Bekijk deze nieuwsbrief online Nieuwsbrief - 24/10/2024
Open Dagen op 22 & 23 november

Inhoud nieuwsbrief
SPECIAAL VOOR DE ONDERBOUW
SPECIAAL VOOR DE BOVENBOUW
NIEUWS VOOR IEDEREEN
 
Een woord vooraf door Annemieke Tol, directeur onderwijs
Beste leerling en ouder(s)/verzorger(s),
 
De eerste periode is alweer voorbij. Afgelopen week hebben de leerlingen de toetsweek gehad. Met de docenten en mentoren is er goed gekeken naar de juiste weg richting een goede voorbereiding. Ook een week die een beroep doet op het plannen en organiseren van leerlingen (en soms de ouders) en toch spannend of deze planning en organisatie resulteert in de gewenste resultaten.
Fijn dat de herfstvakantie morgenmiddag van start gaat om op te laden voor de periode richting kerst. De blaadjes vallen en laten zo mooi de intrede van een nieuwe periode zien.
 
Er is weer veel moois gebeurd in de eerste acht weken. Zo zijn de brugklassen op kamp geweest en hebben ze kunnen wennen aan de middelbare school, zijn verschillende klassen op (buitenlandse) reis geweest in de activiteitenweek en hebben de ouders kennisgemaakt met de nieuwe mentoren op de ouderavonden. Ook hebben we ouders uit groep 8 ontvangen die zich aan het oriënteren zijn op een school voor hun kind.
 
Naast het behalen van je diploma vinden we extra activiteiten, die veel ervaringen geven binnen en buiten de school, ook heel waardevol. Daarom hebben we activiteitenweken op de Minkemalaan en Steindagen op de Steinhagenseweg.
 
Op 23 oktober hadden de leerlingen vrij. Een traditionele Woerdense dag, de Koeiemart, met leuke activiteiten in Woerden. Op deze dag was er onder andere kermis en werd er erwtensoep gegeten. Deze dag is sinds 2017 opgenomen in het cultureel erfgoed van Nederland.
 
Wij zijn dit jaar gestart met het opzetten van een nieuw strategisch beleidsplan. Vanaf november krijgt dat een vervolg in het nieuwe schoolplan. Het plan waarmee wij 4 jaar werken en met elkaar visie en doelen vaststellen waar we op het Minkema voor staan. Mochten jij en/of je ouders het leuk vinden daarover mee te denken en/of zijn er dingen opgevallen die je alvast wilt delen, dan waardeer ik het als je mij wilt mailen. In een van de volgende nieuwsbrieven zal ik ook een oproep doen voor inspraakmiddagen voor ouders en leerlingen. Om een idee te krijgen wat er allemaal in staat, zijn de huidige plannen te vinden op onze website.
 
Ik wens jullie een fijne herfstvakantie!
 
SPECIAAL VOOR DE ONDERBOUW
Brugklasfeest op 8 november
Waar is dat feestje?! Op het Minkema is dat feestje!
 
Voor alle brugklassers van de locatie Minkemalaan is er op 8 november een brugklasfeest. Dit wordt een spetterende NEON-party met oud-leerlingen van het Minkema als d.j.’s!
 
 
Het feest duurt van 19:30 tot 22:30. Om 20:00 sluiten de deuren en vanaf 22:00 mag je (zelfstandig) naar huis. Als je eerder naar huis wil, kan dat alleen wanneer je aan de deur wordt opgehaald door je ouder(s).
 
Entree met leerlingpas
Het schoolfeestkaartje is gelinkt aan jouw leerlingnummer. Door jouw leerlingpas (deze ontvang je binnenkort) te laten scannen bij binnenkomst, weten wij of jij inderdaad een kaartje hebt gereserveerd.
 
Consumptiemuntjes
Alle consumpties op het schoolfeest kosten €1,- en worden betaald met munten. Je kunt consumptiemunten zowel met contant als met pin kopen gedurende het feest.
 
Het is niet mogelijk om bij jouw kluisje te komen die avond; de jassen en tassen worden afgegeven bij een garderobe met toezicht.
 
Recycle token
Je ontvangt bij binnenkomst een recycle token. Deze lever je bij je eerste aankoop van drinken in. Daarbij ontvang je een harde plastic beker (‘hardcup’). Deze hardcup hou je in bezit en lever je bij een volgende bestelling weer in. Je kan je hardcup ook inruilen voor een recycle token. Als je bij bestellen geen hardcup of recycle token inlevert, betaal je een extra muntje voor je volgende beker met drinken.
 
Schoolfeestregels
Om de sfeer op het feest gemoedelijk en vooral veilig te houden, zijn op alle schoolfeesten van het Minkema, dus ook het brugklasfeest, de schoolfeestregels van toepassing. De feesten zijn vanzelfsprekend alcohol-, rook- en drugsvrij. Tijdens het feest blijf je in de feestruimtes. Bij wangedrag worden je ouders op de hoogte gesteld en word je naar huis gestuurd.
 
Wil je meer weten over onze schoolfeestregels? Kijk dan op bladzijde 35 van de schoolgids.
 
We hopen alle brugklassers te mogen verwelkomen op 8 november voor een knallende (door)start van het eerste jaar. En we hebben natuurlijk de mma's uitgenodigd, want die houden ook wel van een dansje!
 
Minkema Discovery van start
Na de activiteitenweek, op 18 november, gaan in leerjaar 1 en 2 de herziene Discovery-modules van start voor de niet-technasiumklassen. Jullie hebben je keuze begin oktober gemaakt. Vorig jaar hebben we in de brugklassen de belangstelling gepolst en we zien nu dat die peiling een aardig goede voorspeller is geweest van de daadwerkelijke keuzes. Op deze manier hopen we beter tegemoet te komen aan jullie interesses.
 
In je Magisteragenda zie je de eerste module binnenkort vanzelf verschijnen. Voor leerjaar 1 valt die op woensdag het 7e en vrijdag het 1e uur; leerjaar 2 volgt de module op dinsdag het 8e en donderdag het 1e uur.
 
We wensen jullie en de moduledocenten alvast veel inspiratie en creatie toe! Zie voor het totale aanbod van Minkema Discovery onze website.
 
Basismodules voor leerjaar 1 t/m 3
 
Zit je in de onderbouw, dan heb je vanaf het tweede kwartaal één uur per week waarin je een basismodule kunt volgen. Dit is maatwerk. In de week van 21 oktober hebben jullie een brief gehad met uitleg hoe je je (vrijwillig) kunt opgeven voor zo’n basismodule. De intekening staat open tot 4 november.
 
Jouw keuze kan vallen op extra vakondersteuning, bijvoorbeeld voor Nederlands, een vreemde taal, wiskunde of begrijpend lezen. Ook op sociaal-emotioneel gebied is er een divers aanbod aan extra ondersteuning. Denk aan zelfbeeld en theater. Voor studievaardigheden en huiswerkaanpak bestaan er in leerjaar 1 & 2 eveneens basismodules. Kijk voor het totale aanbod op onze website. Jouw mentor kan met je meedenken als jij behoefte aan extra ondersteuning hebt.
 
Ondersteuningsmodules
vanuit de zorg
Ieder jaar bieden we vanuit de zorg een aantal trainingen aan leerlingen die extra ondersteuning kunnen gebruiken. Deze trainingen zijn dit schooljaar veelal ondergebracht bij de basismodules, zoals de zelfbeeldtraining, de peergroups meer- en hoogbegaafdheid en de Dyslexiesleutels. Voor de peergroups ontvangen de betrokken leerlingen een aparte uitnodiging.
 
