NIEUWSBRIEF DE MASTELUIN
zondag 4 september 2011
Hallo
Juli en augustus 2011 waren geen geweldige zomermaanden. Voor ons geen erg: we hebben deze zomer hard gewerkt in de tuin en om te werken moet het niet te zonnig zijn. 
We hebben eindelijk een nieuwe pad naar de winkel laten aanleggen. Het was ook nodig: het begon stilaan gevaarlijk te worden! Je kan nu zelfs met je winkelkarretje zonder probleem makkelijk tot aan de auto! Het perkje aan de winkel, dat eigenlijk meer een wildernis was geworden, hebben we volgezet met jonge lavendelplantjes. Klik hier voor een grotere foto! En... de eerste klinkers die gelegd werden zie je hier! :-)

Opgelet: we verlengen de zomerregeling: ook nog in september is de winkel gesloten op dinsdag en sluiten we al om 18:00 in plaats van 19:00. Vanaf october wordt alles terug normaal en zijn we ook op zondag terug open.
 
Zoals elk jaar hebben we Zandkapelkermis gesponsord met een advertentie. Ook deze keer verwennen we onze klanten met een 10% kortingsbon! Maak er gebruik van! Wie het boekje niet in zijn bus gekregen heeft kan hier nog altijd de bon zelf afprinten.
 
 
 
 
 
 
 
Sinds kort hebben we nu ook een bedrijfspagina van De Masteluin op Facebook: af en toe zullen we ook hier wat nieuws posten. Let wel... Je hoeft helemaal geen facebook-account te hebben om deze pagina te bekijken. Neem zeker een kijkje! Klik hier! Ben je al wel lid van Facebook dan kan je je natuurlijk opgeven als fan: je krijgt dan automatisch alle nieuwe posts in je nieuwsoverzicht.
 
Op 1 december organizeren we voor de derde keer een avond met aromatherapeute Nancy Popieul met als titel ' De kracht van essentiële oliën '. De lezing gaat zoals vorige keren door in Rusthuis De Sterrenwijzer in Olen. Klik hier voor verdere details.
 
 
 
 
Jouw gegevens:
Telnr.:
GSM:
Verjaardag:
Gezinsbond:
 
Gegevens van je partner:
GSM:
Verjaardag:
Klik hier om je gegevens zelf in te vullen. Vul ook je verjaardag in (en ook die van je patner)! Wij sturen verjaardagskaarten die je recht geven op 10% verjaardagskorting.

Deze mail in je browser lezen? Klik hier !

De vorige nieuwsbrieven bekijken in het archief? Klik hier!

Deze nieuwsbrief doorsturen naar een vriend? Klik hier!

Uitschrijven? Klik hier!
 
 
NATUURWINKEL DE MASTELUIN
Witbos 9 2200 Noorderwijk
Tel.: 014 261695

Openingsuren
10:00-12:30  13:30-19:00
dinsdag gesloten om 18:00
zaterdag gesloten om 17:00
zondag alleen open in de voormiddag tot 12:00
woensdag = sluitingsdag

Opgelet zomerregeling: van juni tot en met september
- gesloten op zondag en dinsdag 
- 's avonds gesloten om 18:00 ipv om 19:00