ZIB Zwemcentrum Best

Telefoon : (0499) 37 39 41 
 
 
Nieuwsbrief Februari 2017
Normaal open
tijdens carnavalsvakantie
Tijdens de komende carnavalsvakantie zijn wij normaal geopend en gaan ook alle (zwem)lessen en trainingen gewoon door.
Vrijzwemmen in alle
ouder-baby-peutergroepen
Tijdens de carnavalsvakantie is er i.p.v. normale les gezinszwemmen (vrijzwemmen) in de ouder-baby-peutergroepen. Vader (of opa), moeder (of oma), broertjes en zusjes zijn welkom. Helaas GEEN overige familieleden, vriendjes en vriendinnetjes. Ook niet tegen betaling.
Aanstaande zaterdag
discozwemmen
 
De volgende discozwemavonden zijn op:
-zaterdag 25 februari 2017
 
Je kunt ook een eigen discozwemfeest organiseren.
Kijkkwartier wordt VRAAGkwartier
6 t/m 11 maart
In de week van 6 t/m 11 maart is het weer kijkkwartier tijdens de zwemlessen. Voor de duidelijkheid veranderen wij de naam echter in VRAAGkwartier. De bedoeling is namelijk dat wij ouders met gerichte vragen de mogelijkheid willen bieden om op de badrand aandachtspunten betreffende uw kind (kort) te bespreken met de instructeur/trice. Het is NIET de bedoeling dat alle ouders zomaar komen kijken op de badrand. Zijn er geen vragen (meer) dan gaat de instructeur/trice gewoon door met lesgeven.
 
Naast dit regelmatig terugkerende vraagkwartier is het altijd mogelijk om uw vraag middels een terugbelverzoek bij de receptie of een contactformulier via onze website door te geven. De instructeur/trice neemt dan telefonisch contact met u op om e.e.a. door te spreken. Het kan echter een aantal dagen duren alvorens een instructeur/trice (tussen het lesgeven door en afhankelijk van zijn of haar werkdagen) tijd heeft om contact met u op te nemen. Ons streven is altijd om u voor de eerstvolgende zwemles geantwoord te hebben. Wij rekenen hiervoor op uw begrip.
Gebruik kleedkamers en
niet met schoenen in de natte ruimtes
Als u komt (vrij)zwemmen met uw dochter of zoon dan bepaald het geslacht van de ouder in welke kleedkamer u omkleed. Dus zoontjes bij de moeder in de dameskleedkamer en dochtertjes bij de vader in de herenkleedkamer. 
 
Als het nodig is om uw kind te begeleiden bij het naar het toilet gaan tijdens de zwemles of iets dergelijks dan verzoeken wij u dringend niet met uw schoenen de natte ruimtes te betreden. De natte ruimtes mogen uit oogpunt van hygiëne alleen betreden worden met blote voeten, slippers of met blauwe schoenhoesjes over uw schoenen. De natte ruimtes zijn alle vloeren na de kleedkamerdeur naar het zwembad (douches, gangen, toiletten). Bij voorbaat dank voor uw medewerking!
ZIB Zwemcentrum Best
Sportpark Naastenbest - Jacob van Wassenaerstraat 70
 
Postbus 206 - 5680 AE - Best 
 
Telefoon : (0499) 37 39 41