Brugklassers met dyslexie worden in het tweede kwartaal automatisch ingeschreven voor de module Dyslexiesleutels. De inschrijving voor de overige modules gebeurt tegelijk met de algemene inschrijving voor de basismodules. De mentor kan met jou meedenken of een module passend is.
 
Gezocht: lunchhelden voor kantine Steinhagenseweg
Volg jij lessen op onze locatie Steinhagenseweg en wil je wel een zakcentje bijverdienen? Onze cateraar Van Hall zoekt leerlingen die willen helpen in de kantine. Je helpt dan tijdens de pauzes en verdient daarmee een gratis broodje en ook 4-6 euro per uur, afhankelijk van je leeftijd. Je moet wel minimaal 13 jaar zijn.
 
Lijkt dit jou wat, stuur dan z.s.m. een mailtje waarin je aangeeft ‘lunchheld’ te willen worden aan de heer Michael Cammans (m.cammans@minkema.nl) met je leerlingnummer, e-mail en je telefoonnummer. Afhankelijk van het aantal reacties zullen we je dan voordragen aan de cateraar.
 
Speciaal voor de bovenbouw
Mijneindexamen.nl: handige app
Op de mobiele app mijneindexamen.nl vind je alle officiële informatie over de centrale examens voor vmbo-, havo- en vwo-leerlingen. Mijneindexamen.nl is bedoeld om eindexamenleerlingen te ondersteunen in hun voorbereiding op de centrale examens. Deze app is ontwikkeld voor smartphone en tablet, maar is ook via de computer (goed) toegankelijk.
 
Bij het eerste bezoek aan mijneindexamen.nl wordt gevraagd een vakkenpakket te kiezen. Op de app kun je jouw persoonlijke examenrooster samenstellen door een niveau en vakkenpakket te selecteren. Ook is er praktische informatie te vinden ter voorbereiding in de vorm van oefenexamens, syllabi, algemene regels, tips en de slaag-zakregeling.
 
Examenreglement en PTA's
Het programma van toetsing en afsluiting (PTA) en het examenreglement worden jaarlijks vastgesteld in de maand september. Alle PTA's en het examenreglement zijn inmiddels in Magister terug te vinden. Het examenreglement staat ook op onze website: Examenreglement havo en vwo - Schooljaar 2024-2025.
 
Open Dagen en Meeloopdagen hogescholen en universiteiten
Vanaf oktober hebben hogescholen en universiteiten weer diverse momenten gepland waarop je kunt kennismaken met verschillende opleidingen. Het bezoeken van open dagen en meeloopdagen zijn mooie manieren om bijvoorbeeld te ontdekken of een opleiding wel of niet bij jou past, maar ook om kennis te maken met een studentenstad, een bepaald opleidingsinstituut en verschillende studierichtingen. Ga dus vooral bij verschillende open dagen kijken of meld je aan voor een meeloopdag!
 
Handige overzichten van deze activiteiten kun je vinden op Studiekeuze123 en Qompas Studiekeuze. Valt een open dag of meeloopdag op een schooldag? Neem dan contact op met de leerlingcoördinator van jouw jaarlaag.
 
 
Lesuitval midden op de dag:
wat te doen?
De laatste weken neemt het aantal leerlingen toe dat vraagt om het laten vervallen van eerste of laatste lessen. Het gaat hierbij om leerlingen die door incidentele lesuitval te maken krijgen met meerdere tussenuren op een lesdag; vaak zijn dit leerlingen bij wie er ook in het structurele rooster al veel tussenuren zitten.
 
Natuurlijk begrijpen wij dat het enorm vervelend is als er midden op de dag lessen uitvallen, waardoor er tussenuren ontstaan. Toch benadrukken we graag dat iedere les een waardevolle les is, ook als er bijvoorbeeld zelfstandig gewerkt wordt.
 
