sportcentrum. Daar verzamelden supporters zich om ze onder de oranje Energy4All boog feestelijk te onthalen, met ook muziek van DJ Dr Beat. De gezamenlijke finish van de deze mooie tocht en de MITO Estafette was een mooie afsluiter van de Mitochondrial Disease Week.
 
 
Een mooie eerste kleinschalige editie, zeker voor herhaling vatbaar! Zet alvast in de agenda:
 14 mei 2023 KoalaRide4Energy4All.
 

 
ENERGY4ALL LOTERIJ, KOOP NU UW LOTEN!
Een scala aan mooie prijzen!
 
Koop nu Energy4All loten en vraag je familie en vrienden ook om Energy4All te steunen door het kopen van loten. Win-win, want er zijn heel mooie prijzen te winnen.
De afgelopen periode hebben wij weer prachtige prijzen ontvangen.
Wat dacht u van een surfclinic voor 5 personen incl. BBQ door olympisch atleet en wereldkampioen Lilian de Geus en haar zus, een Kärcher hogedrukreiniger, Nespresso apparaat, wijnpakketten, dinerbonnen of je fiets skills ook in de winter verbeteren op de Taxc Booster Hometrainer.
De prijzen zijn allemaal belangeloos beschikbaar gesteld. Heel veel dank aan onze sponsoren.
Kijk voor het volledig overzicht op de website en bestel gelijk je loten.
 
Doe je mee aan Forza4Energy4All? De opbrengst van de loten die je verkoopt worden bijgeschreven als sponsorbijdrage!
De trekking van de Energy4All Loterij vindt plaats op 10 december 2022 in Beuningen.

 
TERUGBLIK MITO-ESTAFETTE
Verbindingstocht tussen 61 mitofamilies in de mitoweek
17 - 25 september 2022
 
Op de fiets, in de auto, op de scootmobiel, op skeelers, met vrachtwagens, hardlopend, met een paardenkar, rolstoelbus, wandelend, op een tandem, in de rolstoel, met een trike en met brandweerwagens werden de vier groene estafette mito-harten steeds een stukje verder gebracht. In 9 dagen zijn er zoveel mooie verbindingen met elkaar gemaakt, positieve energie doorgegeven en elkaar gesteund 💚 dit door patiënten en families die geraakt zijn door energiestofwisselingsziekten.

Samen met Stichting Join4Energy is deze derde editie georganisseerd. We zijn trots dat we de mito-harten helemaal naar Nijmegen hebben kunnen brengen. De vier laatste MITO Hart punten zijn feestelijk onthaald bij de finish, samen met de KoalaRide4Energy4All fietsers. En dan is er door de MITO Hart Punten ook nog een fantastisch bedrag opgehaald voor het medicijnonderzoek van € 55.406,-! Dr. Mirian Janssen was aanwezig bij de finish en vertelde over de KHENEREXT studie van het onderzoek en dat de opbrengst zeker goed terecht zal komen. Een prachtige afsluiting van de MITO Estafette 2022!
 

 
 
ENERGY4ALL BIJDRAGE AAN HET ONDERZOEK
 
Stichting Energy4All heeft een bedrag van € 100.000,- gedoneerd aan de KHENEREXT studie van het medicijnonderzoek van Khondrion.
Op 18 september 2022, de eerste dag van de Mitochondrial Disease Week 2022, konden we dit mooie nieuws brengen. Het hoofddoel van deze KHENEREXT studie, die 52 weken duurt, is om de behandeling met sonlicromanol voort te zetten voor patiënten die de lopende fase 2b-studie eerder hebben voltooid. Hiermee worden aanvullende verhelderende gegevens van gebruik op langere termijn verzameld.
Dankzij de mooie opbrengsten van de acties de afgelopen periode, zullen wij nog een extra bijdrage kunnen gaan leveren aan het onderzoek. De stichting is op dit moment hierover in overleg met Khondrion over waar wij aan kunnen bijdragen. Mooi om de voortgang van het onderzoek te ondersteunen. Lees meer over het onderzoek van Khondrion en hoe u kunt bijdragen op onze website.
 
 
CHEQUE VAN PARTNER YOAST UNITED
 
Op zondagmiddag 9 oktober was Stichting Energy4All uitgenodigd om met een aantal patiënten als VIP gasten aanwezig te zijn bij onze maatschappelijk partner Basketbalteam Yoast United in Bemmel. We waren getuige van een prachtige wedstrijd, die ook nog werd gewonnen.
De afgelopen tijd heeft Yoast United al mooie acties georganiseerd voor Stichting Energy4All. In de rust mocht onze directeur Paul in den Bosch een geweldige cheque met de opbrengst in ontvangst nemen van € 3.308,-.
Na afloop was er een leuke meet-and-greet met het team, handtekeningen van de spelers werden gegeven en natuurlijk nog even met ze op de foto. Matthijs, een van onze patiënten en groot basketbalfan, kreeg ook nog een mooie gesigneerde basketbal van de club!
Dankbaar voor de betrokkenheid, verwennerij en de gezellige middag Yoast United.
 

AGENDA 

Gelukkig mogen er weer volop acties worden georganiseerd en wij zijn trots en dankbaar dat zoveel mensen zich inzetten voor Stichting Energy4All en daarmee het medicijnonderzoek
Dit vanuit directe betrokkenheid, omdat zij familie hebben die met de ziekte te maken hebben, mensen die geraakt zijn door het verhaal van de patiënten en het onderzoek, maar ook evenementen, bedrijven en sympathisanten die ons steunen. Dat is geweldig!
Wil je op hoogte blijven van de actuele acties, kijk dan op agenda wat er de komende periode allemaal weer wordt georganiseerd.
Hier een greep uit de komende evenementen:
 
Kijk op onze website voor het complete overzicht. Organiseert u ook een actie of evenement, laat het ons weten via info@energy4all.nl 
  AGENDA  
 

 
BESTEL ONLINE - SPONSOR GRATIS MET SPONSORKLIKS
Als je via bovenstaande link iets koopt dan ontvangt Energy4All een commissie. In de link is namelijk ons ID opgenomen, zodat SponsorKliks weet aan wie ze geld moeten overmaken. Je betaalt dezelfde prijs als je direct naar de webwinkel zou gaan, vandaar dat het gratis sponsoren wordt genoemd. Meer dan 600 winkels, diensten en bedrijven zijn aangesloten bij Sponsorkliks. Bestel online jouw Sinterklaas en Kerst cadeaus via deze link en je steunt daarmee ook nog Stichting Energy4All
 
Stichting Energy4All
Postbus 197 | 6640 AD Beuningen
   024 - 324 92 72
ING NL96INGB0000004403
RABO NL12RABO0117041203
Volg ons op sociale media
DONEER HIER!