26 ноември 2019 г.                                                                                             
 
Здравейте,
 
Чистотата на въздуха е тема от изключителна социална значимост - негативните последици от неговото замърсявате засягат огромен брой хора и екосистеми, което налага неотложни мерки и инвестиции в тази област. 
 
Общините, домакинствата и замърсяващите индустрии (транспорт, енергетика, селско стопанство, управление на отпадъците, тежка промишленост) предприемат активни действия за справяне с този глобален проблем. 
 
За първи път решения за постигане на по-високо качество на въздуха ще бъдат представени в рамките на seeSUSTAINtec - изложение и форум за Югоизточна Европа. Темата е логично продължение и е тясно свързана с другите акценти на изявата: енергийна ефективност, ВЕИ, управление на отпадъци и интелигентни градове (7-9 април 2020, София). 
 
 
 
 
 
 
 
СТАНЕТЕ ЧАСТ ОТ seeSUSTAINtec
До 1-ви декември - отстъпки и допълнителни рекламни услуги. 

 
КАКВИ ЩЕ СА ПОЛЗИТЕ ОТ ЕДНО УЧАСТИЕ
• Ще направите директен контакт с нови клиенти и дистрибутори.
 Ще презентирате най-иновативните си продукти и услуги, а ние ще ги представим в интернет пространството.  
 Ще проучите потенциала на пазара.
 
С КОГО ЩЕ СЕ СРЕЩНЕТЕ?
• С представители на общинска и държавна администрация, специалисти от производствени предприятия (циментови заводи, химически и фармацевтични производства, ТЕЦ, ВЕЦ и др.), институции от сектора опазване на околната среда.

Клуб SUSTAIN ще ви помогне да популяризирате своя бранд благодарение на всеобхватна ПР и маркетингова кампания. 
Научете повече за възможностите да се позиционирате трайно  на пазара. Свържете се с Таня Булдеева на тел. 032/960 011, 088 679 31 72, tanya@viaexpo.com.
 
 
Защо пазарът на технологии за контрол и пречистване на въздуха ще се развива?
До 2023 г. пазарът се оценява на 25,56 млрд. долара.  
• Югоизточна Европа активно интергира политики и мерки в сектора.
Следващият програмен период 2021-2027 г. предлага финансиране на проекти в следните области: устойчива инфраструктура, околна среда и климат, иновации и дигитализация. Сред програмите са LIFE+, Оперативна програма "Околна среда". У нас е разработена Национална програма за контрол на замърсяването на въздуха.
Следвай ни във:       
Съобразно новите правила GDPR повече за политиката ни за поверителност и защита на личните данни може да намерите тукАко не желаете да получавате информация от нас, моля отговорете на този имейл с "Отписвам се".
 
 Организатор: Виа Експо - www.viaexpo.com