Wordt deze e-mail niet goed weergegeven? Bekijk de online versie.
 
 

Stijl-nieuws uit Griekenland

Na een weekend waarin Griekenland een enorm pak sneeuw te verwerken kreeg terwijl in Nederland de eerste lentevogels uit hun dak gingen, lijkt het ons tijd om ook andere vastgeroeste beelden maar eens bij te stellen. Bijvoorbeeld dat van de onderkomens in Griekenland: kale kamer, kale bedden, een kapot bedlampje en een douchebak zonder gordijn. Dat was Greece Old Style. Er is inmiddels een Greece New Style en in veel STAP-accommodaties is dat duidelijk te zien. De ene hotelier probeert traditonele elementen in de inrichting te verwerken, de andere gaat compleet Ikea. Allemaal vernieuwen ze, ieder op hun eigen wijze. Hieronder enkele sprekende voorbeelden op Kreta, Kefalonia en op Andros. 
                                   www.stapreizen.nl/griekenland
KRETA trektocht  Elafonisos

"Geia sou, Andreas, it's Nikos here. I am proud, my friend, very proud. I want you to come and see our rooms NEW STYLE !! We worked so hard, Andreas, it is a miracle."
"Ik kom zeker langs, Niko, ik kom je kamers bewonderen maar ik kom ook om samen met je familie aan tafel te zitten en bij te praten, want bij jullie is dat een groot feest."

Maar voordat ik kom, zet ik alvast wat foto's op facebook, want zo kunnen de STAP-klanten zich alvast verheugen op een paar heerlijke dagen bij jullie inclusief het pootje baden naar Elafonisos. facebook-serie
Bekijk de 
 
KEFALONIA & ITHAKA
Griekse rozeneilanden
 
Ook Marina op Kefalonia heeft haar hotel gerenoveerd. Duidelijk is dat rozen de inspiratie zijn geweest bij de restyling en dat steekt ze niet onder stoelen of banken.
Op Kefalonia hebben ze iets met rozen. Echt overal waar je loopt zie je rozen. Tegen de huizen aan, in de prieeltjes op het dorpsplein, ook zo maar tegen het hek van een olijfgaard. Uitbundig bloeien ze bijna het hele jaar door. In Assos schilderen ze hun huizen zelfs in rozenkleuren.
Maakt de wandelingen nóg mooier dan ze al zijn.       facebook-serie

ANDROS trektocht
Griekse wentelteefjes
 
Dino, je hebt een prijs gewonnen !! Onze STAP-klanten hebben je de Médaille d'Or gegeven voor de lekkerste flensjes van Griekenland. En je krijgt ook nog een prijs voor je heerlijke Griekse ontbijt.
Jij en Iro krijgen sowieso al een prijs voor de grote charme waarmee jullie de gasten laten genieten in jullie onderkomen. Voeg daarbij de fijne kamers, het heerlijke zwembad en het prachtige uitzicht van het terras op het dorp van scheepsmagnaat Goulandris.
Allemaal meerwaarde tijdens de trek-tocht op Andros die toch al zoveel meerwaarde heeft. facebookserie.
 
 
KANTOOR OPEN
zaterdag 10 - 14 uur
 
Gedurende de wintermaanden
januari t/m maart is het kantoor
ook op zaterdag geopend.
Van 10 tot 14 uur krijgt u telefonisch direkt contact met een van de medewerkers.
Wilt u zelf naar het kantoor in Utrecht komen, maakt u dan vooraf even een afspraak. U bent van harte welkom.
 
Kantooradres:
Nieuwegracht 98,  3512 LX   Utrecht.
tel.  030 - 2302503.

STAP Reizen, Nieuwegracht 98, 3512 LX Utrecht, Nederland +31 (0)30 230 25 03  info@stapreizen.nl
Volg STAP Reizen via: /stapreizen /stapreizen @stapreizen
STAP Reizen is aangesloten bij: