Nieuwsbrief De Pas,
juli 2021
 
Voor je agenda:
  • 23-07 Le Mans 66
  • 26-07 The Peanut Butter Falcon
  • 25-09 Hisse Helden Live
  • 01-10 Pubquiz
  • 17-10 Sunday Sessions
  • 22-10 The Young Ones
Filmavond

Een gezellige filmavond, wat hebben we daar naar uitgekeken! We gaan weer van start, met maar liefst twee films deze maand:
 
 


Houd voor actuele informatie onze Facebookpagina in de gaten.
Hisse Helden Live
 
Op zaterdag 25 september in De Pas!

Dan nemen tien zangers en zangeressen uit Heesch, begeleid door een speciaal samengestelde band met 'Hisse' muzikanten, je mee in een avond vol muziek.
 
De kaartverkoop loopt als een speer. Wil jij er ook graag bij zijn? Bestel dan snel hier je ticket(s).
Pubquiz
 
 
De oergezellige pubquiz staat weer op de planning. Een gezellig avondje quizen met vrienden. Een pilsje met een bitterbal erbij, wat wil je nog meer?
  • 1 oktober
  • 5 november
  • 17 december
Stel je team samen (max. 5 pers) en meld je aan op info@de-pas.nl
FacebookInstagramTwitter 2
Skeeler 4-daagse met Veerle en Tessa
Tessa (rechts) zag op Facebook de Skeeler 4-daagse van De Pas voorbij komen. “Op een gezellige avond heb ik Veerle overgehaald mee te doen en we hebben meteen een passe-partout besteld.”
 
 
Was het leuk dames? 
“Jazeker, wel een beetje spierpijn😉 Routes waren leuk, verrassend goede paden.En ook uitstekend verzorgd: flesje water bij vertrek, drankje bij terugkomst en leuke medailles! 
De 1e dag hebben we 15km geskeelerd, maar dat was wel ‘easy’. De 2e dag gingen we dus voor de 30 km, maar halverwege werd het wel pittig. De 3e en 4e dag dus weer gewoon 15 km😀
Woensdag de 2e dag was wel echt de mooiste route met de fijnste paden: we reden naar Schaijk en door Herperduin terug.”
 
Zijn jullie er volgend jaar weer bij?
Ja, zeker weten!
 
Noteer dan maar alvast 5 t/m 8 juli 2022 in je agenda!

De Pas in 180 dagen!
Eind juni zijn de eerste 180 dagen van het nieuwe bestuur van CC De Pas verstreken. Het is een reis rondom de wereld geweest en nu is het tijd om het net op te halen.
 
In de afgelopen periode is veel boven water gehaald en op basis daarvan is voor het komende anderhalf jaar een nieuwe beleidsnota vastgesteld. Bij de start van het nieuwe bestuur, nu bestaande uit zeven bestuursleden met secretariële ondersteuning, is eerst vooral de diepte ingedoken. Alle kasten en (digitale) archieven van het gemeenschapshuis zijn tevoorschijn gekomen en op alle disciplines is geprobeerd de onderste steen boven te halen. Alleen door te weten wat je hebt en waar je staat, kun je bouwen aan een stabiele basis voor de toekomst.
 
Met deze opgedane kennis heeft het bestuur een beleidsnota opgesteld tot en met december 2022. Hierin staat de rode draad die we voor ogen hebben om De Pas in vier jaar weer tot een gezonde en zelfstandige organisatie te maken. Het huidige bestuur staat nu voor dit beleid en zij hopen dat u in de (nabije) toekomst ook hiervoor wil gaan staan.
 
Het volgende beleidsplan wat dit bestuur gaat maken, wil zij samen met de inwoners van Heesch opstellen. Het bestuur kijkt uit naar uw input en suggesties voor een goede en gezonde toekomst van ons gemeenschapshuis, want bij De Pas is het “Ontmoeten voor iedereen!”.
 
Het 'Beleidsplan CC De Pas, juni 2021-december 2022' kunt vanaf woensdag 14 juli downloaden op onze website.
 
Graag binnenkort tot ziens bij De Pas!
 
Cultureel Centrum De Pas, De Misse 4 5384 BZ HEESCH

0412 - 451634      info@de-pas.nl