2 persoons appartement La Marquesa

2 persoons appartement La Marquesa

2 persoons appartement La Marquesa

La Marquesa Golf & Country Club

Gratis WiFi en géén administratie of boekingskosten
 
 

Spectaculaire last minute aanbiedingen voor een golfvakanties mét clinic

Wilt u uw handicap verlagen of onderdelen van uw spel verbeteren? Wellicht deze zomer nog uw GVB halen?

Costa Golf biedt een zeer compleet clinic-programma. Met golfclinics voor ver gevorderde golfers, voor absolute beginners en alle niveaus daartussenin. Maar waarom zou ú kiezen voor een golfclinic van Costa Golf?

Deskundige pro's
Elke Costa Golf clinic staat onder leiding van een PGA golfprofessional. Al deze pro's hebben een zware opleiding gevolgd en beschikken over jarenlange leservaring.

Persoonlijke aandacht
U volgt uw golfclinic in een kleine groep van maximaal vier deelnemers. Hierdoor is persoonlijke aandacht gegarandeerd. Dankzij de intensieve begeleiding maakt u snel progressie.

Mediterrane setting
Niks ploeteren in de polder, maar ontspannen aan de slag in een mediterrane setting. Onze golfclinics vinden plaats aan en rond de Costa Blanca en Costa Cálida in Zuid-Spanje. Op golfbanen die tot de mooiste in de toch al prachtige omgeving behoren.

La Marquesa Golf & Country Club

 
Spanje - Costa Blanca
 
Comfortabel verblijven
Wilt u een geweldige golfvakantie met bruisende, gezellige avonden. Deze appartementen mét zwembad liggen direct aan de golfbaan maar ook vlak bij vele restaurants, terrasjes, tapas bars, maar ook de supermarkt, bank en het strand van Guardamar zijn dichtbij.

Bruisende omgeving en warm welkom
Breng eens een bezoekje aan de nabij gelegen uitgaancentra van Ciudad Quesada of Torrevieja. Ook hier vindt u plenty gelegenheden om lekker te eten, te dansen of gewoon een lekker tapbiertje te pakken. Aan de boulevard van Torrevieja treft in het hele jaar door een gevarieerd aanbod met live muziek. U voelt zich hier van harte welkom.
 
Top 3 redenen om te kiezen voor een appartement aan de La Marquesa Golf & Country Club
1. Perfecte ligging voor een heerlijke golfvakantie.
2. Veel privacy, fraai uitzicht, comfortabele bedden
3. Dicht bij het strand en de prachtige steden Alicante en Elche
  • 7 nachten o.b.v. logies
  • Clinic: Verbeter uw spal (ca. 10 uur les)
  • gratis wifi
  • gratis parkeren

Nu v.a. € 449,- p.p.

  • Clinic: Golf handicap verlagen (ca. 15 uur les)

Nu v.a. € 639,- p.p.

  • Clinic: GVB halen in een week (ca. 18 uur les)

Nu v.a. € 649,- p.p.

*tip:

Combineer de clinic met een greenfee pakket (3x18 holes)

v.a. € 99,- p.p.

Golf clinic impression

Golf clinic impression

Golf clinic impression

Bijzondere golfclinic

Combi GVB + GVB-houders.

In een week uw GVB halen, terwijl uw partner aan techniek en/of handicap werkt. Wel samen in een privé-klasje, maar allebei les op uw eigen niveau.
 
Privé-clinic met aangepast lesprogramma.
In deze privé-clinic verdeelt de pro zijn aandacht tussen de deelnemer die opgaat voor het GVB en de GVB-houder die verder wil komen.
 
Degene die opgaat voor het GVB volgt het programma van onze GVB-clinic, dat wordt afgesloten met een theorie- en praktijkexamen.
 
De lessen voor de GVB-houder zijn gebaseerd op onze golf handicap clinic en de clinic verbeter uw spel. Aan de hand van een intake stelt de pro een programma op maat voor u samen, afgestemd op uw persoonlijke niveau en doelstellingen..
 
Waarom een combiclinic bij Costa Golf?
 * Les van een deskundige, ervaren golfprofessional
 * Persoonlijke aandacht: maximaal 2 deelnemers
 * Samen in een klasje, maar allebei les op uw eigen niveau
 * Relaxte setting, prachtige omgeving
 

 

*tip:

Combineer de clinic met een greenfee pakket (3x18 holes) v.a. € 99,- p.p.


