Innehåll
 
- Närmare ditt mål?
- Ny video
- Well-well-well
- Över 1100 nya träd
- Maghjul reversed
- Ingefärashot

Om Personbästa AB
 

Personbästa AB startades 2009 och drivs av Jan Tern. Målet är att utveckla företag, lag och individer, genom föreläsningar, böcker, utbildningar och fystester. 
 
Jan är rankad som en av de fem bästa föreläsarna inom hälsa/stress av tidningen Konferensvärlden.

 
Klicka på bilderna för att se några roliga videoklipp
 
 
Var försiktig i vinter  ...
 
 
Den som väntar på något gott ...
 
 
 
Citat 
 
 
It´s better to stand alone and feel strong than standing with people who make you feel weak.

Steven Aitchison
 
En månad närmare ditt mål ...
 
 
Om du gav ett nyårslöfte har du snart arbetat mot målet i en månad, eller?
 
Oavsett om du har ett nyårslöfte eller inte, har du säkert något du vill uppnå under året. Försök lägga mer energi på aktiviteter i nuet än att nå själva målet i fjärran. En del känner frustration för att det tar lång tid att nå sitt mål, visst kan det göra det men det tar ännu längre tid om du skjuter upp dina handlingar till i morgon, nästa vecka eller till semestern.
 
Bestäm dig för att göra åtminstone tio aktiviteter och se till att du har roligt under tiden. Saker du tycker är roliga är lättare att göra OCH saker du gör ofta blir du bra på OCH saker du är bra på är lättare att göra. Kom ihåg om du inte gör något så händer inget.
 
Ny video om Målskillnad
 
På hemsidan finns nu ett litet smakprov på innehåll i "Målskillnad - målstyrd eller målstörd" - föreläsningen som handlar om hur du skapar rätt tankar, känslor och fysiologi som är en förutsättning för att få till handlingar - som i sin tur är det som gör om ett mål uppfylls eller inte. Klicka på bilden för att se videon.
 
 
Bloggen well-well-well
 
 
Förra året testade jag att skriva på en blogg. Tyvärr var den mycket begränsad och omständig att arbeta med, vilket gjorde att antalet inlägg blev väldigt få. Efter att letat länge har jag hittat en leverantör som dels gjort det enkelt för oss användar och dels har en design som jag gillar. Titta gärna in på bloggen well-well-well.personbasta.se och kommentera gärna. 
 
Stort tack för att ditt bidrag till en lite bättre värld
 
För varje bok som våra kunder köper ges i snitt fem kronor till Vi-skogens arbete runt Victoriasjön i Afrika. Tack vare dig och alla andra kunder kunde vi i slutet av förra året skicka 22500 kronor som ett bidrag. Det räcker till över 1100 nya träd.
 
 
 
Ny användning av maghjul
 
 
Kanske har du ett maghjul, ab-trainer eller liknande hemma. Använd den på ett nytt sätt och kom åt flera muskelgrupper. Klicka på bilden för att köra igång videon.
 

Evas ingefärashot
 
 
För att hålla dig pigg och frisk samt stärka ditt immunförsvar. Receptet har jag fått av en av mina kunder - stort tack för det Eva i Lidköping.
 
350 gr ingefära
1/2 dl honung
2 citroner
1 liter vatten
 
Börja med att skölja av ingefäran och skär bort delar som är dåliga, däremot behöver du inte skala den. Riv den grovt på ett rivjärn och lägg det rivna i en liter vatten. Sätt på värmen och rör runt i kastrullen. När det blir 60 grader stänger du av värmen - för vi vill inte koka sönder de nyttiga ämnena. Låt stå några minuter sedan silar du blandningen.
 
När temperaturen har svalnat till 40 grader rör du ner honungen och därefter väntar du ytterligare tills temperaturen är under 30 grader innan du pressar i citronerna. Därefter är det bara att njuta.
 
Skapa en bra dag,
 
Jan Tern
 
Vi hörs om en månad i nästa månads nyhetsbrev.
 
Vill du kontakta mig når du mig på något av följande: Tel:0768-147080 eller
Personbästa Förlag & Event AB 
www.personbasta.se