Klik hier om deze email in uw browser te lezen

 

Lucille Werner

Over de Lucille Werner Foundation:
De Lucille Werner Foundation zet zich in voor een sterke positie van mensen met een handicap in Nederland. Dit doet zij onder meer met televisieprogramma’s die hieraan bijdragen.
  
Daarnaast zorgt de stichting ervoor dat mensen met een handicap succesvol een baan vinden. Het afgelopen jaar zijn meer dan 150 mensen duurzaam aan het werk gegaan dankzij de Lucille Werner Foundation.
 
 
Direct een aanmeldingsformulier ontvangen?
Bel 030 - 8200353
of mail
 

Doe met Lucille Werner mee aan de Costa Golf Cup 2013!

Inschrijving sluit 10 November

De Lucille Werner Foundation nodigt u uit om mee te doen aan de Costa Golf Cup. Een driedaags golftoernooi aan de zonnige Costa Blanca, van 22 tot en met 24 november 2013 in Algorfa nabij Alicante.

 
Uw hotel:
U verblijft in 5 sterren hotel La Finca Golf  & Spa, pal aan de golfbaan. Het hotel heeft een zwembad, gezellige bar, spa en wellness, fitnessruimte en een zonovergoten terras. Ideaal om u na het golfen weer op te laden voor de volgende wedstrijddag.  
 
Het arrangement:
Voor deelnemers aan de Costa Golf Cup hebben we een arrangement op maat samengesteld, van 21 tot/met 25 november 2013. Inbegrepen:
  • 4x hotelovernachting
  • 4x ontbijt
  • 3x lunch (picknick op de golfbaan)
  • 3x diner inclusief  ‘prize giving dinner’ op de laatste avond
  • 3x greenfee
  • vervoer naar Las Ramblas
Prijs slechts € 398,-- p.p. incl. btw (excl. vlucht)
 
De te winnen hoofdprijzen:
1e plaats: eeuwige roem en een verblijf van 1 week in een villa met privé-zwembad en onbeperkt golfen op de door Severiano Ballesteros ontworpen golfbaan La Peraleja.
 
2e plaats: Garmin S2 GPS Watch precisie afstandmeter voor op de golfbaan.
 
3e plaats: originele Lingo-tas gevuld met het tienletterwoord G-O-L-F-B-A-L-L-E-N en een VIP-arrangement achter de schermen bij het populaire spel programma Lingo.
 
Daarnaast zijn er elke speeldag mooie dagprijzen te winnen.
 
Toernooivorm:
Het toernooi wordt gespeeld op basis van Stableford handicap verrekening. Iedereen krijgt hierdoor een gelijke kans om te winnen, ook al zijn er verschillen. Dit past perfect bij de visie van de Lucille Werner Foundation.

Hotel La Finca Golf & Spa

Hotel La Finca Golf & Spa

Hotel La Finca Golf & Spa

Dit schitterende 5 sterren golf & spa hotel ligt aan de adembenemende golfbaan La Finca. En wel zo plezierig: zee en strand zijn altijd dichtbij. Het golf resort is omringd met citrusplantages, olijf en palmbomen. Geniet van de zoete geur van de sinaasappelbloesem.

Hotel La Finca Golf & Spa


  

 
 

Bijzondere golfbanen

Zei iemand golf?
Het toernooi wordt gespeeld op 2 bijzondere golfbanen, La Finca en Las Ramblas.
 
La Finca Golf: ligt aan de voet van het Escotera-gebergte, tussen de citrusvelden, in een natuurlijke omgeving, met fantastische vergezichten over de 'Vega Baja'. Mediterraner is nauwelijks mogelijk.

Ontworpen om toptoernooien te kunnen hosten biedt La Finca de grootste afwisseling in greens van alle golfbanen aan de Costa Blanca, van zeer lang tot superkort.

Meren met stromend water en rietkragen zorgen voor schoonheid én uitdaging, en maken La Finca niet alleen tot favoriete baan voor tal van golfers maar ook tot huishaven voor een variëteit aan migrerende watervogels. 
 
De vele olijf- en palmbomen maken het plaatje compleet. Een geweldige baan, waar u beslist van een heerlijk dagje golf geniet.
 
Las Ramblas: Deze zeer uitdagende 18 holes golfbaan ligt in een prachtig heuvelachtig terrein met mediterrane vegetatie. De natuurlijke structuur van het terrein zorgt voor een interessante match voor spelers die van uitdagingen houden.

Las Ramblas betekent letterlijk 'De Droge Ravijnen' en u slaat dan ook vaak over of langs een ravijn. Neem daarom gerust wat extra ballen mee. U zult ze nodig hebben!

Spelers roemen Las Ramblas om zijn specifieke karakter en zijn lastige obstakels, bebossing en waterpartijen.
 
De golfbaan is niet al te lang, maar de heuvels en ravijnen, de blinde holes en de smalle fairways vergen het uiterste van uw concentratie.

Uitstekende faciliteiten, lekker eten en drinken

Hotel La Finca Golf & Spa biedt uitstekende faciliteiten. Een gezellige bar, een uitstekend restaurant en een voortreffelijke spa met hydrotermal aqua circuit, Finse sauna, beauty centrum en fitness studio.
  
Ontdek de mogelijkheid om ook buiten op het terras te dineren met uitzicht over de golfbaan. Een buitenzwembad en een tennisbaan zijn beschikbaar.

 

Voorwaarden, prijzen en direct boeken

Inschrijving sluit op 10 Nov.
 
Het aantal deelnemers dat wij nog kunnen inschrijven is beperkt dus reserveer uw deelname aan dit gezellige toernooi nu.
 
De prijs is gebaseerd op verblijf in een double room (shared)

Stoer Géén administratie of boekingskosten.

Direct een aanmeldingsformulier ontvangen?

Bel 030 - 8200353
of mail