Nieuwsflits Trainingsdata
Beste ,
 
Ruimte voor deelnemers

Allereerts willen wij jullie danken voor de vele reacties op onze vorige nieuwsbrief, 'hoe gaat het met het (hoofd)kantoor?'. Veel herkenning lezen we terug.
 
 
De reden dat wij jullie weer even benaderen is dat we een paar nieuwe data hebben voor onze trainingen. Die we natuurlijk graag met jullie delen.
In het bijzonder willen wij de nadruk leggen op het Ontwikkeltraject veterinair leidinggevenden. Waarom? Om de simpele reden dat mensen weg gaan bij hun leidinggevende en niet bij hun praktijk. Dat mensen bij je willen komen werken omdat je een plan hebt om het beste uit je mensen te halen en je waarde toevoegd aan hun carriere.
 
Heb je moeite om vacature's ingevuld te krijgen? Vertrekken mensen die je graag had behouden?

Het goede nieuws is, jij als leidinggevend hebt voor meer dan 95% invloed op het aantrekken en behouden van jouw personeel.
 
Het vinden van personeel en nog belangrijker het behouden van personeel is verruit de grootste uitdaginging de komende 10 jaar. Doe je dit niet dan is een ding zeker en dat is dat getalenteerd personeel jouw deur voorbij gaat. En nog vervelender dat niemand meer aan je deur klopt. Hier geen plan voor hebben is ondernemingstechnisch, voorzichtig uitgedrukt, onhandig. 
 
Tijdens het OVL leer je alles wat nodig is om koers te bepalen, voor jezelf en voor je mensen. En daarmee mensen aan je te binden.
 
Dus wil je werk maken van je praktijk en de uitdaging aangaan? Dan is werken aan je leiderschaps kwaliteiten een zeer belangrijke eerste stap.
 
Hartelijke groet
 
Tijn  en Kees
 
Training functioneringsgesprekken
 
Het functioneringsgesprek is een prachtig moment om met elkaar stil te staan hoe je het beste uit je medewerker kunt halen. Maar veel te weinig 1x per jaar, zinloos en frustrerend. Functioneringsgesprekken voer je veel vaker dan 1x per jaar. Moet je je voorstellen dat je 1x per jaar een gesprek hebt met je partner hoe het met haar gaat? Dan heb je een heel jaar gemist, dat werkt toch niet...
 
Wil je op een energievolle manier ontdekken hoe je het beste uit je (functionerings)gesprekken haalt? Volg dan deze zeer interactieve tweedaagse workshop.
 
Training Functionerings- en Beoordelingsgesprekken
Start: 23+24 januari 2018
2e deelnemer vandezelfde praktijk doet mee voor slechts 100 euro ex btw

 
 
TRAININGSOVERZICHT 2018-2019
 
Ontwikkeltraject Veterinair Leidinggevenden
Start: 18 Januari 2018
 
Training Functionerings- en Beoordelingsgesprekken
Start: 23+24 Januari 2018
 
Ontwikkeltraject Jonge Dierenartsen
Start: 25 April 2018
 
Training 'Vergroot je veiligheid'
 
Teamuitje 'Vergroot je veiligheid'
 
Praktijk op Koers
 
Vol in je Talent!
 
Dierenarts de volgende stap
 
Facebook
Er is nu een Spaarne Veterinair Facebook-pagina. Meld je aan om op de hoogte te blijven van onze activiteiten.
 
 
Aanbeveling
Elke keer weer een interessant boek of filmpje.
 
 
Stel dat je jouw klanten op deze manier een ervaring mee kan geven...
 
Deel met anderen
Spaarne Veterinair
Anna van Burenlaan 60, 2012 SM Haarlem | Tel. Tijn 06-53123185 of Kees 06-55541852