NIEUWSBRIEF
Jaargang 16 - Nummer 4 - April 2018
 

 
De aankoop van een Spaanse woning

Via de Nieuwsbrieven van NICLA, blogs, social media, etc. is er al heel vaak gewezen op het feit hoe belangrijk een goede voorbereiding is bij de aankoop van een Spaanse woning. Omdat er in deze voorjaarsperiode altijd veel bezichtigingen gepland worden en mensen dus afreizen om de gewenste woningen met eigen ogen te bekijken hieronder nog eens het hele traject op een rijtje gezet.

Mensen die (nog steeds) gebruik maken van Facebook dienen slechts op de afbeeldingen te klikken om de video's over de verschillende onderwerpen te bekijken. In deze video's wordt haarfijn uitgelegd waar u op moet letten en wat er zoal komt kijken bij de aankoop van een Spaanse woning. Bovendien krijgt u tips over hoe u bepaalde zaken aan zou kunnen pakken om het voor uzelf makkelijker te maken.

Veel kijkplezier!
 
Bepaal de gewenste locatie
 
Bekijk welk woningtype u het meest aanspreekt
 
Bezichtigingen van Spaanse woning
 
Het aankoopproces van de gewenste Spaanse woning
 
De financiering van uw Spaanse woning
 
Live Bezichtigingen via Facebook
 
Wekelijks kunt u via de Facebook-pagina Spaanse Woning meekijken tijdens de bezichtiging van een Spaanse woning. Wellicht heeft u er één gemist of wilt u een bepaalde woning nóg een keer bekijken. Hieronder een aantal Live Bezichtigingen (klik om te bekijken):
 


 
 

 
 
Blijf in contact met NICLA via Social Media

Om de ontwikkelingen op de Spaanse woningmarkt zo snel mogelijk bekend te maken, gebruikt NICLA allerlei media-kanalen. Periodieke updates verschijnen uiteraard in de Nieuwsbrief en in de Aanbod-selectie.
 
Actuele informatie wordt echter direct (live) door NICLA verspreid via Social Media. Meld u dus aan op (een van) de vele platformen en volg NICLA, zodat u niets mist! (klik op onderstaande logo's)
 
      

      
NICLA Property Consultancy, S.L.

Ronda de las Buganvillas 22 - 04621 Vera (Almería) - Spanje
Tel. (+34) 950 133 508 - Mob. (+34) 628 585 538
info@nicla-casas.com - www.nicla-casas.com

Deze Nieuwsbrief   én voorgaande uitgaven kunt u tevens terugvinden op de website van NICLA Property Consultancy, S.L.