De ontstane tussenuren door incidentele lesuitval vormen dus geen reden om lessen die eerder of later op de dag gepland staan, te laten vervallen. Leerlingen kunnen tussenuren gebruiken om bijvoorbeeld huiswerk te maken of te studeren. Hiervoor hebben wij onder meer de vides en stiltewerkplekken op de eerste etage aangewezen (zie hieronder). Ook in de mediatheek kunnen leerlingen tijdens tussenuren terecht.
 
Studeren of pauzeren?
Hier kun je terecht.
Sinds dit schooljaar werken we met gescheiden pauzes voor onder- en bovenbouwleerlingen. Dat betekent dat onze aula nu in iedere pauze genoeg ruimte biedt aan alle leerlingen die op dat moment pauze hebben. Pauzeren (gezellig kletsen, eten en/of drinken) is daarom alleen nog toegestaan in de aula en op het schoolplein (en niet meer op de eerste etage).
 
De vides op de eerste etage (de werkplekken bij de lokalen 115/116 en 133/134) en de stiltewerkplekken in de gang bij de lokalen 142 en 149 zijn alleen nog toegankelijk voor leerlingen die in stilte huiswerk willen maken of willen studeren.
 
Gezellig kletsen, eten en/of drinken is op deze plekken dus uitdrukkelijk niet toegestaan. Hiervoor zijn de aula en het schoolplein immers de aangewezen plekken. Huiswerk maken en studeren kan uiteraard ook nog steeds in de mediatheek.
 
Belangrijke data SE's in
agenda op website
Door het schooljaar heen zijn er allerlei belangrijke data wat inschrijven betreft en deadlines voor het aanmelden van SE-herkansingen. Al deze data vind je in de agenda op de website! Check deze dus regelmatig!
 
 
Nieuws voor iedereen
Kleed je naar het weer voor LO
Inmiddels is de herfst echt ingetreden in Nederland. Dat betekent dat er wel eens een (flinke) bui kan vallen en dat de temperaturen dalen. Dit zijn echter niet direct redenen waarom een LO-les op het sportveld buiten niet door kan gaan! We adviseren je dan ook om rekening te houden met het weer bij het vak LO. 
 
 
Trek bijvoorbeeld laagjes aan, dan kun je altijd een laagje uitdoen als het te warm wordt. Je mag een regenjas dragen als regen tijdens de les wordt voorspeld. Of trek bijv. een lange broek over een korte heen. Thermo onder je gymtenue is ook een optie. Zorg voor een extra paar sokken in je tas als het regenachtig is. En: denk aan de voorschriften wat schoenen betreft!
 
In het huiswerk van Magister kun je altijd zien waar de gymles plaatsvindt (binnen of buiten) dus zorg voor de juiste spullen! Je mag ervan uitgaan dat de LO-docenten een verantwoorde beslissing nemen of de LO-les vanwege de weersomstandigheden buiten op het sportveld wel of niet doorgaat. Mocht er een last-minutewijziging zijn, dan informeert de docent jou op school.
 
Activiteitenweek
De week met het brugklaskamp en de examenreizen in september was de eerste van vier activiteitenweken. De tweede is geprogrammeerd voor 11 t/m 15 november.
 
Een greep uit het programma:
  • het dansproject (lj 1)
  • Theaterdag en training Breek Academy (lj 2)
  • het filmproject (lj 3)
  • het formatieproject (lj 4)
  • Rotterdam en Amsterdam (lj 5)
  • de Romereis (6 gymnasium)
  • en nog veel meer. 
Dit alles brengt nogal wat roosterwijzigingen met zich mee en uitval van reguliere lessen (ook door de inzet van docenten bij deze activiteiten). Daar staat een waardevolle andere invulling van de onderwijstijd tegenover!
 
