Nieuwsbrief Stichting Energy4All
 
In deze nieuwsbrief  02 - 2022
 
 
NIEUWE HUISSTIJL ENERGY4ALL
IEDER KIND HEEFT RECHT OP ENERGIE
Zoals u kunt zien heeft de nieuwsbrief een nieuwe banner, maar dat is niet het enige. Onze huisstijl is geheel aangepast aan de eisen van deze tijd en de boodschap die wij willen uitdragen.
Namelijk IEDER KIND HEEFT RECHT OP ENERGIE.
Bij het logo is ons gironummer verwijderd en de slogan Doodmoegeboren! gebruiken wij vanaf nu niet meer.
Op de foto van de informatiedag hieronder ziet u de nieuwe rolbanners, die hetzelfde zijn als onze posters en ook de folders zijn geheel in deze stijl vernieuwd.
Onze grote dank gaat hierbij uit naar het ontwerp bureau Bouman & Go, voor het belangeloos ontwerpen en vormgeven, zij zullen ons hierin blijven steunen en voorzien van koala logo's die passen bij onze evenementen of die onze gevoelens en emoties weergeven.
Tevens gaat onze grote dank uit aan Drukkerij Kampert Nauta voor het gratis drukken van nieuwe rolbanners, posters en folders en het Forza4Energy4All informatieboekje. Organiseert u een actie of heeft u ergens promotiemateriaal voor nodig? Deze kunt u dowmloaden van onze website of vraag het aan via info@energy4all.nl. Heeft u maatwerk nodig of een ander bestand, bijv. uw eigen logo of actie erbij, laat het ons weten wij ontwerpen zelf ook en denken graag met u mee.
Promotiemateriaal bestellen/downloaden

Infodag 2022
 
Informatiedag 2 april 2022 - Terugblik
Na twee jaar konden wij zaterdag 2 april weer bijeenkomen voor de informatiedag. Een dag met veel nieuws. Na een welkom van directeur Paul in den Bosch kon de dag beginnen. Niet alleen bij Gasterij "De Arend" maar ook thuis via een uitstekende livestream, werd er aandachtig geluisterd naar de diverse sprekers.
De nieuwe leden van de Raad van Toezicht stelde zich voor. Jochem van Gelder vertelde over zijn betrokkenheid bij de stichting. Professor Smeitink gaf ons een nieuws update over het verloop van het onderzoek.
De nieuwe huisstijl/campagne werd gepresteerd door Peter Bouman, de medewerkers van zijn marketingbureau Bouman & Go hebben een prachtige mooie huisstijl ontworpen. Aansluitend werd het nieuwe magazine door hoofdredacteur Paulien Vogelzang en de "cover-boys" Brent & Luca overhandigd aan professor Smeitink.
Tot slot werd er een overzicht gegeven van de inkomsten bronnen van de stichting en de oproep om donateur te worden, want voorlopig is er nog veel geld nodig voor het onderzoek!
 
Lees het volledige artikel op onze website

Bestel het nieuwe Energy4All magazine nr.13
Op 2 april hebben de covermodellen Luca en Brent, samen met hoofdredacteur Paulien Vogelzang, het nieuwe Energy4All magazine overhandigd aan professor Smeitink.
Het magazine staat weer boordevol nieuws over het onderzoek, ervaringsverhalen van patiënten en ouders, acties en een terugblik op onze evenementen Mito-Estafette, Walk4Energy4All en Forza4Energy4All.
Je kunt ook meerdere magazines of een doos bij ons aanvragen, om uit te delen tijdens je evenement of aan je sponsoren.
 
Lees hier alles over het magazine en hoe u deze kunt bestellen.
 

 
ACTIE! WORD NU DONATEUR
Uw steun is onmisbaar!
Een energiestofwisselingsziekte is een ernstige progressieve ziekte, waarbij vooral kinderen vaak zwaar getroffen worden.
Maar!! ER IS HOOP!!!
Het onderzoek naar een medicijn is vergevorderd, De testen op volwassen patiënten en kinderen zijn in volle gang, maar de kosten van deze testen zijn erg hoog.
Dit onderzoek kunt u steunen door vaste donateur te worden, dit kan al voor een relatief klein bedrag per maand.
Voor onze nieuwe donateurs hebben wij tot 1 juni 2022 een speciale actie.
Als u voor minimaal €5,- per maand, gedurende in ieder geval 1 jaar donateur wordt, bieden wij u een koala knuffel aan.
Bij het invullen van het formulier kunt u aangeven of u deze wilt ontvangen.
Tevens ontvangt u het magazine, een mooie metalen Energy4All balpen en wij houden u elke 2 maanden op de hoogte middels ons nieuwsbrief.
Om de continuïteit te garanderen, zijn donateurs van levensbelang voor het onderzoek!
 

 
Jochem Beat the Champions voor Energy4All
Onze ambassadeur van het eerste uur, Jochem van Gelder is op 24 april de strijd aangegaan tijdens Beat The Champions - Vips voor Stichting Energy4All.
Zijn grote vriend en rivaal Diederick Jekel van Wie is de Mol, wilde hij heel graag uitschakelen. En dat is gelukt!
De champions hadden geen schijn van kans en Jochem speelde ze eenvoudig weg. Wij zijn enorm blij dat hij op deze wijze weer meer bekendheid heeft gegeven aan het onderzoek en een prachtige bijdrage van € 8000,- heeft verdiend. Jochem van harte gefeliciteerd met deze overwinning!
 

