NIEUWSBRIEF
Jaargang 16 - Nummer 5 - Mei 2018
 

 
 
Algemene Verordering Gegevensbescherming

In het kader van de GDPR (General Data Protection Regulation), de Europese wetgeving omtrent gegevensbescherming, het volgende...

Door u in te schrijven voor ontvangst van de NICLA Nieuwsbrief, als vervolg op het E-Book 'Onderweg naar Spanje' danwel andere downloads, zijn uw gegevens bij NICLA geregistreerd. Uw gegevens zijn veilig opgeslagen, worden uitsluitend gebruikt voor verzending van de NICLA Nieuwsbrief en worden niet aan derden verstrekt.

Indien u er echter voor kiest om uw gegevens uit deze database te verwijderen, dan kunt u dat doen via de link onderaan deze Nieuwsbrief. Na afmelding worden uw gegevens direct uit de database verwijderd en ontvangt u vanaf dat moment géén verdere Nieuwsbrieven meer.
 
 
De aankoop van een Spaanse woning

Via de Nieuwsbrieven van NICLA, blogs, social media, etc. is er al heel vaak gewezen op het feit hoe belangrijk een goede voorbereiding is bij de aankoop van een Spaanse woning. Omdat er in deze voorjaarsperiode altijd veel bezichtigingen gepland worden en mensen dus afreizen om de gewenste woningen met eigen ogen te bekijken werden de meeste zaken reeds in de vorige Nieuwsbrief belicht.

Ter aanvulling en afronding van de informatie omtrent de voorbereiding op de aankoop van een Spaanse woning hieronder nog twee laatste aandachtspunten: De Kosten bij de aankoop van een Spaanse woning en De bouw van uw Spaanse woning.

Veel kijkplezier!
 
De kosten tijdens en na de aankoop van een Spaanse woning
 
Uw eigen Spaanse woning (laten) bouwen...?!
 
Live Bezichtigingen via Facebook
 
Wekelijks kunt u via de Facebook-pagina Spaanse Woning meekijken tijdens de bezichtiging van een Spaanse woning. Wellicht heeft u er één gemist of wilt u een bepaalde woning nóg een keer bekijken. Hieronder een aantal Live Bezichtigingen (klik om te bekijken):
 


 
 

 
 
Blijf in contact met NICLA via Social Media

Om de ontwikkelingen op de Spaanse woningmarkt zo snel mogelijk bekend te maken, gebruikt NICLA allerlei media-kanalen. Periodieke updates verschijnen uiteraard in de Nieuwsbrief en in de Aanbod-selectie.
 
Actuele informatie wordt echter direct (live) door NICLA verspreid via Social Media. Meld u dus aan op (een van) de vele platformen en volg NICLA, zodat u niets mist! (klik op onderstaande logo's)
 
      

      
NICLA Property Consultancy, S.L.

Ronda de las Buganvillas 22 - 04621 Vera (Almería) - Spanje
Tel. (+34) 950 133 508 - Mob. (+34) 628 585 538
info@nicla-casas.com - www.nicla-casas.com

Deze Nieuwsbrief   én voorgaande uitgaven kunt u tevens terugvinden op de website van NICLA Property Consultancy, S.L.