Peiling, klas/leerlingbesprekingen en inschuifrooster
Op 11 november vindt de eerste (interne) peiling plaats: hoe zijn jullie gestart? Wat valt er op? Hoe zijn de eerste toetsresultaten? De docenten vullen Magister in met de laatste bevindingen en cijfers. Vervolgens bespreken de mentoren die gegevens met de leerlingcoördinator en in de week van 18 t/m 22 november vinden er klas- en leerlingbesprekingen plaats. Er is die week dan ook een inschuifrooster met lessen van 40 minuten.
 
Voor een rapport komt deze eerste peiling te vroeg. De laatste jaren hebben we het aantal toetsen behoorlijk teruggedrongen; daarvoor in de plaats bouwen de docenten meer zogenaamde ‘formatieve meetmomentjes’ in tijdens de les. Een cijferrapport zou op dit moment nog maar op weinig harde gegevens gebaseerd zijn. Net als de bovenbouwleerlingen krijgen de onderbouwers twee rapporten per jaar: één halverwege februari en één vlak voor de zomervakantie. Overigens kun je de stand van zaken natuurlijk het hele jaar in Magister bekijken.
 
Lesvrije dagen
Gedurende een schooljaar hebben jullie recht op vijf lesvrije dagen. Deze dagen vormden voorheen de 7e week van de zomervakantie maar worden tegenwoordig door VO-scholen naar eigen inzicht over het schooljaar verdeeld. Voor de docenten zijn dit studiedagen met een gezamenlijk programma dan wel momenten om aan de vak- of eigen professionele ontwikkeling te werken. 26 augustus was zo’n dag; de eerstvolgende lesvrije dag is 5 december.
 
Driehoeksgesprekken 2 & 4 dec.
Op 2 & 4 december vinden tussen 16.30 en 19.30 uur de eerste driehoeksgesprekken van dit jaar plaats. We nodigen jullie van harte uit om samen met je ouder(s) in gesprek te gaan met één of twee docenten. We vinden het belangrijk om mét jou te praten in plaats van óver jou. Houd er s.v.p. rekening mee dat je samen met je ouder(s) op een van deze dagen misschien al om 16.30 uur welkom bent.
 
In een mail aan jou en je ouders op 11 november leggen we uit hoe jullie je kunnen aanmelden voor deze driehoeksgesprekken. Lees deze mail straks zorgvuldig. In een driehoeksgesprek tussen docent, leerling en ouder(s) sta je als leerling natuurlijk centraal. Je hebt (een) gerichte vra(a)g(en) voorbereid waarover je docent/mentor en ouder(s) meedenken. Misschien weet je zelf al heel duidelijk wat je aan wil kaarten, maar je kunt dat ook van tevoren met je ouders of mentor bespreken.
 
Gro-up in school
Elke dinsdag zijn de jongerenwerkers van gro-up buurtwerk op school te vinden. Zij helpen jongeren met dat wat ze nodig hebben. Ideeën, talenten, adviezen, vrienden maken, ontdekken, sport, gamen, activiteiten enz.
 
Elke dinsdag in lokaal M116. Tussen 12.00 en 16.00 uur. Kom gerust even binnenlopen! Soms lopen de jongerenwerkers rond in school, dan zijn ze even niet in het lokaal. Bekijk de flyer van Gro-up.
 
MinkeMarkt op 29 november
Op vrijdag 29 november 2024 staat de MinkeMarkt op de rol. Deze voorlichtingsavond door oud-leerlingen over hun studie, het wonen op kamers, het studiekeuzeproces en alle andere bijkomende zaken is bedoeld voor onze huidige 3e- tot en met 6e-jaars havo- & vwo-leerlingen.
 
 
Minkema College eerste Olympiadeschool in Groene Hart
 
Het Minkema College, locatie havo/vwo, wordt officieel een Olympiadeschool en is daarmee de eerste in het Groene Hart die het keurmerk ontvangt.
 
Olympiades bieden leerlingen de kans om zich in bepaalde onderwerpen te verbreden en te verdiepen. Het is daarnaast een goede voorbereiding op het school- en centraal examen en helpt - bij deelname aan de juniorolympiades in de onderbouw - ook bij de profielkeuze. 
 