La Marquesa Golf & Country Club

La Marquesa Golf & Country Club

La Marquesa Golf & Country Club

Bijzondere golfbaan

Zei iemand Golf?
La Marquesa Golf & Country Club ligt in een glooiende vallei tussen de heuvels van Quesada, ongeveer 35 kilometer ten zuiden van Alicante, dichtbij de A37 en de oude hoofdweg N332 in het plaatsje Rojales.
  
De vele pijn- en palmbomen zorgen voor een mooie ambiance, het ideale klimaat voor een heerlijk dagje golf! 
 
De golfbaan is aangelegd in een glooiende vallei tussen de heuvels van Quesada. De vele pijn- en palmbomen zorgen voor een mooie ambiance, het ideale klimaat voor een heerlijk dagje golf, in zomer én winter.
 
La Marquesa is een redelijk ongecompliceerde baan, voornamelijk vlak, met een goede combinatie van korte en lange holes. Niet al te moeilijk voor beginners en toch prikkelend genoeg voor de gevorderde speler. De brede fairways, doorkruist door kanaaltjes, meertjes en andere hindernissen, bieden ieder type speler een aangename uitdaging.
 
Veel van de greens hebben de nodige glooiingen, waardoor ze behoorlijk pittig kunnen zijn. Extra aandacht voor de put is dan ook belangrijk. Blijft u bij de moeilijkere holes geconcentreerd en benut u de kansen op de wat eenvoudigere holes, dan behoort een goede score op La Marquesa zeker tot de mogelijkheden. Wel zo prettig voor het zelfvertrouwen!
 
Natuurlijk kunt u ook de golfbaan in om na de lessen het geleerde om te zetten in de praktijk. Greenfees v.a. € 38,-
 
Ter afwisseling andere golfbanen spelen? Wat dacht u van;
La Manga Golf, Roda Golf, Lo Romero, Las Colinas, Las Ramblas, Real club de Campoamor, Villamartin Golf, La Finca Golf, Font de Llop, Alenda, El Plantio of Hacienda del Alamo? Starttijden worden door Costa Golf perfect afgestemd op uw clinictijden.

Costa Blanca impression

Costa Blanca impression

Costa Blanca impression

Ontdek de Spaanse Costa Blanca

De "Witte kust", geeft u een voorproefje van wat u te wachten staat: kilometer na kilometer verleidelijke witte zandstranden. Stelt u zich eens voor: lopend door het witte zachte zand in de warme Spaanse zon. Overal aan de Costa Blanca is een schat te ontdekken, een plek om te ontspannen en te genieten. U kunt genieten van de zon, een geheime grot ontdekken, of nieuwe vrienden ontmoeten en feesten alsof er geen morgen is. Wat u ook wilt, het is zeker goed toeven aan de Costa Blanca.

De Costa Blanca als vakantiebestemming
De witte kust is een van die plaatsen waar iedereen zijn plaats kan vinden onder de zon. Van moderne steden waar het leven 24 uur per dag bruist, tot schilderachtige kleine dorpjes waar de rust en de stilte voorop staan. In het zuiden vindt u stranden met prachtige palmbomen, de sprankelende turkooizen zee en een groot aantal cafés en restaurants. Een van de vele voordelen van een vakantie aan de Costa Blanca is de variatie aan interessante plaatsen die je kunt bezoeken.

Het klimaat aan de Costa Blanca
De Costa Blanca geniet van de warme mediterrane wateren (meer dan 20° C in de zomer) en heeft kilometers prachtige stranden die het gebied aantrekkelijk maken voor zowel ontspanning als watersport liefhebbers. Door het prachtige klimaat is de Costa Blanca door de Wereld gezondheid organisatie verkozen als een van de gezondste gebieden ter wereld met name voor mensen die aan bijvoorbeeld astma lijden of huidaandoeningen zoals eczeem en psoriasis.

De gastronomie van de Costa Blanca
Als u een hoogtepunt van Spanje zou moeten vermelden, is de kans groot dat u de gerechten benoemt. En het maakt niet uit waar in Spanje: Elke stad en gemeente, groot of klein, heeft een karakteristiek gerecht dat u onmogelijk ergens anders kunt vinden. Een bijzonder regionaal gerecht is paella Valenciana, een rijstgerecht, traditioneel gekookt op een open vuur, vol met heerlijke smaken van groene groenten, vlees of vis.

 


Spanish Tapas

Voorwaarden, prijzen en direct boeken

Boek nu
La Marquesa appartement
7 nachten o.b.v. logies
Clinic van uw keuze
 
v.a. € 449,- p.p.
  

Gratis WiFi en géén administratie of boekingskosten.