NIEUWSBRIEF
Jaargang 16 - Nummer 6 - Juni 2018
 

 

 
Einde belasting op zonne-energie

Nu de EU overeenstemming heeft bereikt op het verbod op belemmering van het opwekken van energie, zal ook de omstreden zonnetax in Spanje verdwijnen. Het is de bedoelen dat alle lidstaten haar burgers vanaf 2021 de vrijheid geven om in hun eigen energie te voorzien. Dat kan door middel van zonnepanelen, maar natuurlijk ook via windmolens.

Tevens is er binnen de EU besloten dat teveel opgewekte stroom kan worden teruggeleverd aan de energiemaatschappij, die er, op haar beurt, de normale marktprijs voor dient te betalen.
 
 

Pauze van Live Bezichtigingen

Nu het hoogseizoen in Spanje aanbreekt en het overal drukker wordt, heeft NICLA besloten om even een pauze in te lassen voor wat betreft de Live Bezichtigingen. De drukte zorgt voor langere en onzekere reistijden. Daarnaast liggen er allerlei storende elementen op de loer, die een live uitzending niet ten goede komen. Bovendien wil NICLA niemand storen in zijn/haar welverdiende vakantie door ineens (ongevraagd) met een draaiende camera langs te lopen.
 
Kortom: op dinsdag 26 juni om 16.00 uur is de 43e en voorlopig laatste Live Bezichtiging te zien via de Facebook-pagina "Spaanse woning" om er na de vakanties weer mee verder te gaan.

Uiteraard kunt u de eerdere uitzendingen terugkijken via de website of het blog.
 
 
Zomerrooster NICLA...aangepaste openingstijden
 
Zoals elk jaar zal het NICLA-kantoor ook nu de openingstijden tijdens de zomer aanpassen. Vanwege de hoge temperaturen en de aantrekkingskracht van zee en strand, kiezen de meeste klanten ervoor om 's morgens, vóór de ergste warmte, woningen te bezichtigingen.

Daarom is het kantoor in juli en augustus geopend op
maandag t/m vrijdag geopend tussen 9.00 en 14.30 uur en
op zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur.

Natuurlijk is het mogelijk om buiten deze openingstijden in overleg een afspraak in te plannen.
 
Live Bezichtigingen via Facebook
 
Wekelijks kunt u via de Facebook-pagina Spaanse Woning meekijken tijdens de bezichtiging van een Spaanse woning. Wellicht heeft u er één gemist of wilt u een bepaalde woning nóg een keer bekijken. Hieronder een aantal Live Bezichtigingen (klik om te bekijken):
 


 
 

 
 
Blijf in contact met NICLA via Social Media

Om de ontwikkelingen op de Spaanse woningmarkt zo snel mogelijk bekend te maken, gebruikt NICLA allerlei media-kanalen. Periodieke updates verschijnen uiteraard in de Nieuwsbrief en in de Aanbod-selectie.
 
Actuele informatie wordt echter direct (live) door NICLA verspreid via Social Media. Meld u dus aan op (een van) de vele platformen en volg NICLA, zodat u niets mist! (klik op onderstaande logo's)
 
      

      
NICLA Property Consultancy, S.L.

Ronda de las Buganvillas 22 - 04621 Vera (Almería) - Spanje
Tel. (+34) 950 133 508 - Mob. (+34) 628 585 538
info@nicla-casas.com - www.nicla-casas.com

Deze Nieuwsbrief   én voorgaande uitgaven kunt u tevens terugvinden op de website van NICLA Property Consultancy, S.L.