De voorrondes van Olympiades vinden plaats op de eigen school, de (halve) finales in heel het land of zelfs over de wereld. Door het Olympiadekeurmerk is deze vorm van talentonderwijs echt verankerd in het aanbod van het Minkema College en maakt het bijvoorbeeld ook onderdeel uit van het PTA (Programma van Toetsing en Afsluiting).
 
 
Stilte- en toetsweek december
De periode tussen de herfst en kerstvakantie is met zeven weken relatief kort dit schooljaar. Voordat je het weet, is er alweer een toetsweek. Deze start voor de verschillende leerlagen op 11, 12 of 13 dec. en loopt t/m 19 dec. Er gaat vanaf 5 december (lesvrije dag) een stilteweek aan vooraf.
 
PTO, PTA en Toetskalenders
De gedeelde drive ‘Toetsrooster, PTO en PTA’ is voor alle leerlingen toegankelijk. We raden je aan daar af en toe een kijkje te nemen. Zo krijg je meer overzicht over wat jou dit jaar nog te wachten staat aan toetsen en weet je beter waar je je op in kunt stellen.
 
Wintergala en kerstbrunch
Op vrijdag 8 november organiseert de feestcommissie het brugklasfeest. Snel daarna beginnen onze voorbereidingen voor het wintergala. Het is toch heerlijk om jezelf na de toetsweek van december te trakteren op een feestje waarmee je de kerstvakantie alvast feestend kunt inluiden?
 
Wintergala op 19 december
Het wintergala vindt dit schooljaar plaats op donderdag 19 december. Vorig jaar waren er bijna 700 leerlingen op dit toffe feest! Ook dit schooljaar wil de feestcommissie er met jou weer een feestje van maken. Tussen 25 november en 1 december ontvangen je ouders een e-mail van WIS collect. Via die mail is het mogelijk om (digitaal) een kaartje te kopen voor het wintergala. Save the date(s): week 48 kaartverkoop en 19 december feestje!
 
Kerstbrunch op 20 december
We sluiten het kalenderjaar op vrijdagochtend 20 december tussen 10 en 13 uur met elkaar in kerstsfeer af. Daarna mag iedereen van twee heerlijke vrije winterweken gaan genieten.
 
NPO-highlights
Tijdens de ouderavonden heeft jouw ouder van de mentor informatie ontvangen over de NPO-ondersteuningen van dit jaar. Naast deze structurele ondersteuningen wordt er ook een aantal eenmalige activiteiten betaald vanuit het NPO. Zo wordt er binnenkort een Election Night georganiseerd en kunnen leerlingen uit 6 vwo het planetarium Sonnenborgh bezoeken. In de loop van het schooljaar volgt er hopelijk nog meer!
 
 
Reminder: zet je fiets op
de juiste plek!
In toenemende mate staan er fietsen op plaatsen waar dat niet wenselijk is: tegen de hekken aan, tegen een struik, midden op het pad en soms ook buiten de schoolhekken.
 
Dit levert een onveilige situatie op, zorgt voor minder capaciteit in de fietsenstalling en bemoeilijkt een eventuele ontruiming.
 
Hierbij het verzoek om je fiets op te hangen aan het rek en wanneer dat onmogelijk is met jouw fiets, deze dan in ieder geval wel te plaatsen op een plek ónder het rek. Er is genoeg ruimte voor alle fietsen.
 
Aparte stalling voor fiets met een krat
Onder de bomen aan de weg is een aparte stalling voor fietsen met een bakje voorop. Er zijn vooraan aparte lagere klemmen geplaatst. Omdat het daar makkelijker is een fiets met een bakje te plaatsen zijn die klemmen alleen bedoeld voor dat type fietsen.
 
