Nieuwsbrief | jaargang 31 | no 311 | december 2017
 
kunstliefde wenst iedereen een fantastisch en kunstrijk 2018! 

Met dank aan alle kunstenaars, bezoekers, medewerkers, vrijwilligers, fondsen en iedereen die we hebben mogen ontmoeten en waar we mee samenwerkten in het afgelopen jaar!; Graag blikken we terug op een mooi 2017. Welkom in 2018!
 
                    
 
              

               
 
           
 
        
 
 
          
 
        
 
            
 
    
 
 
Dit was UtrechtDownUnder 2017!
 
Eind augustus begin september vond de derde editie plaats van UtrechtDownUnder, actuele kunst op een verrassende locatie in Utrecht. Dit jaar keerden we terug in de historische werfkelders. Het werd weer een avontuurlijke route met beeldende kunst van 36 geselecteerde kunstenaars. In 2019 komen we terug op weer een andere bijzondere locatie.

Geniet nog even na met de video-impressie van UtrechtDownUnder. 

 
 
 
Laatste dagen! nog t/m 30 december

PRESENT
kunst & design voor de feestdagen
 
Voor de feestdagen is Kunstliefde omgetoverd tot een ruimte vol verrassende kunst & design van kunstenaars die lid zijn van Kunstliefde en van toonaangevende of veelbelovende ontwerpers. Bijzonder serviesgoed, kandelaren, lampen, meubels, keramiek, glaswerk, sierraden, grafiek, schilderijen, objecten, tassen, sjaals, en nog veel meer smaakvolle design en kunst voor aantrekkelijke prijzen, tot max 500 euro.
 
En kunst is natuurlijk tijdloos, en voor altijd...
 
n.b. op oudejaarsdag 31 december is Kunstliefde gesloten
 
Verwacht 2018 o.a.

14/01 Culturele Zondag / Nieuwjaarsduik Preview De Belofte 13!
 
19/01 tm 28/01 DISCLOSURE HKU Fashion Design i.s.m Academiegalerie
 
01/02 Art Meat #5  Centraal Museum / Art Utrecht

03/02 tm 04/03 SHAMEless met werk van o.a. Marin Hondebrink, Nienke Jorissen e.a.

10/03 tm 01/04 Not About Me / Ledententoonstelling 
 
07 en 14/10   Atelierroute Utrecht
 
Ook in het nieuwe jaar ontvangen we graag weer nieuwe leden!
Word lid van Kunstliefde! als kunstenaar of kunstliefhebber.
 
AANMELDEN 2018 VOOR KUNSTENAARS; VÓÓR 15 JANUARI 2018.

Als lid ondersteun je Kunstliefde in haar projecten en tentoonstellingen, de vereniging, en steun je (Utrechtse) kunst en kunstenaars. Kunstenaars kunnen een paar keer per jaar deelnemen aan tentoonstellingen en collega's ontmoeten / netwerken. Voor kunstliefhebbers zijn er diverse activiteiten en korting op aankoop van kunstwerken. Je ontvangt uitnodigingen voor openingen, podiumavonden en de maandelijkse nieuwsbrief. 

Lidmaatschap staat open voor professioneel werkend beeldend kunstenaars uit Utrecht maar ook van buiten de stad. Voor jonge kunstenaars is er een gereduceerd tarief. Voor kunstenaars is er een ballotage. Je kunt je aanmelden via mail@kunstliefde.nl.
Meer info en voorwaarden via lidmaatschap kunstenaars of kunstliefhebbers.

Welkom bij Kunstliefde!

Kunstliefde, opgericht in 1807, is één van Nederlands oudste kunstenaarsgenootschappen. 
Bekende kunstenaarsleden waren o.a. Piet Mondriaan, Gerrit Rietveld, Joop Moesman, Dirkje Kuik, Janus de Winter, Charles Donker (nog steeds lid) en Dick Bruna. 

Ook nu biedt Kunstliefde nog steeds een podium en ontmoetingsplaats voor kunst en kunstenaars uit Utrecht en de rest van het land. Tegenwoordig zijn er meer dan 110 kunstenaarsleden en ca 200 kunstlievende leden, zijn er in de prachtige presentatieruimte aan de Nobelstraat ca 10 tentoonstellingen per jaar te zien waarin de focus ligt op hedendaagse kunst, Utrechtse kunstenaars en jong talent en is er het project De Belofte voor recent afgestudeerde kunstenaars. Ook organiseert Kunstliefde de Atelierroute Utrecht en UtrechtDownUnder
 
Kunstliefde is mede-initiatiefnemer van Art Utrecht, een platform voor beeldende kunst in Utrecht, een samenwerking met galeries en musea. Art Utrecht organiseert ieder jaar ook Art Meat, de netwerkborrel voor professionals in de Utrechtse kunstsector.

 
 
Volg Kunstliefde ook op Facebook en Instagram!
met actuele info over tentoonstellingen, projecten en meer

 
 
 

 
Kunstliefde | Nobelstraat 12A 3512 EN Utrecht | mail@kunstliefde.nl |(030) 231 42 18
Openingstijden: woensdag t/m zondag 13.00 tot 17.00 uur