 
INSCHRIJVEN Walk4Energy4All - 26 juni 2022
De inschrijving van Walk4Energy4All 2022 is geopend!
U kunt kiezen uit 4 afstanden, 5 (ook geschikt voor rolstoelen en buggy's), 10, 20 en 30 km. 
Wandel, ren of rol mee in het Nationaal Park Veluwezoom om jouw energie in te zetten voor al die kanjers met een energiestofwisselingsziekte.
Wandelen en hardlopen is voor mensen met een energiestofwisselingsziekte echter niet zo vanzelfsprekend, daarom is er ook een rolstoelvriendelijke 5km uitgezet. Zo kan iedereen meedoen. De opbrengst van je inschrijving en eventueel ingezamelde sponsorgeld gaat naar Stichting Energy4All voor het medicijnonderzoek van professor dr. Jan Smeitink en zijn team van Khondrion i.s.m. het Radboudumc in Nijmegen, dat al vergevorderd is.
Walk4Energy4All is ook een prima voorbereiding op je deelname aan Forza4Energy4All of de Nijmeegse 4Daagse.
Wij hopen u te zien op 26 juni bij de start in Dieren.
 

LOOP JIJ DE 4-DAAGSE?
Loop je mee met de 4-Daagse van Nijmegen, denk er dan eens aan om te lopen voor Stichting Energy4All. Je gaat een enorme prestatie neerzetten die je veel energie gaat kosten. Zet deze energie in voor kinderen die deze energie niet hebben. Kijk eens op www.energy4all.nl. Je hebt vast veel vrienden, familieleden, collega’s die je zouden willen steunen als ze horen waarvoor jij loopt.
WAT WIJ BIEDEN!
Voor een luttele €55,- krijg je een prachtig Energy4All wandelshirt, word je 4 dagen onderweg verzorgd met een kopje soep, broodje, kopje koffie etc. Ook hebben we medische begeleiding zodat je geen uren hoeft te wachten bij het Rode Kruis om je blaren te laten prikken, maar word je direct behandelt door een ervaren arts en verpleegkundige. En uiteraard krijg je een groots onthaal door het Energy4All team bij de finish.
 
Daarnaast kun je gratis een actiepagina aanmaken op onze actieplatform, die je kunt delen met diegenen die je om sponsoring gaat vragen. Wij kunnen deze pagina ook voor je aanmaken.
 
Al met al redenen genoeg om dit jaar voor stichting Energy4All te gaan lopen. Geef je deelname door aan info@energy4all.nl en wij nemen conact met je op.
 
 

 
TERUGBLIK - 1ste clinic
Op 26 maart organiseerden wij onze 1ste clinic voor Forza4Energy4All 2022. Gelukkig konde we elkaar weer "live" ontmoeten. Ruim 60 deelnemers, staf en vrijwilligers waren aanwezig.
Na een introductie van projectleider Hein van den Hoogen, gingen de wandelaars, hardlopers en fietsers met hun coaches op pad door Nijmegen en omgeving. De vrijwilligers kregen informatie over de taken tijdens het evenement.
De weergoden waren ons zeer gunstig gezind en dat maakte de sfeer er nog beter op. Na een heerlijke lunch lekker op het terras van het Radboud Sportcentrum, kwam het informatieve deel aan bod. Paul en Hein gaven een uitgebreide uiteenzetting van het complete evenement, de beklimmingen en wat de deelnemers van ons kunnen verwachten.
Op 11 juni is de 2e clinic, ook vanuit het Radboud Sportcentrum in Nijmegen. De deelnemers die zijn ingeschreven worden hier automatisch voor uitgenodigd.
Maar jij kunt je ook nog steeds inschrijven voor Forza4Energy4All 2022 van 6 - 10 september 2022 in Bormio, Italië, wacht niet te lang, want de hotels willen graag weten met hoeveel mensen we komen. Heb je vragen mail naar forza4@energy4all.nl

Meer informatie over Forza4Energy4All 2022 en inschrijven.
 

GEZOCHT PRIJZEN VOOR LOTERIJ
Na het succes van vorig jaar gaan wij ook in 2022 weer een online loterij organiseren. Vorig jaar hebben wij alle prijzen beschikbaar gesteld gekregen!
Daar gaan wij dit jaar ook weer voor, zo komt de totale opbrengst ten goede aan het onderzoek.
Voor deze prijzen doen wij een beroep op u!
Wellicht heeft u goede contacten met een theater, restaurant, elektronica zaak, hotel, drogisterij, sportwinkel, tassenwinkel, boekhandel, bootjes verhuurder, wellnes centrum, wijnhandelaar, specialiteitenwinkel, het maakt niet uit.
De waarde van de  prijs mag max € 450,-, anders moeten wij er kansspelbelasting over betalen.
Laat het ons weten. Mail naar info@energy4all.nl voor informatie of wat u ons beschikbaar kunt stellen. 
De verkoop van de loten start op 11 juni 2022.
 
 

BESTEL ONLINE - SPONSOR GRATIS MET SPONSORKLIKS
Als je via bovenstaande link iets koopt dan ontvangt Energy4All commissie. In de link is namelijk ons ID opgenomen, zodat SponsorKliks weet aan wie ze geld moeten overmaken. Je betaalt dezelfde prijs als je direct naar de webwinkel zou gaan, vandaar dat het gratis sponsoren wordt genoemd. Meer dan 600 winkels, diensten en bedrijven zijn aangesloten bij Sponsorkliks.
Stichting Energy4All
Postbus 197 | 6640 AD Beuningen
   024 - 324 92 72
ING NL96INGB0000004403
RABO NL12RABO0117041203
Volg ons op sociale media
DONEER HIER!