KERSTCONCERT
DOOR DE STUDENTEN VAN SINGSING!

26 & 27 december 2008

Het is bijna zover, over precies een maand laten de studenten van singsing! zich van hun meest intieme kantje zien... Slechts begeleid door gitaar brengen ze u een sfeervolle mix van solo's, duo's en ensembles. Van Patrick Bruel, over The Beegees, tot Within Temptation: alles wordt in een akoestisch kleedje gegoten en aan u geserveerd in een gezellig huiskamersfeertje.

Bij deze wil ik u graag uitnodigen om te komen genieten van hun zangkunsten zoals u ze nog nooit gehoord hebt bij singsing!: intiem, kleinschalig en natuurlijk opnieuw vol liefde voor muziek.

Wacht niet te lang met het reserveren van de kaartjes, want er zijn maar 98 plaatsen beschikbaar en de reservaties lopen al vlotjes binnen!

Datum: vrijdag 26 & zaterdag 27 december 2008 om 20 uur

Locatie: Teater Krakeel, Teaterstraat 33, Gentbrugge

Prijs: €9,5

Reserveren: via de student die u kent of mail naar singsing!

*

GROEPSLESSEN OPEN VOOR PUBLIEK

Naar aanleiding van het kerstconcert vinden er veel groepslessen plaats die open staan voor publiek. Dit is de perfecte manier om kennis te maken met mijn methodiek, zonder zelf al te moeten zingen. Dus wil je een voorsmaakje van hoe mijn zanglessen verlopen, maar vind je het te confronterend om meteen in een 1-op-1 situatie voor mij te zingen? Dan ben je meer dan welkom op 1 van deze lessen!

Locatie: nu tot 15 dec: Haverstraat 19, Gent / 15 tot 25 dec: Teater Krakeel, Teaterstraat 33, Gentbrugge

Data: Zie de site onder 'agenda'

Prijs: €15 voor een les van 3 uur, pauze met versnaperingen inbegrepen.

*

PRIVELES IN EEN CONCERTZAAL


Zoals je kunt lezen in het vorige item, beschik ik van 15 tot 27 december over de concertzaal van Teater Krakeel. Boek je een privéles in die periode, dan krijg je de gelegenheid om zangles te krijgen in een concertzaal met een prachtige akoestiek én met professionele versterking te werken.

Heb je binnenkort een optreden en wil je werken aan je performance in een concert-omgeving? singsing! biedt je de perfecte accomodatie!

Locatie: Teater Krakeel, Teaterstraat 33, Gentbrugge

Data: Tussen 15 & 27 december

Prijs: €30 voor een les van een uur
Reserveren: mail naar singsing!

*

KERST-GESCHENKTIP / VRIJGEZELLENDAG

Het perfecte geschenk voor onder de kerstboom: Geef dat zangtalent in je familie of vriendenkring een extra duwtje in de rug en leg wat zanglessen of een zangworkshop onder de kerstboom! Nee, ik ga er niet persoonlijk onder liggen, maar ik bezorg je met alle plezier een bon. Hoe werkt het? 

Je belt me op of stuurt me een mail, je vermeldt het aantal zanglessen / welke workshop en de persoon voor wie ze bestemd zijn, je stort het geld et voilà! Plots verschijnt er op hoogst mysterieuze wijze een geschenkbon in je mailbox of brievenbus...

Ook op vrijgezellendagen kan singsing! voor entertainment zorgen! Heeft de bruid(egom) een prachtige stem, maar is het er nooit van gekomen om zangles te volgen of om op een podium te springen? Dump hem of haar onwetend bij mij en kom na de les luisteren naar het resultaat. Heb je genoeg lef om mee te doen? Boek dan een workshop voor de hele groep en verzeker jezelf van een prachtig begin van de vrijgezellendag! Gelieve eventuele zuippartijen te reserveren voor nà de workshop... Ik doe graag mee! ;-)

Al je vragen over dit concept worden hier hoogstpersoonlijk beantwoord...

*

ZANGTIP

Deze keer is de zangtip erg eenvoudig...
Boek een zangles, groepsles of workshop! ;-)