Nieuwsbrief Artoek

11e jaargang, augustus 2013
De tas van de heks van Hans en Grietje en meer nieuws
Heksentas
Nieuw in de webwinkel, een harten peperkoektas van katoen. Zou zo maar de tas van de heks van Hans en Grietje kunnen zijn. Past goed bij het koekmannetje of het cupcake-schortje.
 
Brandweerhelm
Op veler verzoek een wasbare, plat opvouwbare brandweerhelm. Praktisch voor op het kinderdagverblijf of kleuterklas. Gelukkig is mijn jongste klein uitgevallen anders had ik een fotomodel moeten inhuren. De politie/boerenpet ook maar gelijk opnieuw gefotografeerd.
   
 
Zeemeermin
Na veel gedoe met de stof (lees hier het volledige verhaal) heb ik het zeemeerminnenpak overgeheveld naar mijn andere atelier waar ze kwalitatief betere glimstoffen hebben. Helaas heb ik een hele lading te kleine pakken binnengekregen. Ze zijn dus wèl weer op voorraad, maar in een kleinere maat. Het zal even duren voordat de oude maat (geschikt tot circa 8 jaar) er weer is.
 
Ranja uit een rietje
Ik leur alweer tijden met een ideetje voor de horeca. Het zou zo leuk vinden als het opgepikt wordt. De volledige beschrijving staat hier.
Ik heb me ingeschreven voor Accenture Innovation Awards 2013. Stemmen op mijn concept kun je hier.
Geld valt er niet te winnen. Alleen media aandacht........
 
 
Tot slot; aan het spelletje voor de iPhone/iPad wordt hard gewerkt. Ik hoop er de volgende keer iets meer over te kunnen vertellen. Planning is dat ie begin november in de App store staat. De laatste ontwikkelingen lees je hier.
 
O ja. Iedere woensdag om 12 uur vind je een nieuwe aanbieding op de homepage.
 
Groet!
Martine Bakx
En graag tot ziens op een van mijn sites:
www.artoek.nl De verkleedwinkel
www.kijkenietkope.nl Voor meer sites en info