Regelmatig vinden controles plaats. Alle niet juist geplaatste fietsen zullen tot 16 uur vastgehouden worden. Als je tot en met het 8e uur les hebt wordt je fiets zelfs tot 16.45 uur vastgehouden. Laat het zover niet komen, dus:
 
ZET JE FIETS OP EEN GOEDE PLEK IN OF ONDER HET FIETSENREK EN DE FIETSEN MET EEN BAKJE IN DE JUISTE KLEMMEN !
 
Ouderraad zoekt nieuwe leden
De ouderraad van het Minkema College is een groep betrokken ouders van leerlingen van beide locaties. De ouderraad denkt mee met school over verschillende punten en ondersteunt bij diverse activiteiten, zoals:
  • Een presentje voor de leerkrachten op de dag van de leerkracht; 
  • Iets lekkers voor iedere leerling tijdens Sinterklaas; 
  • Samen met de leerlingenraad nadenken over activiteiten of zaken rondom school; 
  • Ondersteuning tijdens open dagen, thema-avonden en diploma-uitreikingen;
  • Uitreiking van waardebonnen tijdens de presentatie van de profielwerkstukken. 
De ouderraad komt een aantal keer per jaar bij elkaar. Er worden dan allerlei onderwerpen besproken. Mocht u een onderwerp hebben, neem dan contact op met de OR!
 
Dit jaar zullen wij afscheid nemen van drie van onze leden. We zijn dan ook op zoek naar nieuwe leden, met voorkeur voor ouders met kind(eren) op de locatie Steinhagenseweg. Ben je enthousiast geworden en heb je interesse om aan te sluiten, dan kun je contact opnemen met ons via ouderraad@minkema.nl.
 
Oudercursus 'Puber in huis'
Het Pedagogisch Bureau van Kwadraad biedt de oudercursus ‘Puber in Huis’, bestaande uit 3 bijeenkomsten: op 4, 11 en 18 november. De cursus is bedoeld voor ouders van beginnende pubers (10-14 jaar) uit de gemeente Woerden en heeft een preventief karakter. Er kunnen maximaal 12 ouders meedoen. Meer informatie en aanmelden: www.kwadraad.nl.
 
 
Kennismakingsactiviteiten groep 8
Terwijl de nieuwe bruggers pas net gestart zijn op onze school, zijn de voorbereidingen voor de nieuwe kennismakingsactiviteiten voor groep 8-leerlingen alweer in volle gang. We vinden het belangrijk dat leerlingen hun eerste fysieke kennismaking met de middelbare scholen samen met hun ouders hebben, vandaar dat we eerst Open Dagen organiseren en daaropvolgend Open Lesmiddagen. Op de website kun je zien wanneer leerlingen van groep 8 (en 7) samen met hun ouders kennis kunnen maken met het Minkema College.
 
 
Agenda
 
26/10 t/m 03/11: Herfstvakantie
04/11: Doorgeven keuze basismodule leerjaar 1 t/m 3
08/11: Brugklasfeest
 
Nieuwsbrief, oktober 2024 © Het Minkema College. Alle rechten voorbehouden.
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je leerling bent op het Minkema College of staat geregistreerd als ouder/voogd van één van onze leerlingen. 

Wij maken je ouders erop attent dat zij inloggegevens nodig hebben om in Magister de gegevens en resultaten van jou (en broers/zussen) te volgen. Ook het intekenen voor oudergesprekken gebeurt in deze digitale omgeving. Zonder gebruikersnaam en code kan er niet worden ingelogd in Magister. Mocht je ouder de inloggegevens kwijt zijn, vraag dan z.s.m. nieuwe aan via magister@minkema.nl. Ouders ontvangen de inloggegevens éénmaal. Hiermee kunnen zij ook het dossier inzien van een eventueel volgend kind.

Contact adres: Minkemalaan 1, 3446 GL Woerden.
Vragen? Neem contact met ons op.