Nieuwsbrief juli 2014  
Facebook icon Vind ik leuk
Miss Coast Belgium

Beste lezer,

Tijdens de eerste helft van de zomervakantie zijn de finalistes Miss Coast Belgium 2014 reeds vrij actief geweest. Graag informeren wij u dan ook over de diverse evenementen welke reeds achter de rug zijn. Daarnaast geven we een korte vooruitblik op enkele activiteiten welke gepland staan gedurende de maand augustus.

Veel leesgenot,

Charline Declercq,
Voorzitter VZW MCB

 


ZOMERACTIVITEIT BEACHFLAGS

TropicalBeach Day

 

Op zaterdag 5 juli hebben de finalistes de aftrap gegeven van de zomertour van Miss Coast Belgium 2014. De dames waren te gast op het strand van Westende op een activiteit ingericht door Redfled en Oxbow. De dames dienden onder elkaar uit te maken wie de meest sportieve is van het gezelschap. De dames dienden zo snel mogelijk een bepaalde afstand te overbruggen en een stick te grijpen. Bij wijze van eliminatie verdween telkens het meisje welke geen stok kon grijpen.

De finale ging tussen Saida Chebil,  Guanita De Weirt en Marieke Catry. Marieke werd uiteindelijke de laureate van deze wedstrijd.

De inspanningen van de dames werden zeker geapprecieerd door de organisatie van het event. Alle dames kregen een outfit van Oxbow. De 3 beste sprintsters kregen nog een extra geschenkje.

TropicalBeach Day TropicalBeach Day TropicalBeach Day

 

 


FINALISTES TE GAST OP DE HOEVEFEESTEN IN NIEUWPOORT

TropicalBeach Day

 

Daags nadien, zondag 6 juli, waren de finalistes te gast op de hoevefeesten te Nieuwpoort. Ondanks de slechte weersomstandigheden maakte het gezelschap er een boeiende namiddag van.

De activiteit startte met een rondrit met een colonne nagelnieuwe tractoren. Vervolgens mochten de dames een ritje maken met de huifkar. Uiteraard werd alles van nabij gevolgd door onze huisfotografe en door Missitems.

De afsluiter van de dag werd zoals gewoonlijk de wedstrijd aardappelen schillen. De finalistes dienden tegen de klok een partij aardappelen te schillen. De winnaar werd bepaald op basis van de snelste tijd en het grootste gewicht. De top 3 van de finalistes welke de meeste finesse hebben om aardappelen te schillen zijn op 1 Nele Van De Walle, gevolgd door Marieke Catry. Op de 3e plaats eindigde Karen Michiels.

Alle andere geplande activiteiten vielen letterlijk en figuurlijk in het water. Toch wensen we het stadsbestuur Nieuwpoort te bedanken voor de uitnodiging en de leuke namiddag.

TropicalBeach Day   TropicalBeach Day

 

 


SPONSOR IN DE KIJKER: NICKEY NOBEL BEACHWEAR

Het is Nickey Nobel wederom gelukt om een ijzersterke collectie te presenteren voor gans de familie! Het hoogstaande badkledingmerk heeft de bestsellers van vorig jaar behouden en de collectie uitgebreid met nieuwe, trendy en comfortabele modellen.

Voor ladies en girls start de collectie met het thema "Oceal Floral", een kleurrijk thema met kleuren zoals turquoise, zeegroen, zacht paars en roze. De basiskleur van dit thema is zwart. Details zijn te vinden in de strass steentjes langs de hals lijn, ruches in contrast kleuren en extra plooi verwerkingen voor een vrouwelijk effect.

Natuurlijk mag een nautisch thema niet aan de Nickey Nobel S2014 collectie ontbreken! De klassieke kleuren donkerblauw, helder rood en wit worden als uni kleuren gebruikt maar ook in prints verwerkt. De details zijn terug te vinden in het stofgebruik, ingebreide strepen en stippen in jacquardmotief. Gevlochten koorden als details langs halslijn en gouden knopen horen in dit thema thuis.

Het derde thema is "Summer Garden", een zonnig thema met frisse, zomerse en zoete kleuren zoals helder paars, koraal en hardroze gecombineerd met lila en zacht roze, alles met een wit accent. Naast de unikleuren mogen de multi color prints niet ontbreken, in paisley en all over flower. Ook in dit thema veel plooiverwerking voor een afslankend en vrouwelijk effect.

