NIEUWSBRIEF
Jaargang 16 - Nummer 7 - Zomer 2018
 

 
 
NICLA neemt even een korte break

Hoewel het normaal gesproken in de maanden juli en augustus altijd een stuk rustiger is met bezichtigingen, waren er dit jaar voor het eerst extreem veel afspraken tijdens de vakantieperiode. Het aloude gezegde "Vrouwen bloot, handel dood" ging dan ook niet op. Vanwege de ongewone enorme drukte gedurende de zomermaanden was het niet mogelijk om een eerdere vakantie in te plannen.

Uiteindelijk heeft NICLA een beetje kunnen schuiven in de agenda en kan er alsnog een korte break ingelast worden. Natuurlijk worden de e-mails gewoon gelezen en staat de telefoon aan, ondanks dat het kantoor gesloten is.

Op 4 september bent u weer van harte welkom!
 
 

Nieuwe opzet video-presentatie
 
In de vorige Nieuwsbrief heeft u gelezen, dat NICLA de Live Bezichtigingen tijdens de zomerperiode even gepauseerd had. Inmiddels zijn de activiteiten van het afgelopen jaar geëvalueerd en is besloten om niet meer verder te gaan met de live bezichtigingen.

Ondanks het feit, dat de live uitzendingen zeer goed ontvangen werden en dat er diverse woningen rechtstreeks door verkocht zijn, zorgden de voorbereiding en live weergave voor een dermate hoge tijdsdruk, dat het steeds moeilijker werd om het in te passen in een volle agenda.

Maar...

Uiteraard is er een alternatief bedacht dat waarschijnlijk nog beter is. NICLA maakt vanaf nu professionelere opnames van de woningen die nieuw in de verkoop komen. Op hetzelfde moment dat ook de foto's voor de presentatie worden gemaakt, wordt ook de video opgenomen. Deze bezichtingsvideo wordt dan direct op de NICLA-site geplaatst bij de informatie van de woning.

Dit brengt een aantal voordelen met zich mee:
- de eigenaar/bewoner hoeft slechts éénmalig lastig gevallen te worden voor opnames
- de voorbereiding voor zowel foto's als video loopt parallel
- de kwaliteit met een camera is beter dan live via een smartphone
- de edit kan kort en krachtig gemaakt worden

Nadat deze zomer is benut voor tests en verbeteringen, staan de eerst bezichtigingsvideo's inmiddels online. Hieronder vindt u een eerste impressie...oordeel zélf.

 


 
 

 
 
Blijf in contact met NICLA via Social Media

Om de ontwikkelingen op de Spaanse woningmarkt zo snel mogelijk bekend te maken, gebruikt NICLA allerlei media-kanalen. Periodieke updates verschijnen uiteraard in de Nieuwsbrief en in de Aanbod-selectie.
 
Actuele informatie wordt echter direct (live) door NICLA verspreid via Social Media. Meld u dus aan op (een van) de vele platformen en volg NICLA, zodat u niets mist! (klik op onderstaande logo's)
 
      

      
NICLA Property Consultancy, S.L.

Ronda de las Buganvillas 22 - 04621 Vera (Almería) - Spanje
Tel. (+34) 950 133 508 - Mob. (+34) 628 585 538
info@nicla-casas.com - www.nicla-casas.com

Deze Nieuwsbrief   én voorgaande uitgaven kunt u tevens terugvinden op de website van NICLA Property Consultancy, S.L.