Hangop Nieuwsbulletin
Gastspreker Ruud van den Berg NU te boeken:
"van artiest naar advocaat en weer terug"
 
Waarom hij zijn toga aan de wilgen hing
Juist in tijden waarin bestaande zekerheden niet meer vanzelfsprekend lijken, bestaat de mogelijkheid tot overdenken en bezinning. En dit kan weer kansen bieden om tot verandering te komen. Ruud vertelt over zijn eigen typische loopbaan. Eerst van school gestuurd, omdat hij toen al de artiest uithing. Vervolgens, dertig jaar later, toch een rechtenstudie gevolgd. Daarnaast zijn uiteenlopende banen, van vrachtwagenchauffeur tot advocaat, en uiteindelijk toch weer artiest. Deze keuze maakte hij eind 2010. Wat bezielt hem om zijn advocatencarrière in te ruilen voor een 100% artiestenbestaan?
 
 
"Volg je hart. Kies voor je passie!"              
 
Ruud vertelt uw gasten, collega's,
medewerkers, leden, etc. waarom hij uiteindelijk koos voor zijn passie. Hij stimuleert zijn toehoorders om dit ook te doen. Dit alles gebeurt met de nodige luchtigheid, iedereen mag interrumperen en vragen stellen, en, indien het publiek het wil, laat Ruud graag een paar van zijn liedjes, die hij voor zijn alter ego Huub Hangop schreef, horen. Kortom: een contrastrijke, inspirerende en motiverende lezing!
 
Duur van de lezing: wordt aangepast aan
uw wensen (30 tot 60 minuten).
Alleen geschikt voor besloten bijeenkomsten.
 
 
 
 
Ruud van den Berg is 35 jaar artiest en 12,5 jaar jurist. Van 2006 tot 2011 was hij advocaat. Als artiest kent u hem wellicht als Gastheer Huub, Huub Hangop, Sportleraar Huub, Kapitein Huub of als één van zijn andere typetjes.
 
Hangop Entertainment | telefoon 06 –28 97 1600  | website www.hangop.nl