Voor boys en men heeft Nickey Nobel een uitgebreide collectie briefs, trunks, boardshorts en swimshorts. Uni's in rijke kleuren, trendy graphic prints en stoere ruitprints. Ook de korte swimshort komt terug in het modebeeld en daarom natuurlijk ook in de Nickey Nobel collectie.

 

Nickey Nobel

 

 

 

Nickey Nobel België
Favi Sport BVBA
Wim Callant
+32 0 476 31 24 15
wimcallant@yahoo.com
www.bodycovergroup.com

Nickey Nobel   Nickey Nobel
Nickey Nobel   Nickey Nobel

 

 


FINALISTES TE GAST OP DE TROPICAL BEACH DAY, BLANKENBERGE

TropicalBeach Day

 

Op vrijdag 18 juli ontving Jane & Joe Fashion Store de finalistes Miss Coast Belgium 2014 samen met de 3 laureates van 2013, voor een namiddag fun, fotoshoots en lekker eten en drinken  op het strand en de zeedijk van Blankenberge.

's Middags werden de dames eerst verwacht bij kapsalon De Nieuwe Haarmode. Na de styling van de haren starttte fotograaf Di Fausto met een aantal fotoshoots in kledij van boetiek Jane & Joe. Place to be was Salito Beach. Na de fotoshoots liepen onze dames een modeshow op het podium van de Havana Club op de Zeedijk. Na de 'inspanning' volgde de ontspanning. In de Lustige Velodroom mochten de finalistes hun kunstjes tonen met een niet zo alledaagse fiets. Er werden 5 winnaressen aangeduid; zij mogen 2 outfits kiezen uit de webshop van Jane&Joe. De gelukkigen waren Nina Desseyn, Kimberly Lammens, Guanita De Weirt, Marieke Catry en Shirley Zeebroek. De avond werd afgesloten met een gezellig diner in restaurant Al Piccolo Mondo aan de jachthaven.

JeroDesign

JeroDesign

JeroDesign

 

 


FINALISTES TE GAST BIJ JUWELIER JERODESIGN TE OOSTENDE

TropicalBeach Day

 

Op zaterdag 26 juli werden de finalistes uitgenodigd door juwelier Jerodesign voor een workshop in hoe worden juwelen gemaakt. Jelle vertelde en demonstreerde met passie in het atelier. Het resultaat van de namiddag werd door Jelle verloot onder 1 van de aanwezige dames. Cynthia Dierinck mocht huiswaarts gaan met een prachtige set oorringen.

JeroDesign   JeroDesign

 

 


EEN BLIK OP DE AGENDA AUGUSTUS

Komende weken staan nog diverse andere activiteiten gepland. Hoogtepunten worden ongetwijfeld de glamourday op zaterdag 2 augustus en de modeshow Miss Coast Fashion in garage Movebrugge die doorgaat op vrijdag 29 augustus. Hieronder het volledig overzicht:

  • Zaterdag 9 augustus: Miss Coast Goed Doel dag t.v.v. Autimismus,
    15u Voetbalwedstrijd Finalistes Miss Coast Belgium 2014 tegen the Silverbells (Oudenhove)
  • Zondag 10 augustus: Modeshow Boetiek Ariël, Zeelaan De Panne, 15u30
  • Dinsdag 12 augustus: Zomertour Blankenberge – Floréal Club: 20u
  • Maandag 18 augustus: Zomertour Blankenberge Parking "Jachthaven": 15-16u
  • Zondag 24 augustus:  Zomertour Sint-Bernardusfeesten: 18u
  • Vrijdag 29 augustus: Miss Coast Belgium Fashion Event, showroom autobedrijf Movebrugge, Pathoekeweg Brugge – 20u

 

 


EN TOT SLOT VAN DEZE NIEUWSBRIEF

Wij houden u uiteraard verder op de hoogte van al onze activiteiten via deze nieuwsbrieven.
U kan voor alle informatie en inlichtingen ook terecht op onze website www.misscoast.be.


Nicky Nobel starplus redpoint limak
nieuwpoort mediatopper movebrugge jerodesign
selfiks PG Cars Garage Billiau Garage Billiau